نظرسنجی: آیا با مسابقات رقابتی برای مقام نویسندگی موافقید؟
این نظرسنجی بسته شده است.
✔?
66.67%
24 66.67%
❎❌
33.33%
12 33.33%
در کل 36 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ

مهرداد خان ..
مشکلت چی بود؟
فیلم دانلود کردی نصفست؟
 سپاس شده توسط IM JUST TIRED ، _Lσѕт_
آگهی
(29-06-2017، 17:45).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 17:43)#ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 17:39).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 17:38)#ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 17:34).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبِ....
اینکه داریم جزغاله میشیم خوبه عایا؟؟

ن....اینکه فقط من جزغاله نمیشم خوبه
اهل کجایی؟

تبریز
+
مخفف کردنو زهرمارم کردین. :/

واو تبریزکه گرمه انتظاری ازاینجانمیشه داشت
[کاش‌میشُد بَعضیا‌رواَز‌‌مَجازی بیرون‌کِشید مُحکَم‌بَغَلِشون‌کَرد^^♡
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، IM JUST TIRED ، _Lσѕт_
مهرداد علاقه مندان ب نجوم ب کجا رسیدند که تو عاشقشی؟

(29-06-2017، 17:49)#ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 17:45).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 17:43)#ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 17:39).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 17:38)#ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینکه داریم جزغاله میشیم خوبه عایا؟؟

اهل کجایی؟

تبریز
+

بعله خدا ما تبریزی هارو خیلی دوس داره....

اه حوصلم پوکید من رفتم
+
مهرداد فیلمتو اگه کامل با زیرنویس دیدی ب من خبر بده
+
شیوا موفق باشی. :/
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، Mïņ̃†êR ، _Lσѕт_
ی پسره هس 18 سالشه به گفته خودش از 9 سالگی نجوم میخونده ، تو فرهنگ سرای رازی جلو دانشگاه شریف میرفتیم کلاساش، و جاهای مختلفی درس میده و خوب پولی ام میگیره
-
قطعا اگه به چیزی علاقه داشته  باشی و دنبالش کنی، میتونی توش موفق بشی..*
 سپاس شده توسط [ SouL ] ، IM JUST TIRED ، _Lσѕт_
(29-06-2017، 17:56)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی پسره هس 18 سالشه به گفته خودش از 9 سالگی نجوم میخونده ، تو فرهنگ سرای رازی جلو دانشگاه شریف میرفتیم کلاساش، و جاهای مختلفی درس میده و خوب پولی ام میگیره
-
قطعا اگه به چیزی علاقه داشته  باشی و دنبالش کنی، میتونی توش موفق بشی..*

نمیدونستم......

حوصله خروجم ندارم من.....!
+
منم پ.خ
همه زیر ابن.....
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، IM JUST TIRED
من موقع مدرسه هارو بیشتر دوست داشتم :|
حداقل کل تایمم پر بود نه مثل الان بیکار..
Lινє ιη ѕυcн α ωαу тнαт ιƒ αηуσηє ѕρσкє вα∂ℓу αвσυт уσυ
ησ σηє ωσυℓ∂ вєℓιєνє
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، IM JUST TIRED ، _Lσѕт_
(29-06-2017، 17:49).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرداد علاقه مندان ب نجوم ب کجا رسیدند که تو عاشقشی؟

(29-06-2017، 17:49)#ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهل کجایی؟

تبریز
+

بعله خدا ما تبریزی هارو خیلی دوس داره....

اه حوصلم پوکید من رفتم
+
مهرداد فیلمتو اگه کامل با زیرنویس دیدی ب من خبر بده
+
شیوا موفق باشی.   :/
نه بابا.تابستونای ماوشما که مثل همه تقریبا.زمستونم که اونجا ادم کشیه ازبس سیل میاد.دقیقا این علاقه کجان؟؟

(29-06-2017، 18:02)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من موقع مدرسه هارو بیشتر دوست داشتم :|
حداقل کل تایمم پر بود نه مثل الان بیکار..

دقیقا
[کاش‌میشُد بَعضیا‌رواَز‌‌مَجازی بیرون‌کِشید مُحکَم‌بَغَلِشون‌کَرد^^♡
(29-06-2017، 17:46)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرداد خان ..
مشکلت چی بود؟
فیلم دانلود کردی نصفست؟

داش شما به ما تیکه ننداز نمیخواد بگی مهرداد خان 

اینهمه گفتم بیخیال دیگه حال ندارم بگم
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ 119

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ 119
موقع مدرسه دغدغه ی دیگه داشتیم ب اسم امتحان....!
اون مواقع هم ارزوی همین تعطیلاتو بیکاریو داشتیم. :|
+
کلاسای تابستون ثبت نام کن مث والیبال
 سپاس شده توسط IM JUST TIRED
(29-06-2017، 18:06)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 17:46)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرداد خان ..
مشکلت چی بود؟
فیلم دانلود کردی نصفست؟

داش شما به ما تیکه ننداز نمیخواد بگی مهرداد خان 

اینهمه گفتم بیخیال دیگه حال ندارم بگم
چ زودرنج..!
احتمالا من میتونستم حلش کنم..!
خدافظ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان