امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 4.27
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- گفتگو آزاد نُسخه ۳۲۹ !

(13-04-2019، 14:43)¤غریبہ آشنا¤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2019، 14:37)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

((((: چقد جوکه این انجمن 25r30

دوست عزیز اینجا از 4جوک پیشی گرفتہ جوک چیہ!
والا

بیا ناموسن برو رد کارت , اول از مدیر انجمن گ.آ اجازه بگیر بعد ج من و بده 25r30
 سپاس شده توسط Faust
آگهی
(13-04-2019، 14:47)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2019، 14:43)¤غریبہ آشنا¤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2019، 14:37)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا

ھہ ھہ شما نگران نباش من از ھر مدیری کہ اینجا باشہ اجازہ گرفتم اما یادم نمیاد شما مدیر باشی!

(13-04-2019، 14:47)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا

تو برو از مدیرہ گفتگو آزاد بپرس بگو دریا ازت اجازہ گرفتہ یانہ اونوقت بگو
من با قوانین رفتار کردم

@ᴹᴱᴴᴿᴬᴰ

سلام آقا مھراد خوب ھستین؟
ببخشید من یہ باز این اجازہ رو ازتون گرفتم ولی یہ بار دیگہ میگم کہ دوستان در جریان باشن
اگہ من یکو آوردم اینجا و باھاش حرف زدم کردم کہ مشکلی ندارہ؟
یادش بخیر قبلنا یچیزی
بنام قلب توی سینم میکوبید
@a®¥a
برای اوردن شخص ثانی مراحل زیر را طی کنید:
۱:ابتدا نیت کنید
۲:دو رکعت نماز خوانده
۳:از مدیران اجازه گرفته
۴:ثبت نام نمایید

با تشکر
 سپاس شده توسط sama00 ، ຖēŞค๑໓
ی پا استند آپ کمدی , دم رامبد گرم 25r30
 سپاس شده توسط Faust ، Đęąđ.ğïřł
(13-04-2019، 13:04)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غریبه
فک فامیلارو خوب ریختی تو انجمنا! یه حرکت بزنین امپراطوری(فلشخور) رو میگیرین دستتون.
راز موفقیتت چیه؟ من دو ساله میخوام دوستامو بیارم اینجا فقط یکیش ثبت نام کرده(اونم فقط ثبت نام بدون فعالیت)

خیلی یهویی و چکشی بیان کردین مطلبو!!
وقتی دلتنگم بشقاب ها را نمی شکنم
شیشه ها را نمی شکنم
غــرورم را نمی شکنم
دلت را نمی شکنم
در این دلتنگی ها زورم به تنها چیزی که میرسد ،
این بغض لعنتی است …
(13-04-2019، 14:10)¤غریبہ آشنا¤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین دوست عزیز اگہ توھم ھمیشہ سرکارت با اینترنت اینا بود میتونستی بیاری مگہ فلشخور کجاست کہ نشہ ثبث نام کرد!
بہ ھمہ بچہ ھا میگم کہ بدونن من از مدیرہ بخش گفتگو آزاد آقا مھراد اجازہ گرفتم اگہ کسو آوردم اگہ ھرکی مشکلی دارہ بگہ من خودمم میرم!
ھہ من فکر میکردم شقایق بہ چی میگہ مشکوک الان گرفتم چی میگہ
ھہ فضولو بردن جھنم گفت ھیزمش ترہ

رسماً اجازه گرفتن هم لازم نیست ؛ ورود برای عموم آزاد است !!

(13-04-2019، 14:50)¤غریبہ آشنا¤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با قوانین رفتار کردم

بابا بیخیااال , الان ملت به قوانین کشور پایبند نیستن ((((((: 
 سپاس شده توسط ¤غریبہ آشنا¤ ، RedSparrow
@Faust
خب رھا جان اینو تو میگی یکی باید بہ بقیہ ھم بگہ!
یادش بخیر قبلنا یچیزی
@a®¥a
 سپاس شده توسط Faust
(13-04-2019، 16:09)¤غریبہ آشنا¤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Faust
خب رھا جان اینو تو میگی یکی باید بہ بقیہ ھم بگہ!

نه ببین مشکلی نیست هرکاری میکنی به خودت مربوطه ..

اما اینو بگم چون گاهی طرز تایپ و فونت شبیه به هم میشه و اینکه سریع بعد تگ کردن آنلاین میشن یکم مصنوعی بنظر میرسه !

بخاطر این مشکوک شدیم دیگه رو راست باشم باهات ((:
 سپاس شده توسط RedSparrow
(13-04-2019، 15:36)sama00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2019، 13:04)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غریبه
فک فامیلارو خوب ریختی تو انجمنا! یه حرکت بزنین امپراطوری(فلشخور) رو میگیرین دستتون.
راز موفقیتت چیه؟ من دو ساله میخوام دوستامو بیارم اینجا فقط یکیش ثبت نام کرده(اونم فقط ثبت نام بدون فعالیت)

خیلی یهویی و چکشی بیان کردین مطلبو!!

بازم دم بچہ ھای تبریزی (آقا محمد) گرم آگاھم کرد!
یادش بخیر قبلنا یچیزی
@a®¥a
(13-04-2019، 14:10)¤غریبہ آشنا¤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ھہ فضولو بردن جھنم گفت ھیزمش ترہ

پس چرا فضولای مارو میبرن زیرزمین پله نداره میخوره زمین ؟!!!
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان