امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 305 ஜ۩۩ஜ

واسه من اصن نداره تبلیغ
رنگ خاموشـے در طرح لب است
بانگـے از دور مرا می خواند
لیک پاهایم در قیر شب است
رخنه اے نیست در این تاریکـے
در و دیوار به هم پیوسته
سایه اے لغزد اگر روی زمین
نقش وهمـــے است ز بندے رسته
نفس آدم ها
سر بسر افسرده است
سہـراب سپهـرے
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، -Demoniac- ، ÆMÆշЇÑζ
آگهی
(01-06-2017، 16:01)sogol.gl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامم

مسابقه چیه؟؟؟؟منم موخوام بویامااااا

عزیزم تبلیغ به اون بزرگیو بالای صفه نمیبینی؟مسابقه سفره افطار 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، ÆMÆշЇÑζ
پاقدمم خوب بود مث اینکه :|
همه اومدن :/
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، Mïņ̃†êR ، rozhin❤
(01-06-2017، 17:26)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2017، 17:21)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@esiesi

تسليت رفيق...
غم آخرت باشه   : (
چرا از نویسندگی در اومد ? :|

فعال نبود ://
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، Mïņ̃†êR
(01-06-2017، 17:26)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2017، 17:21)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@esiesi

تسليت رفيق...
خیلی وقته اسمش تو لیست بوده امروز صابر اعمال کرده

(01-06-2017، 17:27)rozhin❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2017، 17:23)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2017، 17:14)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد تبليغات انجمن زياد شده....

عمو صابر كمش كن يكم..!!

کدوماش اذیت میکنه؟؟؟چنتاشو گفتم برداشته

هدیه به عشق شما ! : |
گیفت کارت ! : |
اون همیشه بودا

(01-06-2017، 17:29)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2017، 17:23)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2017، 17:14)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد تبليغات انجمن زياد شده....

عمو صابر كمش كن يكم..!!

کدوماش اذیت میکنه؟؟؟چنتاشو گفتم برداشته

هيچكدوم دختر گلم...

فقط ميگم نسبت به قديم خيلي بيشتر شده تبليغات..!!

قديم اينقد زياد نبود..
خب قبلا کاربر بیشتر بود کل در امد انجمن و سایت از تبلیغات کلیکیه 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، rozhin❤ ، -Demoniac-
(01-06-2017، 17:31)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@esiesi

تسليت رفيق...

فعال نبود  ://
آها ..
:|
فک کردم مال یه چیز ديگس :/
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ÆMÆշЇÑζ
باید لینک مسابقرو تو امضام بزارمbathtime
Channel
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، ÆMÆշЇÑζ
(01-06-2017، 17:33)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید لینک مسابقرو تو امضام بزارمbathtime

بزار...
+
يني كل خرجا انجمن فقط از تبليغاته؟؟!!
من فكر ميكردم منبع درآمدهاي ديگ اي هم داره انجمن..
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، -Demoniac-
من شرکت کردم ... هیچ رقیبی برام نی !!!
همه با دیدن من کشیدن کنار ! 4fvf:112:bathtime2chw
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 305 ஜ۩۩ஜ 124
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، -Demoniac- ، ÆMÆշЇÑζ
بیاین بالا فرزندانم ._.
همانا خداوند زیر آبی ها را دوست ندارد ._.
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، Mïņ̃†êR ، rozhin❤

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان