نظرسنجی: دلیل شما برای انجمن اومدن چیه؟(میتونید چنتا گزینرو انتخاب کنید)
این نظرسنجی بسته شده است.
بازی میکنم._.
3.92%
2 3.92%
دوستام اینجانSmile)
21.57%
11 21.57%
نمیدونم!
27.45%
14 27.45%
شیوا اومده*-*
15.69%
8 15.69%
همه موارد در هَم/;
31.37%
16 31.37%
در کل 51 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【307】ஜ۩۩ஜ

(16-06-2017، 14:58)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیزی نمیگم ک تو اوج این خوشحالی حال همه مخصوصا تو گرفته نشه
+
من خودم تا اینجا مراعاتتو کردم وگرنه اگه عین خودت بی جنبه بودم الان قهوه ای شده بودی
+
گزارش شد!
من دیگه حرفی ندارم
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【307】ஜ۩۩ஜ 155
 سپاس شده توسط [ SouL ] ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
آگهی
هنوزم هموناییییییین؟
یعنی حتی یکمم تغییری تو خودتون ایجاد نکردین؟
ناملدا!p336
جواب سلامم..........
لطفا قابل توجه همگی
من یهویی مویام
ویهویی مورم
مرسی واسه توجهتون Smile
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
(16-06-2017، 14:55)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2017، 14:50)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2017، 14:48)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2017، 14:45)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی از این مدیرا باید پیش قدم میشد میرفت به صابر میگفت که ما به عنوان مدیر و یا نویسنده حقوقی در این انجمن باید داشته باشیم :V
به همین برکت هرماه یه شارژ 5 تومنی ام میداد من راضی بودم!
شارژ پنجی؟ماهی یدونه؟
همونشم نمیده! 
از طریق تبلیغ خیلی گیرش میاد انصافا!
فلشخور یه سایت بازیه!
اگه انجمن نداشت اگه مطلب توش نبود که رتبه بگیره تو گوگل، هیچوقت انقدر کار صابر نمیگرفت!

ب این نکته توجه کن الان کلاغ پر نمیزنه دوسال پیش این موقه نسخه های گ.ا دوتایی بود فقط بیست نفر اینجا بودن 
بقیه ام گ.ا رو نمیشناختن باید از تو تاپیکا جمع میکردی میوردی اینجا 
انجمن خیلی براش مهمه ولی کار اصلیش نیست تقریبا جنبه فان داره براش 
آره یه جورایی درسته!
کاش یه تکونی به انجمن میداد!
دیگه داره حال میکنه بیشتر نظارت میکنه + کاراشو چند سال پیش کرده! بازیای انجمن ام همشون هموناس من رفتم دیدم D:
ولی بهتره یکی بهش بگه! لازم نیس حتما پول باشه! یکاری فقط به نفع ما بکنه !
درامد تبلیغ ها ام خیلی زیاده! اونم سایتی مث فلش!
پُر تبلیغ ام شده یه سال بیشتره اینجوری شده!
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، Mïņ̃†êR ، [ SouL ] ، ÆMÆշЇÑζ
(16-06-2017، 14:58)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+
من خودم تا اینجا مراعاتتو کردم وگرنه اگه عین خودت بی جنبه بودم الان قهوه ای شده بودی
+
گزارش شد!
من اینجام مادر چیو گزارش میکنی 
گزارش میکنی باز میاد برای خودم bathtime
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط [ SouL ] ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
(16-06-2017، 14:55)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2017، 14:53)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2017، 14:45)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی از این مدیرا باید پیش قدم میشد میرفت به صابر میگفت که ما به عنوان مدیر و یا نویسنده حقوقی در این انجمن باید داشته باشیم :V
به همین برکت هرماه یه شارژ 5 تومنی ام میداد من راضی بودم!

آره ب مولا...
حاجی زوره این همه تاپیک بزنی نقد و برسی کنی خودتو فلان کنی که تاپیک لا کیفیت بزنی تهش فقط چند تا لایک و اگ خیلی روز خوبی باشه چند تا کامنت هم بخوره :|

یه کمپین بزن همه عضو شیم :/
آره فقط تهش میگه همتونو از مقامتون عزل میکنم مُدیرای جدید میارم |:
کاربرای عادی هم عشق این چیزا رو دارن!
جان فدا میکنن در این راه! :|
از خداشونه
و آخرش ما میمونیمو  یه اسم آبی معمولی D:

فایده نداره..
اگ تعداد اعتصاب کننده ها خوب بود یه کمپین بزنیم به نام #تحریم_صابر
اعتصاب کنیم..:/
گرچه ک صابر براش اهمیت نداره و معرض از دایورت استفاده میکنه و مدیرا جدید رو بشون خوش آمد میگه :|
 سپاس شده توسط [ SouL ] ، Mïņ̃†êR ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
(16-06-2017، 15:00)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+
+
گزارش شد!
من اینجام مادر چیو گزارش میکنی 
گزارش میکنی باز میاد برای خودم bathtime

خودم میدونم ننه!
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
(16-06-2017، 14:58)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2017، 14:53)SOGOL.NH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهشا نگین کاربر جدید
من سوگل قبلیمااااا

سوگل دقیقا فازت چیه انقدر اکانت میزنی؟ ((=

اکانت نزدم که ویندوز کامپیوترم میپره
به زوررر به ارشی میگم درستش کنه
درست که میشه من دوباره میشم
مهمان بعدم باس دوباره ثبت نام کونم
آخه چیکار کونم من؟
خوبی ابجی الهه؟
لطفا قابل توجه همگی
من یهویی مویام
ویهویی مورم
مرسی واسه توجهتون Smile
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
یه مدیر داریم خیلی ادم باحاله هست ازم سیگار گرفته رفتیم تو کوچه پشت مدرسه سیگار بکشیم میبینیم نشته داره همون سیگاری که ازمون گرفته رو داره میکیشه
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【307】ஜ۩۩ஜ 155
(16-06-2017، 15:02)SOGOL.NH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2017، 14:58)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2017، 14:53)SOGOL.NH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهشا نگین کاربر جدید
من سوگل قبلیمااااا

اکانت نزدم که ویندوز کامپیوترم میپره
به زوررر به ارشی میگم درستش کنه
درست که میشه من دوباره میشم
مهمان بعدم باس دوباره  ثبت نام کونم
آخه چیکار کونم من؟
خوبی ابجی الهه؟
دوباره ثبت نام نکون 
قشنگ توضیح بده بهت بگم چیکار باید بوکونی 
|:
 سپاس شده توسط [ SouL ] ، SOGOL.NH ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
[/quote]

ایشونو فاز ای پی دی برش داشته....
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان