03-10-2012، 20:00
احسنت کلمه ی عربی است؟؟
|
تمام سئوالات تاریخی در اینجا |
|||||||||||||||||
03-10-2012، 20:00
احسنت کلمه ی عربی است؟؟
03-10-2012، 20:40
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-10-2012، 20:41، توسط بر پشت شیر،خورشید اثر.)
(24-09-2012، 13:58)امیررضا ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. امیررضاجان! دقیقا کدوم سرود رو میخواین : 1. جان و تنم وطنم وطنم 2. ای ایران ای مرز پرگهر 3. سرود شاهنشاهی ایران 4. سرود جمهوری اسلامی ایران
03-10-2012، 20:42
همه رو بده جز اخری البته اگه میشه و داری
![]()
03-10-2012، 21:38
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-10-2012، 21:55، توسط بر پشت شیر،خورشید اثر.)
متن شعر نخست :
نام جاويد وطن /صبح اميد وطن /جلوه کن در آسمان همچو مهر جاودان /وطن اي هستي من /شور و سرمستي من /جلوه کن در آسمان همچو مهر جاودان/ بشنو سوز سخنم /که همآواز تو منم /همه جان و تنم وطنم، وطنم، وطنم، وطنم /بشنو سوز سخنم که نوا گر اين چمنم /همه جان و تنم وطنم، وطنم، وطنم، وطنم/ همه با يک نام و نشان به تفاوت هر رنگ و زبان /همه با يک نام و نشان به تفاوت هر رنگ و زبان /همه شاد و خوش و نغمه زنان ز صلابت ايران جوان/ ز صلابت ايران جوان/ ز صلابت ايران جوان/همه با یک نام و نشان به تفاوت هر رنگ و زبان/همه با یک نام و نشان به تفاوت هر رنگ و زبان/همه شاد و خوش و نغمه زنان/زصلابت ایران جوان/به اصالت ایران کهن/به اصالت ایران جوان متن شعر دوم : ی ایران ای مرز پر گهر/ ای خاکت سرچشمه هنر
دور از تو اندیشه بدان/پاینده مانی تو جاودان ای دشمن ار تو سنگ خاره ای من / آهنم جان من فدای خاک پاک میهنم مهر تو چون شد پیشه ام / دور از تو نیست اندیشه ام در راه تو کی ارزشی دارد این جان ما / پاینده باد خاک ایران ما سنگ کوهت در و گوهر است / خاک دشتت بهتر از زر است مهرت از دل کی برون کنم / برگو بی مهر تو چون کنم تا گردش جهان و دور آسمان به پاست/ نور ایزدی همیشه رهنمای ماست مهر تو چون شد پیشه ام / دور از تو نیست اندیشه ام در راه تو کی ارزشی دارد این جان ما/ پاینده باد خاک ایران ما ایران ای خُرم بهشت من/ روشن از تو سرنوشت من گر آتش بارَد به پیکرم / جز مهرت در دل نپرورم از آب و خاک و مهر تو سرشته شد گِلم / مهر اگر برون رَوَد تهی شود دلم مهر تو چون شد پیشه ام / دور از تو نیست اندیشه ام در راه تو کی ارزشی دارد این جان ما / پاینده باد خاک ایران ما
03-10-2012، 22:22
پیدا شد سرود شاهنشاهی
البته ای ایرانم بوده شاهنشاه ما زنده بادا پايد کشور به فرش جاودان کز پهلوی شد ملک ایران صد ره بهتر ز عهد باستان از دشمنان بودی پریشان در سایهاش آسوده ایران ایرانیان پیوسته شادان همواره یزدان بوَد او را نگهبان ای پرچم خورشید ایران پرتو افکن بر روی این جهان یاد آور از آن روزگاری کسود از برق تیغت بر کران در سایه ات جان می فشانیم از دشمنان جان می ستانیم ما وارث ملک کیانیم همیشه خواهیم وطن را از دل و جان بودیم و هستیم پیرو حق جز حق هرگز نخواهیم از جهان با شاه پرستی مملکت را داریم از دست دشمن در امان ما پیرو کردار نیکیم روشندل از پندار نیکیم رخشنده از گفتار نیکیم شده زین فضائل بلند آواز ایران
10-10-2012، 15:49
بزرگ ترین امپراطری قرن 800تا1100
09-11-2012، 20:29
بزرگترین امپراتوری بین 800 تا 1100 فکر میکنم امپراتوری شیعی فاطمیان مصر باشد
10-11-2012، 18:22
(03-10-2012، 22:22)✯امیررضا✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بر پشت شیر خورشید اثر جان اولین سرود انقلاب هم هست به نام پاینده بادا ک بابات یادشه حتمن! اینم لینکش : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.youtube.com/watch?v=rNWXSMXKAyg اینم متنش: شُد جمهوری اسلامی به پا که هم دین دهد هم دنیا به ما از انقلاب ایران دِگر کاخ ستم گشته زیر و زِبَر تصویر آیندهٔ ما، نقش مراد ماست نیروی پایندهٔ ما، ایمان و اتحاد ماست یاریگر ما دست خداست ما را در این نبرد او رهنماست در سایهٔ قرآن جاودان پاینده بادا ایران — آزادی چو گلها در خاک ما شکفته شد از خون پاک ما ایران فرستد با این سرود رزمندگان وطن را درود آیین جمهوری ما پشت و پناه ماست سود سلحشوری ما آزادی و رفاه ماست شام سپاه سختی گذشت خورشید بخت ما تابنده گشت در سایهٔ قرآن جاودان پاینده بادا ایران
14-11-2012، 20:58
من یه سوال داشتم اگه فرض کنیم این اردوگاه هایی که مربوط به کشتار یهودیا بوده،و این یهودا جای آلمانا اینا رو ساختن پیش از به قدرت رسیدن هیتلر،حین به قدرت رسیدن هیتلر یا کمی پیش از پایان جنگ و حین نورنبرگ ساختن؟؟ممنون می شم اگه جواب بدین من تازه واردم:hlp:
14-11-2012، 21:03
مغول ها چه کسانی بودند؟؟/
![]() | |||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|