13-06-2017، 14:48
خداکنه داعشو بیخی
من میخوام موتور یاد بگیرم مگ بده؟؟؟ چی میشه یه دختر موتور یاد بگیره؟
|
نظرسنجی: دلیل شما برای انجمن اومدن چیه؟(میتونید چنتا گزینرو انتخاب کنید) این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
بازی میکنم._. | 2 | 3.92% | |
دوستام اینجان![]() |
11 | 21.57% | |
نمیدونم! | 14 | 27.45% | |
شیوا اومده*-* | 8 | 15.69% | |
همه موارد در هَم/; | 16 | 31.37% | |
در کل | 51 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی دادهاید. | [نمایش نتایج] |
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【307】ஜ۩۩ஜ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
13-06-2017، 14:48
خداکنه داعشو بیخی
13-06-2017، 14:50
(13-06-2017، 14:48)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. به نظرمن هیچ اشکالی نداره حقوق زن ومرد مساویه
13-06-2017، 14:52
اره منم همین نظرو دارم ولی به هرکی میگم دوساعت نصیحتم میکنه
13-06-2017، 14:55
(13-06-2017، 14:44)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اونجا دیگه بازی کامپیوتری نیست که به راحتی بکشیشون با ی چیزی مث چاقو! باید انسانیتتو فراموش کنی حتی اگه تونستی با دندونات گلوشو پاره کنی به سبک walking dead |: خود کُشی ام عُرضه میخواد! بنظر من چاقو رو فرو کن تو شیکمش |: البته میتونی با یه چیزی از پشت بزنی تو سرش | مُحکم! | بستگی به موقعیت جغرافیاییت نسبت به اون داره ! ! :| مهم ترین بخشش باید این باشه که به درد کشیدنش نباید توجه کنی! که مثلا بگی بجای فرو کردن چنگال تو چشمش با قاشق بهش حمله کنم ! D: اینا همش در حد حرفه و وقتی که اون نزدیک توعه باید انتخاب کنی که بیفتی دستشون یا باهاشون بجنگی! خیلی سخته! اونا قبلش سر چند نفرو قطع میکنن چند نفرو میکشن تو مدرسه هاشون به بچه های 5 ساله اینارو یاد میدن تا برای کشتن نترسن + مکث نکنن! اُمید وارم مُفید بوده باشه این مطلب :|!!
(13-06-2017، 14:55)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من که عاشق کتک زدن کسیم اگه مرد بود یه لگد با دله پا به نقطه حساس کارشو تموم میکنه اگه زن بود یه لگد با رویه پا از زیر نقطه حساس کارشو تموم میکنه اینارو بلدم ممنون که گفتی ![]()
13-06-2017، 15:01
(13-06-2017، 14:57)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بله بله شما تکواندو بلدی من بدبخت چیکارکنم؟
13-06-2017، 15:04
همینا که گفتمو تمرین کن تو با مشت یا لگد الکی بزنی به جای حساس تمومه
به قول šɕσʀφіөɲ
بایدچنگالو بکنم توشکمش (13-06-2017، 15:04)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آخه روم نمیشه البته اگه داعش باشه حالا که فکرمیکنم روم میشه
ما شانس نداریم یهو چنگال کج میشه تو شکمش نکن از دور پرت کن طرف صورتش یا میره تو حلقش یا تو چشش
واااا ینی چی روم نمیشههه میخوان عذابت بدنااا اونا چطور روشون میشه حتی ازدختر بچه 9 ساله سو استفاده کنن تازه مگ چیه من یبار در مورد مردا ارومشو امتحان کردم طرف اونقدر فوش داد و دردکشید دیه فرار کردم
13-06-2017، 15:06
(13-06-2017، 14:02)nazanin jon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نه دیگه باید ایمیلتو بازیابی کنی
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|