نظرسنجی: آیا با برگزاری مسابقات انجمن موافق هستید؟؟؟
این نظرسنجی بسته شده است.
بله شرکت میکنم!جایزه داره!
64.52%
20 64.52%
خیر خوشم نمیاد با اینکه پول میدن!
35.48%
11 35.48%
در کل 31 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【306】ஜ۩۩ஜ

حالا خداییش الهه خانوم بگه فرزندم یه چی چون هم اسمه مامانمه

میگم این اپشن تلگرام هم خوب شده که با وویس میشه ویدیو هم داد دیگه دوست دختر دوست پسرا نونشون تو روغنه
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【306】ஜ۩۩ஜ 17

سپاس شده توسط Fake frnd ، -Demoniac- ، _.miss_.em
آگهی
گوشیم هنگ کرده ..
نیم ساعته از شارژ کشیدمش عین سکته ای ها هنوز تو شارژه ! : |

《 رها 》
سلام : )
ارسال هام کمه آجی نمی تونم تو خصوصی جوابتو بدم ..
گفتم که فکر نکنی از روی عمد ج نمیدم ...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، _.miss_.em
(06-06-2017، 21:50)Fake frnd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2017، 21:47)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2017، 21:45)Fake frnd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندهندگان شام از دوزخیانن:/
+تو رسالت نوشته:/

همون که روش نوشته   حلام نامه ؟

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

اررره باو 
صفحه ی 32:/
اون واسه مکارمه :|
من تکذيب ميکنم :V

(06-06-2017، 21:43)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2017، 21:42)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2017، 21:39)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام علیکم بر مادر ومادر بزرگ گرامی
الان من بابات شدم مریم مامانت شده :|||
+
من دیگه گوشیم داره خاموش میشه :|
میرم بخوابم :/
مریم بدوووو :||>>>

وات د ...   

من نوموخوام اصن
غلط کردی مگه دست توعه ? :|||
ميدونم منو بیش تر از مامانت دوس داری ولی اونم خیلی مهربونه ._.
+
الهه الان بابا بزرگته :|

(07-06-2017، 5:36)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوشیم هنگ کرده ..

《 رها 》
بيستا ارساله همش :|
ب جا گفت و گو برو تو تاپيکاي دیگه نظر بده :/
 سپاس شده توسط _.miss_.em ، IM JUST TIRED
ســـــــــــــــلامSmile
we don’t care what them people say.
 سپاس شده توسط -Demoniac-
(06-06-2017، 21:47)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این منم .__.
عخي ._.
گوگوليه کی بودی تو ._. ?
چرا من تو کادر نیستم ?? :/
یه عکس درست حسابی بگیر لیت بدیم ب همه :|||

(07-06-2017، 7:54)مریم گلی +13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـــــــــــــلامSmile
سلام .-.
چطوری ?? :>
 سپاس شده توسط _.miss_.em ، Maryam Farrokhy
(07-06-2017، 7:48)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2017، 21:50)Fake frnd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2017، 21:47)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2017، 21:45)Fake frnd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندهندگان شام از دوزخیانن:/
+تو رسالت نوشته:/

همون که روش نوشته   حلام نامه ؟

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

اررره باو 
صفحه ی 32:/
اون واسه مکارمه :|
من تکذيب ميکنم :V

(06-06-2017، 21:43)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2017، 21:42)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2017، 21:39)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام علیکم بر مادر ومادر بزرگ گرامی
الان من بابات شدم مریم مامانت شده :|||
+
من دیگه گوشیم داره خاموش میشه :|
میرم بخوابم :/
مریم بدوووو :||>>>

وات د ...   

من نوموخوام اصن
غلط کردی مگه دست توعه ? :|||
ميدونم منو بیش تر از مامانت دوس داری ولی اونم خیلی مهربونه ._.
+
الهه الان بابا بزرگته :|

(07-06-2017، 5:36)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوشیم هنگ کرده ..

《 رها 》
بيستا ارساله همش :|
ب جا گفت و گو برو تو تاپيکاي دیگه نظر بده :/
اوکی اوکی یاخدا اصن شما را بیشتر میدوستم حله؟

سپاس شده توسط _.miss_.em ، -Demoniac- ، Maryam Farrokhy
(07-06-2017، 7:55)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2017، 7:54)مریم گلی +13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـــــــــــــلامSmile
سلام .-.

خوبم طُ خوبی؟^__^
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، IM JUST TIRED
ببین پسرم خوب نیس یه پسر لوس حرف بزنه :|
خیلی وقته ننت از شیر گرفتت ولی نمیدونم چرا درست نشدی :/
می دوستم ن دوست دارم ._.
اگه نمیخوای با ما باشی میتونم بدم جدت ازت نگهداری کنه (شیوا ) :||||>
آفرین ^_^

(07-06-2017، 7:59)مریم گلی +13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2017، 7:55)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـــــــــــــلامSmile
سلام .-.

خوبم طُ خوبی؟^__^
منم خوبم ._.
چه خبرا ? املاتو چطور دادی ?? :|
 سپاس شده توسط _.miss_.em ، IM JUST TIRED ، Maryam Farrokhy
ا ما هم املا داشتیم خخخخخ
ºO•❤•.¸✿¸.•❤•.❀•.Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Don't make me angry, you wouldn't like me when I'm angry ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ.•❀.•❤•.¸✿¸.•❤•Oº
 سپاس شده توسط _.miss_.em ، -Demoniac- ، IM JUST TIRED ، Maryam Farrokhy
(07-06-2017، 8:01)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2017، 7:59)مریم گلی +13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـــــــــــــلامSmile
سلام .-.

خوبم طُ خوبی؟^__^
منم خوبم ._.
چه خبرا ? املاتو چطور دادی ?? :|

عای معلمی که سرمون بود عالی بود بیست میشم:}
شوور مرا ندیده ای عایا؟:|
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، Maryam Farrokhy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان