امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 4.27
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- گفتگو آزاد نُسخه ۳۲۹ !

(27-03-2019، 13:36)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Groggy 

بیا جوگرز ((:

اومدم قچنگ Smile
 سپاس شده توسط Faust
آگهی
(27-03-2019، 13:39)Groggy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2019، 13:36)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Groggy 

بیا جوگرز ((:

اومدم قچنگ Smile

این ایموجی خز چیه استفاده میکنی عشقم :|

کار با فلش رو یاد گرفتی ؟ من بعد چند سال هنوز میام اینجا خواستم توهم بیای سرگرم شیم .
(27-03-2019، 13:42)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2019، 13:39)Groggy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Groggy 

بیا جوگرز ((:

اومدم قچنگ Smile

کار با فلش رو یاد گرفتی ؟ من بعد چند سال هنوز میام اینجا خواستم توهم بیای سرگرم شیم :V

ایموجی اشتباه شد عزیزم !

تو ک میدونی من تازه واردم ی کوچولو صبر کن راه بیوفتم بعدش میزنیم میترکونیم
 سپاس شده توسط Faust
(27-03-2019، 13:44)Groggy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2019، 13:42)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Groggy 

بیا جوگرز ((:

اومدم قچنگ Smile

کار با فلش رو یاد گرفتی ؟ من بعد چند سال هنوز میام اینجا خواستم توهم بیای سرگرم شیم :V

ایموجی اشتباه شد عزیزم !

تو ک میدونی من تازه واردم ی کوچولو صبر کن راه بیوفتم بعدش میزنیم میترکونیم

رسماً چیزی هم برا ترکوندن وجود نداره ، اومدیم یکم تنوع به خرج بدیم :>

بیا تل 
Undecidedچرا اصن حس عید نیس
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
(27-03-2019، 14:35)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عید کدومہ بابا یکی دارہ میخرہ میخورہ میپوشہ یکیم میبینی اصلا لباسش ھم عوض نکرہ اینکہ نشد عید
بہ نظرہ من آدم ھرروزی کہ شاد باشہ واسش عیدہ!
یادش بخیر قبلنا یچیزی
بنام قلب توی سینم میکوبید
@a®¥a
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، shghyegh
بیچاره نویسنده ها!!!
تو تعطیلات هم دارن فعالیت میکنن(اقا صابر عزیز حقوق نمیدی لاقل مرخصی بده)
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
(28-03-2019، 10:58)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیچاره نویسنده ها!!!
تو تعطیلات هم دارن فعالیت میکنن(اقا صابر عزیز حقوق نمیدی لاقل مرخصی بده)

اھووم موافقم!
100 در 110
یادش بخیر قبلنا یچیزی
@a®¥a
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
(27-03-2019، 15:07)¤غریبہ آشنا¤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2019، 14:35)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عید کدومہ بابا یکی دارہ میخرہ میخورہ میپوشہ یکیم میبینی اصلا لباسش ھم عوض نکرہ اینکہ نشد عید

معمولا میگن هر روزی ک گناه نکرده باشی عیده!:|
 سپاس شده توسط Mr.Ramin ، امیر‌حسین
(28-03-2019، 15:03)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2019، 15:07)¤غریبہ آشنا¤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معمولا میگن هر روزی ک گناه نکرده باشی عیده!:|

عید واسہ گناہ نیس
واس شادیہ
یادش بخیر قبلنا یچیزی
@a®¥a
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان