(21-04-2019، 21:43)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-04-2019، 20:43)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-04-2019، 20:29)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-04-2019، 19:08)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:^
(21-04-2019، 18:58)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قرار نیس همه چیو رو کنیم ک (:
ن اتفاقا منم به همین موضوع فکر کردم :| با این رفیقم ک بودیم یبار 7 صبح بهش زنگ زدیم خواب الو جواب داد اونجا دگ مطمعن شدمسر شب و اخر شبم تست کردم خودش بود :>
باز از اونور اونم دوسه بار اخر شبا 2/3 نصف شب مث اینک زنگ میزد :| اخر کاریا هم شک کرده بود ب رفیقم ک چرا گوشی کوروش همش دست توعه :^
امم خدمتت بگم ک.. راجب چرت و پرتا خوانوادش ک داداش رفیق جینگ وحید مرادی بوده و مست میکنن و اینا, دگ مساعل بزرگسالان :| , دگ راجب اشپزی و مساعل چرت و پرت *_*
خیلی جالب بود شقایق این ترکا عزیز ق رو گ میگن
مثلا محبث تخصصی قرمه سبزی بود هی به قرمه سبزی میگفت گرمه سبزی .. خیلی جالب بود ._.
تازه بنده خدا خیلی هم سعی میکرد نرمال صحیت کنه
ولی در کل لهجشون عالیه
بابا مخفی کار((:
خوبه فک میکردم فقط خودمم جنایی فک میکنم
خب پس خود جنس بود(((:
تو تل هم میحرفید باهاش؟
نصفه شب مهمه که درباره چی حرف میزدید((((:
رو کن حرفاتونو من طاقت ندارم+_+
عه نمیدونستی بع ق ،گ میگن؟!
اره باحال حرف میزنن
البته ک تو خیلی کارگاهی تر فک میکنی من قبول دارم :>
اره ممطعن باش ._.
نه تل نداشت مث اینکه
اووف حس کنجکاویت هنوز مث قدیماس :|
باور کن چیز خاصی نبود مساعل عادی , بعدشم ی سریش مثبت 18 بود دگبدرد سن تو نمیخوره بچه جان :^
نه نمیدونستم.. بعد ک فهمیدم هی سعی میکردم مجبورش کنم کلماتی رو بگه ک ق داشته باشه توش , مثلا قلقلک و اینا , میگف گلگلک :>
عالی بود اصا
یجورایی شیرین هم هس اصلا
اره دیگه کارگاه عمم((:
تل داشت پاک کرد._.
نه یه خورده حس کنجکاویم خوابیده مثه قدیم نیست((:
فک کن یه درصد بگذرم از حرفای مثبت هیجدهتون((:
خودتو بگو دیگه:|
پس با اعصاب روانش بازی کردی
عاع عاری زیباست:|
این منصفانه نیست مدیرا میتونن حرفاشونو کلا پاک کنن و ما نخونیما(((;
جیگر عمتو بخورم :|
اع در جریان نیسم