29-10-2018، 21:13
(29-10-2018، 20:54)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-10-2018، 20:39)zahra222 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه چیزیو یادت باشه , فقط و فقط دنبال علاقت برو , البته تحقیق کنی , بی دست انتخاب نکنی یهویی
(29-10-2018، 20:23)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-10-2018، 20:11)zahra222 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-10-2018، 20:02)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
افا , فک کردم مفهوم خاصی داره .__.
نه مفهوم خاصی نداره
تو چندمی فرزندم ؟ رشتت چیه .__.
هنوزانتخاب رشته نکردم
نهمم
واست مهم نباشه بابات میگه بچم خانوم دکتر شه یا مامانت بگه فقط ریاضی , ببین خودت چی دوست داری , شاید چیزی ک بخوایش تو هنرستان باشه ..
و فرهنگ ملت اینقد بالا رفته ک بچه های فنی رو مثل قبل نگاه نکنن
یادت نره این مطلبو
من خودم فنی ام , و لحظه لحظه تایم های مدرسه ام و کیف میکنم ..
ممنونم
اره خودم به همه اینا چیزایی که گقتین دقت میکنم ومشاورگرفتم وخانواده ام مجبورم نمیکنن که برم فلان رشته همه چیزبه خودم بستگی داره
بازم تشکرررررر

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)