نظرسنجی: دلیل شما برای انجمن اومدن چیه؟(میتونید چنتا گزینرو انتخاب کنید)
این نظرسنجی بسته شده است.
بازی میکنم._.
3.92%
2 3.92%
دوستام اینجانSmile)
21.57%
11 21.57%
نمیدونم!
27.45%
14 27.45%
شیوا اومده*-*
15.69%
8 15.69%
همه موارد در هَم/;
31.37%
16 31.37%
در کل 51 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【307】ஜ۩۩ஜ

(15-06-2017، 16:24)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 16:23)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 16:21)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 16:18)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گُنده شدن بوسیله تخریب دیگران کار کثیفیه !

Haji tu ch donyaei dari zendgi mikoni ?
Age injaei ru zamin ba ma k malume fln chizi nmiduni Big Grin
آره کار تمیزیه |:
؟!

Bastegi dare didet nesbat behesh chjuri bashe Big Grin
جنوب شرقی D:
:V
 سپاس شده توسط I r A n
آگهی
چه بحثایی رو از زیر خاک کشیدین وسط -___-
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، IM JUST TIRED
(15-06-2017، 16:26)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 16:24)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 16:22)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 16:20)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ.خ چرا ساخته شده به نظرتون؟
مُخ زدن! 
وگرنه حرف عادیو اینجام میشه زد!
:|

ناموسن راس میگی طرف ارسالهاش 21 تا میشه شروع میکنه به مخ زنی دیگه تو تاپیک ها دیده نمیشه
معلومه تجربه داری ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【307】ஜ۩۩ஜ 109 
[!]

نه خیررررممم:|
خلاف قوانین!
(15-06-2017، 16:26)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يا حق..

داداش من الانو بازگو نکردم قدیمو گفتم دیگ داری رو مخ میری بقیه گرفتن منظورم چیه دیگ تو کفش میخ دار پات کردی من چیزی ندارم بگم 
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【307】ஜ۩۩ஜ 109
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، I r A n ، Interstellar
(15-06-2017، 16:25)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 16:22)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 16:13)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 16:11)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 16:09)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین کوروش |:
تیکه ننداز |:

بعضيا يه چيزايي ميگن يه موقع آدم خندش ميگيره..

بعد هوس ميكني  (:
 از ***    ********   :|
جَریانِ عباسه!
[ مث عباس نباش]!

جريان خيلياس هم اكنون  :|
آدم باید لَفظاشو رو سر یکی دیگه خالی کنه بالاخره! :|

لفظ ها رو ما نجوييده قورتش داديم (:

(15-06-2017، 16:28)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه بحثایی رو از زیر خاک کشیدین وسط -___-

ننه عروس (:
(15-06-2017، 16:27)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما بفرما به دعواتون برس من لال میشم تا اطلاع ثانوی تا میدون خلوت شه

تو تازه واردی دعوا ندیدی :v 
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط IM JUST TIRED ، Interstellar ، Son of anarchy
(15-06-2017، 16:29)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 16:26)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 16:24)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 16:22)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 16:20)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ.خ چرا ساخته شده به نظرتون؟
مُخ زدن! 
وگرنه حرف عادیو اینجام میشه زد!
:|

ناموسن راس میگی طرف ارسالهاش 21 تا میشه شروع میکنه به مخ زنی دیگه تو تاپیک ها دیده نمیشه
معلومه تجربه داری ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【307】ஜ۩۩ஜ 109 
[!]

نه خیررررممم:|
یه ساعت پیش ثابت کردم که از شیلتر شکن استفاده میکنی!
خودتم تاییدش کردی!
الکسیس سانچِزُ دیگه نمیگم :|

(15-06-2017، 16:29)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 16:25)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 16:22)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 16:13)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 16:11)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضيا يه چيزايي ميگن يه موقع آدم خندش ميگيره..

بعد هوس ميكني  (:
 از ***    ********   :|
جَریانِ عباسه!
[ مث عباس نباش]!

جريان خيلياس هم اكنون  :|
آدم باید لَفظاشو رو سر یکی دیگه خالی کنه بالاخره! :|

لفظ ها رو ما نجوييده قورتش داديم  (:
بابا خـفن .. !
 سپاس شده توسط IM JUST TIRED ، ÆMÆշЇÑζ
من مدیر بودم ی تازه وارد اومد کلی ادم حسابش کردم کلی راهنماییش کردم هیچ کس چیزی نگف 
یکی اومد فش ننه داد جوابشو دادم اخطار گرفتم |: 
اره اینجوری من میشم دجال خو |: 

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط I r A n
نمیخوام بیام بحثو کشش بدم ولی یادمه یه زمانی همون ~Ali~ هم به این نتیجه رسید که یکی باید می بود جمعشون کنه :||
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(15-06-2017، 16:32)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 16:29)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 16:26)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يا حق..

داداش من الانو بازگو نکردم قدیمو گفتم دیگ داری رو مخ میری بقیه گرفتن منظورم چیه دیگ تو کفش میخ دار پات کردی من چیزی ندارم بگم 

واقعا نميدونم چي بگم رفيق..

شايد قضيه شخصي بوده واقعا..!!

@Mïņ̃†êR

شخصیه انه؟؟؟
اینا شاخن قابلیت توجیهشون بالاس بزار باشن 
+
برید هوا بخورید 

دو دقیقه نفس عمیق بکشید 
راه های کشتن شیوا رو مرورو کنید 
دوباره ادامه بدید 
سرتون رو بیارید بالا از تو گوشی دستاتونو تکون بدید خون توش حریان پیدا کنه 
bathtime
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، Mr. Potato Head ، IM JUST TIRED

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان