13-01-2018، 9:46
وااای خدا شما چقدر هم که عملیتون سخته
عملی ها ما رو ببینین چی میگین..

عملی ها ما رو ببینین چی میگین..
|
گفتگوی آزاد نسخه 316 |
||||||||||||||||||||
13-01-2018، 9:46
وااای خدا شما چقدر هم که عملیتون سخته
![]() عملی ها ما رو ببینین چی میگین..
13-01-2018، 10:07
مرگ بر فیزیک
مرگ بر الکتریسته ساکن بر بر کولن مرگ بر الکتریسته متحرک هنگ کردم
13-01-2018، 10:19
(آخرین ویرایش در این ارسال: 13-01-2018، 10:25، توسط -Demoniac-.)
(13-01-2018، 9:46)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببین وقتی تو یه رشته ای نیستی حرف نزن .-. بجر مبانی و طراحی ک فک کنم گذروندی ما نمایش نامه نویسی و بدن بیان داریم! نمایشنامه نویسی و گزارش و این چیزا خودش یه روز کامل نوشتنش وقت میبره ما همه این چیزایی ک تو طول ترم نوشتیم و باید گرداوری کنیم بدیم معلممون تا برامون نمره بذاره و برای درس بدن با ید با موسیقی نرمی بدن نشون بدیم و چهار تا اتودم به همراه بیا و میمیک صورت و موسیقی و بدن بزنیم به اضافه یه کار گروهی ک همه اینا رو داره :| میخوایم واسه جشنواره بریم تاتر اجرا کنیم و هزار جور مشغله و استرس دیگه :| تو اصلا موسیقی و عکاسی تو درسات داشتی ؟ :| همشون دلنشین و لذت بخشن اما سخت و طاقت فرسا :/ جونم دراومده :| همه ای عملیا روزی حداقل باید 4.5 ساعت پاش بشینی D: تازه این ترم عروسک سازیم اضافه میشه :/ تازه میدونی ما چقد کتابای متفرقه و نمایشنامه ب جز اینا باید بخونیم ؟ (: شاید ور رفتن با چوب کار سختی باشه ولی قبول کن تو مث ما استرس نداری و این همه تمرین نمیخوای :/ با اخرت باشه رشتمو مسخره میکنی و میخندی !
13-01-2018، 10:31
اره تو خوبی ..
ور رفتن با چوب سادس و پیش پا افتاده چارخط نمایشنامه و اجرا سخت و طاقت فرسا .. همین الان من کارامو عکس بزارم صدبرابر کل نمایشنامه و اجراها و عکس و موسیقی تو قیمت فی میخوره .. + اصلا از این به بعد همه هرینه ها برای تو میشه تا با قدرت به کارت ادامه بدی D:
13-01-2018، 10:36
تو اصلا میدونی اجرا جلوی اون همه جمعیت چه استرسی داره (:؟
تازه پول زیادیم نمیگیریم ! ن ن ن اشتباه نکن D: من مث تو رشته مسخره نمیکنم ! یه بار ک گفتم واسه هنر ارزش قاعلم.... ولی با این حرفت من و رشتمو کوچیک کردی چیزی ک ازت انتظار نداشتم بله نمایشنامه یکی دوصفه نیس جناب بهت توصیه میکنم حداقل یه نمایشنامه واسه افزایش اطلاعاتت بخونی ! و اینکه چون تاتر محدودیت صخنه داره نمایشنامه نوشتن خیلی سخته واسه تاتر ! شاید این چیزایی ک میگم بنظرت ساده بیاد ولی در عین حال سخته ... تا جای من نباشی نمیگیری چی میگم
مگ من گفتم اسونه؟ مگ من مسخره کردم؟!
یه دفه میزنی کانال پنج مث مسلسل شروع میکنی .. منم اگ بخوام حرف بزنم کل پیج رو باید من بگم از سختی های رشته خودم.. مسخره نکردم.. اتفاقا اگ یادت باشه همون روز اول گفتم رشته های عملی مخصوصا هنر بیشترین ارزش ها رو دارن .. که توام تایید کردی ! من گفتم کارگاه و عملی های شما نسبت به ما سخت نیس .. شما وقتی تو سگ لرزه های زمستون مغار یا چوب سا یا بغیه ابزار دستی رو دستت بگیری و پوست دستت بچسبه به اهنش و تو اون هوا سرد درگیر زخم دستت باشی میفهمی .. وقتی با اون وضعیت بیفتی بالای یه چوب و 4/5 ساعت مدام فشار بیاری روش و شرشر بدنت عرق کنه اون موقع سختی که من میگم رو متوجه میشی.. وقتی با انواع چسب ها و مواد شیمیایی دستت اغشته بشه و پوستت های دستت لایه لایه برداشته شه متوجه میشی من چی میگم.. وقتی پای دستگاه رفیقت جلو چشات استخون انگشتش از گوشت و پوستش بزنه بیرون اون موقع متوجه میشی حرفا من رو ! و و و کلی حرف دیگه که حس تایپ کرنش نیست ! همه رشته های عملی سختن و جزو دایره مهارت اموزین .. بازم تاکید میکنم من رشتت رو مسخره نکردم و البته ن فقط رشته تو رو..به همه رشته های احترام میزارم همه م میدونن .. فقط گفتم کارگاه ها و عملی هایی که ما داریم سخت تره ! ( ن این چیزی ک شما فکر میکنی !! ) حالا میتونی هرجور دوس داری تفسیر کنی ..
13-01-2018، 10:50
(13-01-2018، 10:07)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جییییغ وای گفتیییی
13-01-2018، 10:58
میخوام باهات رل بزنم
تل بدم، تل بزنم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خدایا،یه سری از مثلا خواننده هامون رد دادن؛ یه کاری واسشون بکن گناه دارن.... هم ما رو زجر میدن هم خودشونو..
13-01-2018، 10:59
(13-01-2018، 10:50)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میدونی چیه ؟ بنظر من نمیشه بگی کدوم سخت تره .... پس هیچ وقت مقایسه نکن چون ارزش یه چیزیو میاری پایین (: وقتی میای باخنده میگی مگه کار شما چیه و اینا توقع داری جز مسخره کردن چی برداشت کنم ؟ مثلا من بیام بگم بچه های موسیقی فقط نت مینویسن و ساز میزنن پس کارشون راحت تره ؟ خیلی زشته ... خیلی ! واسه یه اثر هنری نمیشه قیمت گذاشت حالا میخواد هر چیزی باشه D:
13-01-2018، 11:01
(13-01-2018، 10:59)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مسیر زندگیمو عوض کرد این جملت :|
| ||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|