نظرسنجی: دلیل شما برای انجمن اومدن چیه؟(میتونید چنتا گزینرو انتخاب کنید)
این نظرسنجی بسته شده است.
بازی میکنم._.
3.92%
2 3.92%
دوستام اینجانSmile)
21.57%
11 21.57%
نمیدونم!
27.45%
14 27.45%
شیوا اومده*-*
15.69%
8 15.69%
همه موارد در هَم/;
31.37%
16 31.37%
در کل 51 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【307】ஜ۩۩ஜ

بای نقطه خط هست:297::297::297:
   عاشق خدایی هستم
که چه بخواهیم
چه نخواهیم
دوستمان دارد Heart Heart                    
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، IM JUST TIRED
آگهی
(17-06-2017، 13:55)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2017، 13:54)دریا17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما بازی هارو دانلود میکنین یا همینجوری بازی میکنین

تو كدومو دوست داري ؟!   : )

(17-06-2017، 13:55)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2017، 13:51)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2017، 13:50)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2017، 13:49)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هم تيمي هام همه مبتدي بودن..!!

نه ...

كانتر دارم فقط  :|
خودتم level 5 بودی D:
|:
team viewer  داری؟
نرم افزارشو!
بابا خفن  D:

كلا هيچي ندارم تو سيستمم پاك پاكه  :|
باشه اسکی نرو |: » با همین اسکی نرو با رفیقم کات کردم از  تابستون پارسال |: همکلاسیمم بود بدشانسی D:
باید مانیتور منو ببینی |:
هارد ها همشون تا خِر خِره! 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://cdn.p30download.com/?b=p30dl-software&f=TeamViewer.v12.0.72365.Free_p30download.com.rar
دانلودش کن قطعا بدرد بخوره |:
فن حصين منم بعد من دارم اسكي ميرم..؟؟!!
عجب... O__O

براي واركرافت هم جواب ميده اين؟!
این برای آنلاین بازی کردن نیس! اسم این برنامه team viewer هست و کارش اتصال بین 2 PC هست مثلا من یا تو میتونیم مانیتور همو ببینیم کلیک کنیم رو هر چیزی هم جواب میده! عکس نیست |: اختیارات کامل داره! یا میتونه تماس برقرار کنه صوتی حرف بزنی! یا تصویری!
+ اسکی بریــد D:
اونی که تو لازم داری اسمش گیم رنجره!
Game Ranjer !
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، Son of anarchy ، دریا17
(17-06-2017، 13:57)دریا17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دوست دارم همینجوری بازی کنم

خوب همينجوري بازي كن  : )
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، دریا17
(17-06-2017، 13:51)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2017، 13:48)nazanin jon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2017، 13:47)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2017، 13:45)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2017، 13:43)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی کلا رد دادی بچن باو 
عزیزم نظر نده |:
تو خسته ای(Tired) برو بخواب!

خسته که هستم ولی دیگه شیرازو نیستم که Exclamation
شیرازیا خییلیم خوبــــــن

شک نکن Wink
بس چی؟؟؟؟؟؟
رنگ خاموشـے در طرح لب است
بانگـے از دور مرا می خواند
لیک پاهایم در قیر شب است
رخنه اے نیست در این تاریکـے
در و دیوار به هم پیوسته
سایه اے لغزد اگر روی زمین
نقش وهمـــے است ز بندے رسته
نفس آدم ها
سر بسر افسرده است
سہـراب سپهـرے
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، IM JUST TIRED ، دریا17
(17-06-2017، 14:00)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2017، 13:55)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2017، 13:54)دریا17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما بازی هارو دانلود میکنین یا همینجوری بازی میکنین

تو كدومو دوست داري ؟!   : )

(17-06-2017، 13:55)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2017، 13:51)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2017، 13:50)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودتم level 5 بودی D:
|:
team viewer  داری؟
نرم افزارشو!
بابا خفن  D:

كلا هيچي ندارم تو سيستمم پاك پاكه  :|
باشه اسکی نرو |: » با همین اسکی نرو با رفیقم کات کردم از  تابستون پارسال |: همکلاسیمم بود بدشانسی D:
باید مانیتور منو ببینی |:
هارد ها همشون تا خِر خِره! 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://cdn.p30download.com/?b=p30dl-software&f=TeamViewer.v12.0.72365.Free_p30download.com.rar
دانلودش کن قطعا بدرد بخوره |:
فن حصين منم بعد من دارم اسكي ميرم..؟؟!!
عجب... O__O

براي واركرافت هم جواب ميده اين؟!
این برای آنلاین بازی کردن نیس! اسم این برنامه team viewer هست و کارش اتصال بین 2 PC هست مثلا من یا تو میتونیم مانیتور همو ببینیم کلیک کنیم رو هر چیزی هم جواب میده! عکس نیست |: اختیارات کامل داره! یا میتونه تماس برقرار کنه صوتی حرف بزنی! یا تصویری!
+ اسکی بریــد D:
اونی که تو لازم داری اسمش گیم رنجره!
Game Ranjer !
لينك بده..
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، دریا17
(17-06-2017، 14:00)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2017، 13:57)دریا17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینقدر ایهام به کار نبر کوروش لامصب
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【307】ஜ۩۩ஜ 170

سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، ÆMÆշЇÑζ ، دریا17
Password :www.p30download.com
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، دریا17
(17-06-2017، 14:03)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2017، 14:00)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینقدر ایهام به کار نبر کوروش لامصب

خوب خودش دوست داره همينجوري  بازي كنه 25r30
هیچوقت فکر نمیکردم بشر بتونه تو یه ربع غیبت تا این حد مفید باشه ! : |
( تیکه به خودم !!! )
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، دریا17 ، IM JUST TIRED
تری خدا شفات بده خودت با خودت حرف میزنی؟
رنگ خاموشـے در طرح لب است
بانگـے از دور مرا می خواند
لیک پاهایم در قیر شب است
رخنه اے نیست در این تاریکـے
در و دیوار به هم پیوسته
سایه اے لغزد اگر روی زمین
نقش وهمـــے است ز بندے رسته
نفس آدم ها
سر بسر افسرده است
سہـراب سپهـرے
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، دریا17 ، IM JUST TIRED

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان