نظرسنجی: دلیل شما برای انجمن اومدن چیه؟(میتونید چنتا گزینرو انتخاب کنید)
این نظرسنجی بسته شده است.
بازی میکنم._.
3.92%
2 3.92%
دوستام اینجانSmile)
21.57%
11 21.57%
نمیدونم!
27.45%
14 27.45%
شیوا اومده*-*
15.69%
8 15.69%
همه موارد در هَم/;
31.37%
16 31.37%
در کل 51 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【307】ஜ۩۩ஜ

(14-06-2017، 10:26)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2017، 10:24)Silver Sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2017، 10:19)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر ..
۱۶ ، شمال ..

+ارش و احسان :/ پت و مت :v

خوشبختم._.
+
احسان بابامه|=

آرش هم ک بابابزرگم<:

اينا كه اسم بردي همه مث پسرمن  (:

جد بزرگ منم  : )

اسم قبلیت چی بوده؟!.__.
 من هنوز تو رو یادم نیومده|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【307】ஜ۩۩ஜ 39
 سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، ÆMÆշЇÑζ ، Mïņ̃†êR
آگهی
(14-06-2017، 10:33)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2017، 10:29)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2017، 10:25)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلام ._. 

نامادریه مهربونbathtime

چطوری گوگولی ._.#
؟ 
البته سِنت زیآده واس گوگولی گُفدن :|
اره میخوای من بگم بت نامادریه گوگولی 

(14-06-2017، 10:34)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شيوا امتحانو چيكار كردي؟؟!!
دارم میرم بمدیریتمشkaffe2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، ÆMÆշЇÑζ ، Silver Sun
(14-06-2017، 10:32)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2017، 10:28)Silver Sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2017، 10:25)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلام ._. 

سلام.-.

خوبی ؟ (: 
ب نام خُدا هلیا هستم از تهران :|
اسمه تُ هم ملیکا بود :| 

خوشبختم|=
+
یه نشونی بده تو رو یادم بیاد/:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، _Lσѕт_
من برم دیگه دعا کنید سالم برگردم ریدمان نکنیم امتحان راaquarium
Channel
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، _Lσѕт_ ، Silver Sun
(14-06-2017، 10:34)Silver Sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2017، 10:26)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2017، 10:24)Silver Sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2017، 10:19)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر ..
۱۶ ، شمال ..

خوشبختم._.
+
احسان بابامه|=

آرش هم ک بابابزرگم<:

اسم قبلیت چی بوده؟!.__.

منو نميشناسي .. تازه ظهور كردم o__o
نام كاربري قبليم حصين ابليس بود..

خودمم كوروشم :|
+
از شيوا بپرس..
جد در جد همه اينا منم : )
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، _Lσѕт_ ، Silver Sun
(14-06-2017، 10:35)Silver Sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2017، 10:32)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2017، 10:28)Silver Sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلام ._. 

سلام.-.

خوبی ؟ (: 
ب نام خُدا هلیا هستم از تهران :|
اسمه تُ هم ملیکا بود :| 

خوشبختم|=
+
یه نشونی بده تو رو یادم بیاد/:

می تو :|

زیاد تو گفت و گو نمیومدم :|
ولی تو زمان حمید اینا بود ._. 
 سپاس شده توسط Silver Sun ، Mïņ̃†êR
(14-06-2017، 10:36)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو شيوا...
دعا ما همه پشت سرته o__o

u can if u want Smile
 سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، Mïņ̃†êR ، Silver Sun
Slm
Ashna kasi ni?
http://dl.akskhor.ir/uploads1/388880-226.jpg
اخرین عکس سربازی ک میخواس بره پیش پدرش.ولی رفت پیش خدا.
روحشون شاد
 سپاس شده توسط Silver Sun
(14-06-2017، 10:36)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2017، 10:34)Silver Sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر ..
۱۶ ، شمال ..

خوشبختم._.
+
احسان بابامه|=

آرش هم ک بابابزرگم<:

اسم قبلیت چی بوده؟!.__.

منو نميشناسي .. تازه ظهور كردم o__o
نام كاربري قبليم حصين ابليس بود..

خودمم كوروشم  :|
+
از شيوا بپرس..
جد در جد همه اينا منم : )
میشناسمت/:
 سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، ÆMÆշЇÑζ
(14-06-2017، 10:39)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2017، 10:36)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو شيوا...
دعا ما همه پشت سرته o__o

u can if u want  Smile

Why i couldn't ? i wanted ..
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، Silver Sun

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان