12-06-2017، 16:35
(12-06-2017، 16:30)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ن دیگه اینا رو خودم میدونستم ._.
(12-06-2017، 16:22)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوهوم :|
(12-06-2017، 16:16)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شیوا پارتی بازی نميکنه
(12-06-2017، 16:13)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همينيه كه هست..!!
(12-06-2017، 16:07)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پارتی بازی قبول نيس -_-
اون موقع من بهش چيزي نگفتم..بش بگم دختر حرف گوش كنيه به حرف من ميكنه![]()
اين ويژگيمه عيب نيس..!!
به هرحال من اينطوريم ديگ..خيلي حساس شايد..!!
زنده باد اشتباه خوب من (:
عادت داري حاشيه بسازي![]()
دوستمه مث تو :||
اشتباهت گند میزنه ب زندگیت بعدا (:
ن آخه خیلی پيگيرته :V
میاد گفت و گو سراغتو ميگيره :>
باهم تو پ.خ چت میکنین :>
اینا همه علاعمه :|
تاكييد ميكنم..زنده باد اشتباه خوب من..!!
خوب باشه o__o
دقيقا بو ميكشي از كجا ميفهمي پ.خ منه؟؟!!
مگ من پ.خ تو هم نبودم؟؟!! مگ شيوا هم نبودم؟؟!!
مگ اين دو دوست مدير عزيز هم پ.خ شون نبودم؟؟!!
حيلي حاشيه دوست داري درسا o__O
چون ندیدم تو گفت و گو حرف بزنين :|
فقط هميشه تو گ.ا دنبال تو ميگرده :/
اینا همش مشکوکه
(12-06-2017، 16:21)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-06-2017، 16:18)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه دوسالی فک کنم نویسنده بودم !!'
(12-06-2017، 16:12)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از وقتی ک یادم بود آبی بودی (:
اَساس و فلسفه واژه مَنطِق رو به چالش کشیدی !
:|
بعد بهت ک گفتم چرا مدیر نميشي گفتی حاضرم آبی بمونم ولی درخواست ندم فک کنم .-.
چی شد ک مدیر شدی بالاخره :| ?
یکی از مدیرای زحمت کش D: گفت میخوای مدیر شی گفتم نه بیشتر دنبال ترکیب بندی رنگاشونم!
دقیقا همین جمله رو گفتم!
و مدیر شدم |:
+
کاربرای عادی خیلی به این چیزا اهمیت میدن که مدیر بشنو ستاره جمع کننو این حرفا /:
باید تجربش کنی تا بفهمی اونقدرام ارزششو نداشت!
واو ._. چه جالب :|
+
اگه دنبال مدیر شدن بودم 2 سال پيش فعالیت میکردم D:
مُخاطب جملم کُلی بود با تو نبود /:
پس خوب شد که دنبال مدیر شدن نبودی!
هرچند که توفلش مدیر شدن چیز خیلی سختی نیست و فقط یه سری کار میریزه سرت که میتونی انجامش ندی یا اینکه وِجدان داشته باشی و بفکر این باشی که یه سرو سامونی به انجمنی که توش مدیری بدی و رنگ نام کاربریت عوض میشه!
همین
D:
مهم ترین بخشش اعتماد به نفس کاذبیه که ممکنه تو ی مدیر تازه وارد ایجاد شه
همش دنبال این میگرده که به یکی اخطار بده!
فقط ی مدیر میفهمه من چی میگم!
|:
حالا باز بگو WoOoW چ جالب 3>
فقط جرايان مدیر شدنت جالب بود :/