امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۴

(10-06-2018، 21:21)Miss.saly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2018، 21:19)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2018، 21:18)Miss.saly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2018، 21:04)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2018، 19:15)Miss.saly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا من فقط کتاب میخونم :| بعضی وقتا دستم میخوره صفحش باز میشه .
حرفی که فقط باعث دلسوزی دیگران براتون میشه افتخار نداره .

صفحش که باز شد ازش بیاید بیرون
شما نه بخون نه کامنت بزار
با تفنگ کسی ایستاده بالا سرتون که مجبورتون کنه بخونید؟!

اون چرت و پرتا اصن ارزش بحث نداره که . خوش باش
اگر ارزش نداره پس شما چرا بحث میکنید؟ (((:
معلومه کامل در جریان تکست ها هستی (((:

والا من یچی به شوخی گفتم شما هعی دمشو کشیدید
کدوم تکست ها ؟

شوخی؟ (((: اگر شوخی بود میتونستید ادامه ندید
تاپیک
 سپاس شده توسط Dead Silence ، _Lσѕт_ ، ÆMÆշЇÑζ
آگهی
(10-06-2018، 21:21)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2018، 21:18)Dead Silence نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2018، 21:15)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2018، 21:13)Dead Silence نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2018، 21:10)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام(((:
خوبم مرسی, تو چطوری؟ (((:

انقد خر نزن -__- چرا انلاین نمیشی اصن !! حداقل ایدی تل بده حرف بزنیم )): 
عالی ..

ابن چند وقته که فقط درگیر امتحانا بودم, اصلا به بقیه درسا نرسیدم
دیگه این چند روز هم تموم بشه راحت شم
میگم بهت (((:

من جدیدا میرم کتابخونه با دوستم .. تازه فاز درس خوندن برگشته ..
تو پ خ بده .-.
خوبه اتفاقا به نظرم الان خوندن بهتره, بیشتر تو ذهنت می مونه
باشه (((:
ولی میدونستی نمیتونی جواب بدی؟ پره (((:
فدا سرت 
تو فقط ای دیتو بفرس تو تل حرف میزنیم ^__^
 سپاس شده توسط Interstellar ، _Lσѕт_ ، ÆMÆշЇÑζ
(10-06-2018، 21:24)royayebarfi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2018، 21:23)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2018، 21:21)royayebarfi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2018، 21:19)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2018، 21:17)royayebarfi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا هس..ببین دیدی تا گفتم به عنوان مهمان میخونه رفت....هعیییییییییی..بی رحم p336

اهه رویا بسه Sad

هی طرف داداشتو بگیر ها هی هی هی..اه..لعنت به من.. 38
به من ربطی نداره که بخوام حق بدم یاندم  Sad اصا من حوصله فکر کردن به خودمو ندارم اونوقت بیام تعیین کنم تو مقصری یاماهان؟ Sad
خب حالا بیا یکیم بزن جون من..
من یه چی گفتم
تو چرا به دل میگیری..؟؟ Bb2

به دل نگرفتم مت:ngh:
 سپاس شده توسط royayebarfi
(10-06-2018، 21:24)Dead Silence نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2018، 21:21)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2018، 21:18)Dead Silence نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2018، 21:15)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2018، 21:13)Dead Silence نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقد خر نزن -__- چرا انلاین نمیشی اصن !! حداقل ایدی تل بده حرف بزنیم )): 
عالی ..

ابن چند وقته که فقط درگیر امتحانا بودم, اصلا به بقیه درسا نرسیدم
دیگه این چند روز هم تموم بشه راحت شم
میگم بهت (((:

من جدیدا میرم کتابخونه با دوستم .. تازه فاز درس خوندن برگشته ..
تو پ خ بده .-.
خوبه اتفاقا به نظرم الان خوندن بهتره, بیشتر تو ذهنت می مونه
باشه (((:
ولی میدونستی نمیتونی جواب بدی؟ پره (((:
فدا سرت 
تو فقط ای دیتو بفرس تو تل حرف میزنیم ^__^

باشه (((:
راستی تو میتونی Ip چک کنی دیگه؟!
(10-06-2018، 21:24)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2018، 21:21)Miss.saly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2018، 21:19)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2018، 21:18)Miss.saly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2018، 21:04)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صفحش که باز شد ازش بیاید بیرون
شما نه بخون نه کامنت بزار
با تفنگ کسی ایستاده بالا سرتون که مجبورتون کنه بخونید؟!

کدوم تکست ها ؟

تاپیک

9 تا نوتیف دربارش واسم اومد که فقط به دو تاش جواب دادم و هیچ بحثی نکردم .

شب بخیر
"Don't tell me what I can't do"

گرگها خوب بدانند ، در این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایل غریب

گر پدر مرد ، تفنگ پدری هست هنوز
 سپاس شده توسط royayebarfi
(10-06-2018، 21:26)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2018، 21:24)royayebarfi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2018، 21:23)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2018، 21:21)royayebarfi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2018، 21:19)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهه رویا بسه Sad

هی طرف داداشتو بگیر ها هی هی هی..اه..لعنت به من.. 38
به من ربطی نداره که بخوام حق بدم یاندم  Sad اصا من حوصله فکر کردن به خودمو ندارم اونوقت بیام تعیین کنم تو مقصری یاماهان؟ Sad
خب حالا بیا یکیم بزن جون من..
من یه چی گفتم
تو چرا به دل میگیری..؟؟ Bb2

به دل نگرفتم مت:ngh:

افرین..پت خودمی حالا بگو ببینم چی شده؟؟چرا امروز گرفته ای؟؟
R♥
اون متنایی که ادما میان اونجا ت بغص قلم می نویسن متنای معمولی نیستن ..
کاش بفهمید اینارو ..
 سپاس شده توسط royayebarfi ، Interstellar ، Đęąđ.ğïřł ، _Lσѕт_ ، sama00 ، ÆMÆշЇÑζ
(10-06-2018، 21:27)Miss.saly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2018، 21:24)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم تکست ها ؟

تاپیک

شب بخیر

شبت خوش..برو بخواب افرین کار خوبی کردی..تو جواب نده... Big Grin
R♥
(10-06-2018، 21:27)Miss.saly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم تکست ها ؟

تاپیک

شب بخیر

خوبه, از الان به بعد هم راجع به بقیه نظر ندیدن که نخواین بحث کنید
خدانگهدار
(10-06-2018، 21:26)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه (((:
راستی تو میتونی Ip چک کنی دیگه؟!

یس .. .-.
 سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، ÆMÆշЇÑζ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان