نظرسنجی: دلیل شما برای انجمن اومدن چیه؟(میتونید چنتا گزینرو انتخاب کنید)
این نظرسنجی بسته شده است.
بازی میکنم._.
3.92%
2 3.92%
دوستام اینجانSmile)
21.57%
11 21.57%
نمیدونم!
27.45%
14 27.45%
شیوا اومده*-*
15.69%
8 15.69%
همه موارد در هَم/;
31.37%
16 31.37%
در کل 51 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【307】ஜ۩۩ஜ

(15-06-2017، 17:23)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 17:22)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شده

جا اینکه حمیدو بن کنی اونو بن کن
رفته پ خ گفته خخخ نگا چی میکُ3

عه اسمش حمید بود من فکر میکردم دختره2i8d
پسره دخترنما 
+
چی گفته؟؟؟؟خب طبق روال تذکر میدیم 
@s.f دفعه بعد بن میشی بوج
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mr. Potato Head ، A lover
آگهی
(15-06-2017، 17:25)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 17:24)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منکه فقط سپاس میدادم به همه تازه شماها ینی اونقدر به حرف من گوش میدید که با حرف من تموم شد؟؟ باو کسی به حرف من نرید که یهو خوده بحث تموم شد:|

من کارندارم مقصر و عامل اصلی تویی .__. 

اخه چرا حرصم میدی من چیکاره بودم اخه :|
خلاف قوانین!
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
الان نگا اگ منو بن نکرد |: 
بیا پ خ باز اینجا میگم بت بر میخوره ...
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【307】ஜ۩۩ஜ 120
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط A lover
چرا هر چی اینو تگ میکنید بازم تگ نمیشه :||
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط A lover ، Mïņ̃†êR
(15-06-2017، 17:26)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسره دخترنما 
+

خــاک 
لعنتی من به طرف گفتم شت نخور نزدیک بود بنم کنی |: رفته پی ویش فش داده فقط اخطار اخه ؟ 

(15-06-2017، 17:27)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتی بحثو تموم کنین ._. 
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط A lover
(15-06-2017، 17:27)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا هر چی اینو تگ میکنید بازم تگ نمیشه :||

دقت کردی فقط میخونه میشناسیش؟
لعنتی من هیچکس و نمیشناسم چرا این کارو میکنید. اونو فکر کردم دختره 
اینم ک معلوم نیست کیه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط A lover ، Mr. Potato Head ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
(15-06-2017، 17:28)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 17:26)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسره دخترنما 
+

خــاک 
لعنتی من به طرف گفتم شت نخور نزدیک بود بنم کنی |: رفته پی ویش فش داده فقط اخطار اخه ؟ 

(15-06-2017، 17:27)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتی بحثو تموم کنین ._. 

خوب کاری کردم :|
خلاف قوانین!
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Mïņ̃†êR
(15-06-2017، 17:28)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم ک معلوم نیست کیه

ن جدا بیا پ خ 

(15-06-2017، 17:29)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لعنتی ای دیجه T-T

(Aiden Pearce)
(15-06-2017، 17:28)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسره دخترنما 
+

خــاک 

نه ببین بیا از قدیم صحبت نکنیم 
الان تو دوساعت داشتی حرف میزدی بن نکردم 
کلا باید اخطار. داد بعد بن کرد شاید عقلش کم بوده شاید نمیدونسته والا 
بعدم اسکرین بده اگه تکرار کرد بن 

(15-06-2017، 17:30)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 17:28)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم ک معلوم نیست کیه

ن جدا بیا پ خ 

پخ باید بیاد bathtime
Channel
 سپاس شده توسط A lover ، Mr. Potato Head
(15-06-2017، 17:30)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم ک معلوم نیست کیه

ن جدا بیا پ خ 

(15-06-2017، 17:29)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لعنتی ای دیجه T-T

:|
:|
خلاف قوانین!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان