16-06-2017، 15:04
(16-06-2017، 15:00)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببین اگه اینجا کسی نباشه ک تنوع نده کاربر جذب نکنه هیچ فایده ای نداره چون صابر نمیتونه ارتباط برقرار کنه با این رنج سنی (مثلا بیاد مثل من خاندانی کنه)
آره یه جورایی درسته!
کاش یه تکونی به انجمن میداد!
دیگه داره حال میکنه بیشتر نظارت میکنه + کاراشو چند سال پیش کرده! بازیای انجمن ام همشون هموناس من رفتم دیدم D:
ولی بهتره یکی بهش بگه! لازم نیس حتما پول باشه! یکاری فقط به نفع ما بکنه !
درامد تبلیغ ها ام خیلی زیاده! اونم سایتی مث فلش!
پُر تبلیغ ام شده یه سال بیشتره اینجوری شده!
کاربر تا توشحال نباشه جذب نمیشه یسری کارا داریم میکنیم ولی خب من وقت ندارم توسنیم نیستم برای فان کاری انجام بدم
(16-06-2017، 15:01)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-06-2017، 15:00)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-06-2017، 14:58)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من اینجام مادر چیو گزارش میکنی
چیزی نمیگم ک تو اوج این خوشحالی حال همه مخصوصا تو گرفته نشه
+
من خودم تا اینجا مراعاتتو کردم وگرنه اگه عین خودت بی جنبه بودم الان قهوه ای شده بودی
+
گزارش شد!
گزارش میکنی باز میاد برای خودم
خودم میدونم ننه!