نظرسنجی: دلیل شما برای انجمن اومدن چیه؟(میتونید چنتا گزینرو انتخاب کنید)
این نظرسنجی بسته شده است.
بازی میکنم._.
3.92%
2 3.92%
دوستام اینجانSmile)
21.57%
11 21.57%
نمیدونم!
27.45%
14 27.45%
شیوا اومده*-*
15.69%
8 15.69%
همه موارد در هَم/;
31.37%
16 31.37%
در کل 51 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【307】ஜ۩۩ஜ

خداکنه داعشو بیخی
من میخوام موتور یاد بگیرم مگ بده؟؟؟ چی میشه یه دختر موتور یاد بگیره؟
خلاف قوانین!
 سپاس شده توسط بهار1396
آگهی
(13-06-2017، 14:48)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداکنه داعشو بیخی
من میخوام موتور یاد بگیرم مگ بده؟؟؟ چی میشه یه دختر موتور یاد بگیره؟

به نظرمن هیچ اشکالی نداره حقوق زن ومرد مساویه
Heart همیشه اونطوری نمیشه که ما منتظرشیم  Heart
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=266308
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=265903
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=265924
 سپاس شده توسط A lover
اره منم همین نظرو دارم ولی به هرکی میگم دوساعت نصیحتم میکنه
خلاف قوانین!
 سپاس شده توسط بهار1396
(13-06-2017، 14:44)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افرین دخیه بابا

(13-06-2017، 14:42)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عذابـی سـخت..!
:|
تو مبارزه باهاشون بمیری بهتر از افتادن دستشونه!

اره دقیقا همشون دوس دارن عذاب بدن ک...شا اصن تا دیدم داعش اومد خودکشی میکنم
اونجا دیگه بازی کامپیوتری نیست که به راحتی بکشیشون با ی چیزی مث چاقو!
باید انسانیتتو فراموش کنی
حتی اگه تونستی با دندونات گلوشو پاره کنی به سبک walking dead  |:
خود کُشی ام عُرضه میخواد!
بنظر من چاقو رو فرو کن تو شیکمش |:
البته میتونی با یه چیزی از پشت بزنی تو سرش | مُحکم! |
بستگی به موقعیت جغرافیاییت نسبت به اون داره !
! :|
مهم ترین بخشش باید این باشه که به درد کشیدنش نباید توجه کنی! که مثلا بگی بجای فرو کردن چنگال تو چشمش با قاشق بهش حمله کنم ! D:
اینا همش در حد حرفه و وقتی که اون نزدیک توعه باید انتخاب کنی که بیفتی دستشون یا باهاشون بجنگی!
خیلی سخته!
اونا قبلش سر چند نفرو قطع میکنن چند نفرو میکشن تو مدرسه هاشون به بچه های 5 ساله اینارو یاد میدن تا برای کشتن نترسن + مکث نکنن!
اُمید وارم مُفید بوده باشه این مطلب 
:|!!
 سپاس شده توسط A lover ، بهار1396 ، -Demoniac-
(13-06-2017، 14:55)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2017، 14:44)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افرین دخیه بابا

(13-06-2017، 14:42)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عذابـی سـخت..!

مهم ترین بخشش باید این باشه که به درد کشیدنش نباید توجه کنی! که مثلا بگی بجای فرو کردن چنگال تو چشمش با قاشق بهش حمله کنم ! D:
اینا همش در حد حرفه و وقتی که اون نزدیک توعه باید انتخاب کنی که بیفتی دستشون یا باهاشون بجنگی!
خیلی سخته!
اونا قبلش سر چند نفرو قطع میکنن چند نفرو میکشن تو مدرسه هاشون به بچه های 5 ساله اینارو یاد میدن تا برای کشتن نترسن + مکث نکنن!
من که عاشق کتک زدن کسیم اگه مرد بود یه لگد با دله پا به نقطه حساس کارشو تموم میکنه اگه زن بود یه لگد با رویه پا از زیر نقطه حساس کارشو تموم میکنه اینارو بلدم
ممنون که گفتی Heart
خلاف قوانین!
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، بهار1396 ، -Demoniac-
(13-06-2017، 14:57)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2017، 14:55)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افرین دخیه بابا

عذابـی سـخت..!

خیلی سخته!
من که عاشق کتک زدن کسیم اگه مرد بود یه لگد با دله پا به نقطه حساس کارشو تموم میکنه اگه زن بود یه لگد با رویه پا از زیر نقطه حساس کارشو تموم میکنه اینارو بلدم
ممنون که گفتی Heart

بله بله شما تکواندو بلدی من بدبخت چیکارکنم؟
 سپاس شده توسط A lover ، teresa ☆
همینا که گفتمو تمرین کن تو با مشت یا لگد الکی بزنی به جای حساس تمومه
خلاف قوانین!
 سپاس شده توسط بهار1396 ، teresa ☆
به قول šɕσʀφіөɲ
بایدچنگالو بکنم توشکمش

(13-06-2017، 15:04)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینا که گفتمو تمرین کن تو با مشت یا لگد الکی بزنی به جای حساس تمومه

آخه روم نمیشه
البته اگه داعش باشه حالا که فکرمیکنم روم میشه
 سپاس شده توسط A lover ، teresa ☆
ما شانس نداریم یهو چنگال کج میشه تو شکمش نکن از دور پرت کن طرف صورتش یا میره تو حلقش یا تو چشش
واااا ینی چی روم نمیشههه میخوان عذابت بدنااا اونا چطور روشون میشه حتی ازدختر بچه 9 ساله سو استفاده کنن تازه مگ چیه من یبار در مورد مردا ارومشو امتحان کردم طرف اونقدر فوش داد و دردکشید دیه فرار کردم
خلاف قوانین!
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، بهار1396 ، teresa ☆ ، -Demoniac-
(13-06-2017، 14:02)nazanin jon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2017، 13:56)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2017، 13:51)nazanin jon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2017، 13:50)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2017، 13:21)nazanin jon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا ترخدا کمک!!!!

جان چی شده
چطوری میتونم اکانت فلشخورو منهدم کنم؟راهنماییم کن

متاسفانه راه پاک سازی نداره 
هوووووووووف
از اولشم میدونستم نباید وارد این جمع بشم!
راهی نیست که بی ایمیل بشه بسورد رو عوض کرد؟

نه دیگه باید ایمیلتو بازیابی کنی
Channel
 سپاس شده توسط A lover

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان