نظرسنجی: دلیل شما برای انجمن اومدن چیه؟(میتونید چنتا گزینرو انتخاب کنید)
این نظرسنجی بسته شده است.
بازی میکنم._.
3.92%
2 3.92%
دوستام اینجانSmile)
21.57%
11 21.57%
نمیدونم!
27.45%
14 27.45%
شیوا اومده*-*
15.69%
8 15.69%
همه موارد در هَم/;
31.37%
16 31.37%
در کل 51 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【307】ஜ۩۩ஜ

به طرز عیجیبی خوابم میادددد کوالاییم واس خودم
خلاف قوانین!
 سپاس شده توسط teresa ☆ ، بهار1396
آگهی
(15-06-2017، 20:05)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید کُلا فیلتر کنن اینجارو بریم پِی زندگیمون!

بله شما که دست به اخطار دادنتون خوبه بیااینجاروهم فیلترکن خیاله همه راحت شهbathtime
Heart همیشه اونطوری نمیشه که ما منتظرشیم  Heart
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=266308
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=265903
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=265924
 سپاس شده توسط A lover
(15-06-2017، 20:01)بهار1396 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 19:54)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 19:52)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 19:50)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 19:48)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی تربیت ! : |
اسمش سوگوله .. نگفت چندساله شه فقط بهم گفت مامی .. منم که جو گیر ! گفدم جهنم و الضرر یه نون خور بیشتر ! : |
عههههه بی تربیت شدم حالا؟؟؟
عب نداره خانوم خوب کاری کردی حالا یه بچه پسر هم پیدا کردی بهتر

پسر کدومه ؟؟؟ دخدره بچم ! .
+ بهار دخدرم بیا  بغلم ! :bighug::4chs:

فکر کردی اون زیرمیرا قایم شدی نمی بینمت دخدرم ؟ نه خیر ! عین عقاب چشام اون زیره ! 4fvf4fvf

میدونم میگم من پسرهم میخوام:|
مگه هس کوو؟

پسرمیخوای عزیزم؟
امشب عملیات انتحاری تو اتاق بکنین پسردارم میشین

یعنی خاک تو سرم با این دخدر تربیت کردنم ! : |
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【307】ஜ۩۩ஜ 127
 سپاس شده توسط A lover ، بهار1396
(15-06-2017، 20:11)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 20:01)بهار1396 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 19:54)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 19:52)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 19:50)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عههههه بی تربیت شدم حالا؟؟؟
عب نداره خانوم خوب کاری کردی حالا یه بچه پسر هم پیدا کردی بهتر

فکر کردی اون زیرمیرا قایم شدی نمی بینمت دخدرم ؟ نه خیر ! عین عقاب چشام اون زیره ! 4fvf4fvf

مگه هس کوو؟

پسرمیخوای عزیزم؟

واقعا خااک نه مامانش منحرفه نه باباش پ این به کی کشیده
خلاف قوانین!
 سپاس شده توسط teresa ☆
سودا کوتاه بیا من خر نمی شم + ادب ‌... خصلتی پسندیده ..
کلی مدیر و نویسنده ریخته اینجا دلت اخطار می خواد ؟؟؟؟

(15-06-2017، 20:12)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 20:11)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه هس کوو؟

پسرمیخوای عزیزم؟

واقعا خااک نه مامانش منحرفه نه باباش پ این به کی کشیده

آخ بمیرم که باباش چقدر گاگوله و منحرف نیست ! : |
(15-06-2017، 20:13)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم
به جان دخترمون اخطار بگیرم طلاقت میدم :|
خلاف قوانین!
 سپاس شده توسط teresa ☆ ، بهار1396
(15-06-2017، 20:14)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 20:13)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم

فلن که حق طلاق دسته منه .. چی میگی تو ؟؟؟ bathtimefishing245
 سپاس شده توسط A lover
(15-06-2017، 20:15)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 20:14)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم

یا خدا عجب خریتی کردماااا
اصن هوو میارم برات :|
خلاف قوانین!
 سپاس شده توسط teresa ☆
(15-06-2017، 20:16)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 20:15)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2017، 20:14)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم

یا خدا عجب خریتی کردماااا
اصن هوو میارم برات :|

منم قبلش طلاقت میدم ! 4fvf4fvf
دو دقیقه بزارید تمیز بمونه اینجاkaffe2
Channel
 سپاس شده توسط A lover ، Mr. Potato Head ، بهار1396 ، MDHS

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان