نظرسنجی: دلیل شما برای انجمن اومدن چیه؟(میتونید چنتا گزینرو انتخاب کنید)
این نظرسنجی بسته شده است.
بازی میکنم._.
3.92%
2 3.92%
دوستام اینجانSmile)
21.57%
11 21.57%
نمیدونم!
27.45%
14 27.45%
شیوا اومده*-*
15.69%
8 15.69%
همه موارد در هَم/;
31.37%
16 31.37%
در کل 51 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【307】ஜ۩۩ஜ

ماره سمت چپ رو از پدریه به ارث بردیم قشنگ تو حرکت انتحاری دایورت میکنهdit
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط [ SouL ] ، -Demoniac- ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
آگهی
(16-06-2017، 14:32)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2017، 14:28)オスイン نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2017، 14:26)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2017، 14:24)オスイン نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میخوایم اسمم رنگی پنگی مثل این مدیرا شه باید چی کار کنم

بده من رنگش کنم. :/
ابی یا صورتی؟؟

صورتی
بیـا عزیزم <:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/23_eec4b.png

نمردیم مدیر تالار شدیم خدا وکیلی مدیری هم هال هوای خودش داره
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【307】ஜ۩۩ஜ 150
(16-06-2017، 14:35)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایول علی منم خر کیف کن. D:
D:
دیروزم گفتم که من متعلق به همتونم :V
باشه الان خر کیفت میکنم |:
مُدیره ارشد :VvV
علی و حمید بد نیستن ._.
فقط زیادی دارن ب گذشته اهمیت میدن ._.
 سپاس شده توسط [ SouL ] ، Mïņ̃†êR ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
(16-06-2017، 14:34)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:
اومده بود واسه عقده ای بازی! 
|:
اگه بود هم جلو روش میگفتم |:

کاریش نداشتم ولی وقتی دیدم دنبال دعواست منم درگیر شدم
با این شکلک ها قصد در ریلکس نشون دادن خودت داری؟ |: نمیشه که! |:

کلا همینه داستانن 
+
من و نمیشناسی کلا ریلکسم دقیقا چرا نباید باشم؟تاحالا 100 نفر همزمان فش دادن بهت25r30
اگه بخوام اهمیت بدم که زندگی نمیشه کرد
Channel
یه سوال چرا انجمن دیگه مثل قدیم شلوغ نیست
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【307】ஜ۩۩ஜ 150
(16-06-2017، 14:36)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2017، 14:35)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

D:

پ کو؟؟

(16-06-2017، 14:38)オスイン نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امان از دست تلگرام. :/
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، Mïņ̃†êR ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
http://dl.akskhor.ir/uploads1/54_7e0bb.png
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
(16-06-2017، 14:38)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2017، 14:36)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

D:

پ کو؟؟

(16-06-2017، 14:38)オスイン نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امان از دست تلگرام.    :/
ارم ارشدش تو جيب منه :|
بیا بهت بدم ._.
 سپاس شده توسط [ SouL ] ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
(16-06-2017، 14:38)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

D:

پ کو؟؟

امان از دست تلگرام.    :/

خیلی دوست دارم مثل قدیم شلوغ بشه dark haret دلم خیلی براش تنگ شده

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان