امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 4.27
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- گفتگو آزاد نُسخه ۳۲۹ !

(28-03-2019، 10:58)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیچاره نویسنده ها!!!
تو تعطیلات هم دارن فعالیت میکنن(اقا صابر عزیز حقوق نمیدی لاقل مرخصی بده)
بیچاره خودمون :/
والا قبلا پیگیر داستان بودیم رایزنی کردیم با عمو صابر نویسنده ها و ازمایشی ها ک کلا سرشون گرد بود :| واسه ثابتا هم پول نقد خبری نبود :/
قرار بود ماهی یه شارژ 2ای 5ای چیزی به مدیرا بده عمو صابر
بعد اون دوران کم کم مدیر ثابتا زیاد شد با ی حساب سرانگشتی دگ عمو صابر دید براش نمیصرفه و سر داستان به طور جالبی گرد شد :>

داستان اینطوری بودTelegh_01
 سپاس شده توسط م‍حمّد
آگهی
(28-03-2019، 18:20)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2019، 10:58)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیچاره نویسنده ها!!!
والا قبلا پیگیر داستان بودیم رایزنی کردیم با عمو صابر نویسنده ها و ازمایشی ها ک کلا سرشون گرد بود :| واسه ثابتا هم پول نقد خبری نبود :/
بعد اون دوران کم کم مدیر ثابتا زیاد شد با ی حساب سرانگشتی دگ عمو صابر دید براش نمیصرفه و سر داستان به طور جالبی گرد شد :>

عه! واقعا حقوق میداد!!!
حاجی تو شماره مارت بده من عیدتو کارت به کارت کنم (:
+
اواتارت کیه؟ احمدی نژاده؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
(28-03-2019، 19:04)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2019، 18:20)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیچاره نویسنده ها!!!

عه! واقعا حقوق میداد!!!
حاجی تو شماره مارت بده من عیدتو کارت به کارت کنم (:
+
اواتارت کیه؟ احمدی نژاده؟

اره حداقل برنامشو داشت که بده
اوف بابا لاکچری , میفرستما v
-
نه احمدی نژاد به این کوچیکی ک نیس دگ :>
این کوکسل باباس
یه عالمه گیف باحال و خنده دار داره تو تل احتمالا دیدیش
اهل ترکیه س خیلی هم قشنگه گیفاش Telegh_01
تل ی پی ام بده بفرسم چند تا از گیفاشو
 سپاس شده توسط م‍حمّد
ھعیییییی خدااااااا ;(
یادش بخیر قبلنا یچیزی
بنام قلب توی سینم میکوبید
@a®¥a
(28-03-2019، 20:11)¤غریبہ آشنا¤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ھعیییییی خدااااااا ;(

چی شده :/
(28-03-2019، 20:12)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2019، 20:11)¤غریبہ آشنا¤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ھعیییییی خدااااااا ;(

ھیچی دلم گرفت Sad

کی میفھمہ اضطراب منہ شبگرد رو
یادش بخیر قبلنا یچیزی
@a®¥a
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
Telegh_59 هلو هزرات 10
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
(28-03-2019، 23:18)¤غریبہ آشنا¤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2019، 20:12)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ھعیییییی خدااااااا ;(

ھیچی دلم گرفت Sad

چرا بگیره :/

خب بگو تا همه بفهمیم , مجبور نیسی تو خودت بریزی فرزندم اینجا همه با هم رفیقیم
چی میشد یکی ھم مثل من بود؟
مثل من شبگرد بود وقتی ھمہ خوابن شبا پاتوقش بام تبریز بود؟
تا اخر وقت بیدار بود؟
ھعی خدا چی میشد یکی مثل من بود؟
مگہ کجای دنیارو میگرفت جای کیو تنگ میکرد؟

(29-03-2019، 0:10)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2019، 23:18)¤غریبہ آشنا¤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ھعیییییی خدااااااا ;(

ھیچی دلم گرفت Sad

چرا بگیره :/

خب بگو تا همه بفهمیم , مجبور نیسی تو خودت بریزی فرزندم اینجا همه با هم رفیقیم

مرسے ممنون
چہ عجب بیداری؟
یادش بخیر قبلنا یچیزی
@a®¥a
(29-03-2019، 0:13)¤غریبہ آشنا¤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی میشد یکی ھم مثل من بود؟
مثل من شبگرد بود وقتی ھمہ خوابن شبا پاتوقش بام تبریز بود؟
تا اخر وقت بیدار بود؟
ھعی خدا چی میشد یکی مثل من بود؟
مگہ کجای دنیارو میگرفت جای کیو تنگ میکرد؟

اروم باش :|
برو چارتا دونه میوه ای چیزی بخور ریلکس شی

به نطر منم کاری نداره
اگه رفیق میخوای میتونی از دانشگاه یا محل کارت ها هرجا ک فکرشو بکنی گیر بیاری و شبها و همه تایم باهم باشین
اگه رل بخوای میتونی بری ی یکی دوساعتی تو پارک بشینی شاید گیر بیاد

میگذره حرص نخور
بلاخره پیدا میشه یکی مث خودت :/
+
اره بیخوابم امشب :| فردام حمعس سرکار نمیرم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان