نظرسنجی: دلیل شما برای انجمن اومدن چیه؟(میتونید چنتا گزینرو انتخاب کنید)
این نظرسنجی بسته شده است.
بازی میکنم._.
3.92%
2 3.92%
دوستام اینجانSmile)
21.57%
11 21.57%
نمیدونم!
27.45%
14 27.45%
شیوا اومده*-*
15.69%
8 15.69%
همه موارد در هَم/;
31.37%
16 31.37%
در کل 51 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【307】ஜ۩۩ஜ

(15-06-2017، 16:00)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب مولا من تو فلش شاخ بازی نکردم
بیا چن وقت دیگ میگ میومد سیگار تعارف میکرد به بچه ها وید میزاشت لا کاغذ ول میداد تو گپ 
تو کدوم پسر یا دختریو دیدی ک بخاد با من حرف بزنه من دکش کنم یا تحویل نگیرم ؟ 
حتی با اون کیمیا ک فیک بود هم من اخرش دیدم داره بول شت میگه بلاکش کردم |: |:|:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Capture-2017-06-15-17-31-37.png
نمونه شاخ بازیت ⬆⬆⬆⬆⬆⬆
برو فعلا حرف نزن خودتو خراب نکن 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط A lover ، ÆMÆշЇÑζ ، ʜɪᴅᴅᴇɴ
آگهی
(15-06-2017، 16:03)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 15:58)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با این روند برم جلو 3 صفر باس بازیو بدم به حریف مقابل بت نسازید از هیچ کس
ادم باس انتقاد پذیر باشه الان هر کی بپخ اخلاق من شته من نمیگم نه 
ولی باس ببینی با کی چنین رفتاریو دارم 
یکی بگه بد دهنم قبول دارم ولی باس ببینی طرف چی گف ک جوابشو دادم 
دیدی من بیام مرامی با یکی دعوا را بندازم ؟ 

آره :V
میرفتی پشتِ من حرف میزدی بقیرو بام بد میکردی! 
به جایی برنمیخورد! ولی این شخصیت تورو نشون میداد !

چرا چرت میگی ؟؟؟ 
ناموسا من پشت سر تو حرف نزدم اونجا علی 2 میگف اینو را بدیم من ب شوخی میگفتم 
از حمیدم بپرس فقط پشت سر اهورا مص سگ حرف زدم |: 
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【307】ஜ۩۩ஜ 103
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، Interstellar ، Son of anarchy
(15-06-2017، 15:58)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با این روند برم جلو 3 صفر باس بازیو بدم به حریف مقابل بت نسازید از هیچ کس
ادم باس انتقاد پذیر باشه الان هر کی بپخ اخلاق من شته من نمیگم نه 
ولی باس ببینی با کی چنین رفتاریو دارم 
یکی بگه بد دهنم قبول دارم ولی باس ببینی طرف چی گف ک جوابشو دادم 
دیدی من بیام مرامی با یکی دعوا را بندازم ؟ 

(15-06-2017، 16:00)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 15:57)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا اینم از ادب و شعورت یکی بیاد پشت من اینطوریه پشت شما جانماز داره؟؟؟
جون بابا 

عزیزم اینجا دید خاله شادونه از بیننده هارو داشته باشی باختی /:
من اومدم حرفای گفتنیو بگم وگرنه از همون اولشم باهات حرفی نداشتم ولی طرز فکرتو دربارم گفتی واقعا تحسینت میکنم :v 
خوبه فیلن نت دارم باو ی سری میزنم :v
مهندس در شان حداقل شما نيست همچين حرفي بزني..!!
من نه شما رو ميشناسم...نه كينه اي دارم..هيچي..!!
اتفاقا من بري همه احترام قائلم...
براي اون ناظم عزيز هم احترام ويژه اي قائلم با اينك نظرش به عقيده من درست نيس..!!

وقتي يكي محترمانه جواب ميده اين انساني نيس با تيك و پيس پست بدي جوابشو..!!

نهايت اين بحث اينه ك يا ما شما رو راضي ميكنيم يا شما ما رو...

فقط اهانت اينجا جايي نداره..

بحث شيوا هم رو همينه..!!
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، Mïņ̃†êR
دستُ دل باز شدم به همه سپاس میدم 
:|
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، ÆMÆշЇÑζ ، IM JUST TIRED ، Mïņ̃†êR ، Mr. Potato Head
(15-06-2017، 16:04)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمونه شاخ بازیت ⬆⬆⬆⬆⬆⬆

یـــــه بیبه یکی اون شاخ شکنو بیاره شاخامو کوتاه کنم :v
شاخ بازی کارای امید بود ک میگف گپ ادت میکنم بیا فش خار و مادر بده لف بده من نظرمو گفتم 
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، ÆMÆշЇÑζ
مشکل بزرگتر همیشه اونجایی ک قدرتا خرابن پشت اشتباهی رو میگیرن 
جالبیش اینه اشتباها تعدادشون همیشه بیشتره 

نتیجه میشه اینکه سالما بده میشن 
قانون طبیعته نمیشه کاریش کرد
Channel
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، Mr. Potato Head
(15-06-2017، 16:05)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دستُ دل باز شدم به همه سپاس میدم 
:|

مهربون كي بودي ت (:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، IM JUST TIRED ، Mr. Potato Head
(15-06-2017، 16:05)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث شيوا هم رو همينه..!!

تو ک ن منو میشتناسی ن از تاریخ فلش خبری داری ن اینکه شیوا با ما چیکار کرده برای چی طرفداری میکنی خب ؟ 
من با این چن نفر بزرگ شدم پسر  :v 

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، Interstellar ، I r A n ، Mïņ̃†êR ، IM JUST TIRED ، Son of anarchy
(15-06-2017، 16:05)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 16:04)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمونه شاخ بازیت ⬆⬆⬆⬆⬆⬆

یـــــه بیبه یکی اون شاخ شکنو بیاره شاخامو کوتاه کنم :v
شاخ بازی کارای امید بود ک میگف گپ ادت میکنم بیا فش خار و مادر بده لف بده من نظرمو گفتم 
علی چند سالته؟مثلا بدی فرقی برای کسی نمیکنه خب؟
هرکسی زندگیشو داره خارج از اینجا هر کسی شخصیت خودشو داره 
ولی بنظرم جالب نیست بخوای برعکسشو نشون بدی خودت باشی راحت تری یا بقیه قبولت میکنن یا نمیکنن نیازی نیست برای اینکه وارد اکیپی بشی خودتو عوض کنی 
Channel
 سپاس شده توسط Mr. Potato Head
ب صابر بپو اسممو عوض کنه بعدشم بگو شاخ بازی کرد چرت و پرتم اومد گف فکر بچه هارو به خود مشغول کرد بنش میکنم ولی مورد اولیه مهمه بگو اینکارو بکنه 

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Interstellar ، Son of anarchy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان