امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 4.27
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- گفتگو آزاد نُسخه ۳۲۹ !

شت :///
آگهی
(19-04-2019، 20:07)ƁяιƖƖιαηт نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2019، 20:46)¤غریبہ آشنا¤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2019، 20:37)ƁяιƖƖιαηт نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
دریا ابجی بياپ خ کارت دارم زودان شو خبر خوبي برات دارم

سلام عزیزم باشہ چشم اومدم!

دریااااا آن شوکارت دارم زودباش

وروجک ماکہ ھمین 1ساعت پیش 3ساعت حرف زدیم!
باشہ بابا اومدم جیغ نزن ;,,;
یادش بخیر قبلنا یچیزی
بنام قلب توی سینم میکوبید
@a®¥a
 سپاس شده توسط ƁяιƖƖιαηт
(19-04-2019، 23:59)¤غریبہ آشنا¤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ديونه سرعت که ميروني با گوشي هم که بازي ميکني
لااقل اين چند ساعت يکم استراحت کن
اشکان خوابيده؟
(20-04-2019، 0:22)شھرام .-. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشکان خوابيده؟

خخخ دیگہ دیگہ
آرہ داداش خوابیدہ میخوای بیدارش کنم
باشہ قربونت پس من رفتم بخوابم توھم بخواب فعلا بای
یادش بخیر قبلنا یچیزی
@a®¥a
(20-04-2019، 0:29)¤غریبہ آشنا¤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2019، 0:22)شھرام .-. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشکان خوابيده؟

خخخ دیگہ دیگہ
آرہ داداش خوابیدہ میخوای بیدارش کنم
باشہ قربونت پس من رفتم بخوابم توھم بخواب فعلا بای

نه خسته هست بزار بخوابه
باشه دنيام منم رفتم خداخيام
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/402630B2-E1A1-4A1E-AA5D-8C28D28F1A7B.png

@Faust
:/
 سپاس شده توسط Faust
(20-04-2019، 9:24)ᴹᴱᴴᴿᴬᴰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/402630B2-E1A1-4A1E-AA5D-8C28D28F1A7B.png

فدای سرت ، نباشه غمت ! (((:
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
(19-04-2019، 23:59)¤غریبہ آشنا¤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2019، 20:07)ƁяιƖƖιαηт نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2019، 20:46)¤غریبہ آشنا¤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2019، 20:37)ƁяιƖƖιαηт نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
دریا ابجی بياپ خ کارت دارم زودان شو خبر خوبي برات دارم

سلام عزیزم باشہ چشم اومدم!

دریااااا آن شوکارت دارم زودباش

خب چیکارکنم دلم برات تندتندتنگ میشه آخه من یه دونه خواهرک بیشترندارم اونم به اندازه تموم دنیادوسش دارم
کی میرسین کیش؟؟
00:01
BFF#
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

(20-04-2019، 11:33)ƁяιƖƖιαηт نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب چيکار کنم دلم برات تندتندتنگ ميشه آخه من يه دونه خواهر ک بيشتر ندارم اونم به اندازه تموم دنيادوسش دارم کي ميرسين کيش؟؟

الھی فدای دلت بشم دنیام منم دوست دارم گلکم قربون برہ آبجیش!
رسیدیم گلم!
یادش بخیر قبلنا یچیزی
@a®¥a
(20-04-2019، 16:04)¤غریبہ آشنا¤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2019، 11:33)ƁяιƖƖιαηт نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب چيکار کنم دلم برات تندتندتنگ ميشه آخه من يه دونه خواهر ک بيشتر ندارم اونم به اندازه تموم دنيادوسش دارم کي ميرسين کيش؟؟

الھی فدای دلت بشم دنیام منم دوست دارم گلکم قربون برہ آبجیش!
رسیدیم گلم!

فداتشم خوشکلم عزیزدلم Heart Heart
بسلامتی امروز رسیدین؟؟
شب میتونی آن بشی ساعتای 1و2؟؟
00:01
BFF#
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان