امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 4.27
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- گفتگو آزاد نُسخه ۳۲۹ !

(03-05-2019، 0:35)Mr.Ramin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوروش عزیز اینکه همچین ادمی ندیدی رو کاملا قبول دارم.. چون متوسط جامعه همین وضعو دارن.. پیدا کردنش سخته.. اما در زندگی هیچ چیز قابل پیش بینی نیست..دنیا هزار راه و برنامه داره.. با توجه به انتخابات راه جدید و فرد جدیدی برات پیدا میشه..اما مثال شما برای سن شما درسته.. یکم سن عقلی انسان بره بالا درکش از اطراف بیشتر بشه شهوت ماشین و پول از بین میره..البته بعضی ادما..مطمئن باش هستن کسانی که پول براشون اولویت چندمه..
اما قسمت دوم حرفات به شدت طرفدارشم.. من گفتم دنیا یه بار فرصت چفت شدن با یه فردو بهت میده..اگه فرد بپره دیگه اون فرد برنمیگرده..وگرنه من عاشق ازادی افرادم.. مثلا میگن فلانی چرا فلان خواننده رو گوش میده..من میگم اقا اصن طرف بلانسبت صدای الاغو دوس داره با تو که کاری نداره بذا گوش بده..من معتقدم ازاد نباشی مرده متحرکی..هرکسی کاملا حق داره راهشو انتخاب کنه..

و البته من کوچیک همه بچه های فلش خورم سن دلیلی بر بزرگی نیست Telegh_51
اره داداش درسته , ولی من حرفم اینه من ندیدم.. چرا دوستامم هیچکدوم ندیدن؟  چرا داداشم که 26/7 سالشه حرف تو رو میزنه , ولی من طرفشو دیدم و میدونم ک اگ داداش من فلان شرکت و فلان ماشین رو نداشته باشه این خواهر ما موهاشم دستش نمیده..  
تا این سنی ک رسیدم پول پرست بودن همه جنسا مخالف داداش , اگرم پول پرست نبودن اهن پرست بودن :>
و البته این جداس ک من منکر حرف تو نیسم اره وجود داره اصا همچین کسی تو کل کشور
ولی من تو مشهد ندیدم هنوز (:

و اینکه سن عقلی , اخبی من چندین ساله کار میکنم.. تعریف نباشه از سن خودم خیلی حلوترم عقلی و اقتصادی..  ماشین خدا رو شکر ی لگنی هست یه موتور لخه هم دارم..  :] شهوت هم من به شخصه ندارم اون روشی ک خودت میدونی هست :^  ولی چرا با این وجود هنوز ندیدم ب چشمم؟  
شاید باید مث شما اخبی چند تا پیراهن بیشتر پاره کنم یا از مشهد بزنم بیرون تا از این موردا ک میگی پیدا کنم!  ..

قسمت دومم ک دگ رواله داداش بحثی نیس (:

شکست نفسی هم نکن اخبی تو بزرگتر مایی به هرحال
بحثی هم خود بنده یا کسی باهات میکنه به دل نگیر برار , فقط همون جنبه "بحث" رو داره ن چیز دگ ای..
 سپاس شده توسط Mr.Ramin ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
آگهی
(03-05-2019، 0:53)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2019، 0:35)Mr.Ramin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفرین دقیقا رو هدف.. من یه همکاری داشتم.. همسرشون خیلی زیبا بود.. اوایل زندگیشونم عالی بود..با شرایط اقتصادی خوب.. جفتشون شاغل.. زندگیشون به یکسال نکشید..چندماه بعد طلاق با یکی از دوستان مشترکمون ازدواج کرد.. از نظر چهره یک سوم زیبایی همسر اول رو نداشت. اما به شدت مهربون با سطح فکری بالا. باهاش صحبت میکردم..میگفت رامین خوشگلترین زن دنیارم بگیری بعد دوماه تکراری میشه کسی رو بگیر که تا پیری حرف واسه گفتن داشته باشی.. بدت نیاد از خونه رفتن..
خانومی که پایه دویدن زیربارون و چند ساعت زل زدن به درخت و خوردن باد به صورتشو سرما خوردن زیر بارون نباشه و دغدغش رنگ مانتو و لاکش باشه به سرعت تکراری و خسته کننده میشه..و برعکسش مردی که فقط شکم و زیرشکمشو بشناسه و بوسیدن زنش براش عار باشه فرقی با در و دیوار نداره.. زندگی باید دیوونگی داشته باشه و بس.. به عنوان جمله آخر..کامو نویسنده کتاب بیگانه میگه زندگی را نمی توان تحمل کرد مگر آنکه با دیوانگی مخلوط شود..
اوووووووووف چه سخنرانی Big Grin

چه جالب بیشتر حرفات شبیه یه نویسنده اس که باهاش صحبت میکردم ..
میگفت که ظاهر هر چقدر هم که خوب باشه بالاخره عادی میشه و تکراری ، این اخلاق و شخصیته که یه عمر برای آدم جذابیت داره !

آره دیگه هر کسی زندگی رو یجوری نگاه میکنه ..
مثل بعضی آدما که بارون رو حس میکنن .
و بعضیای دیگه که فقط خیس میشن ! (((:
نویسنده که نیستم ولی نویسنده ها و کتاباشونو دوس دارمTelegh_42
اگه تراوشات نوشته به حساب نیان... اینا تجربه و مخلوط چندتا شکست و کتاب و مکتب ذهنیه.. برداشتای من از زندگیه.. خیلیا شاید حال نکنن باهاش..
مثه من که تو 25سال عمرم تو یکی از پربارون ترین شهرای کشور چتر نداشتم خخخ... زندگی خسته کنندس.. باید زندگی کرد قبل اینکه تو تخت نتونی از جات بلند بشی و با خودت فکر کنی چه دوستت دارم هایی که میشد گفت و نگفتم. فقط ایستادم از دور و حسرت یه خنده رو کشیدم. و چه دوستت دارم هایی که نباید گفته می شد و الکی گفتم..

(03-05-2019، 0:56)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوروش عزیز اینکه همچین ادمی ندیدی رو کاملا قبول دارم.. چون متوسط جامعه همین وضعو دارن.. پیدا کردنش سخته.. اما در زندگی هیچ چیز قابل پیش بینی نیست..دنیا هزار راه و برنامه داره.. با توجه به انتخابات راه جدید و فرد جدیدی برات پیدا میشه..اما مثال شما برای سن شما درسته.. یکم سن عقلی انسان بره بالا درکش از اطراف بیشتر بشه شهوت ماشین و پول از بین میره..البته بعضی ادما..مطمئن باش هستن کسانی که پول براشون اولویت چندمه..
اما قسمت دوم حرفات به شدت طرفدارشم.. من گفتم دنیا یه بار فرصت چفت شدن با یه فردو بهت میده..اگه فرد بپره دیگه اون فرد برنمیگرده..وگرنه من عاشق ازادی افرادم.. مثلا میگن فلانی چرا فلان خواننده رو گوش میده..من میگم اقا اصن طرف بلانسبت صدای الاغو دوس داره با تو که کاری نداره بذا گوش بده..من معتقدم ازاد نباشی مرده متحرکی..هرکسی کاملا حق داره راهشو انتخاب کنه..

و البته من کوچیک همه بچه های فلش خورم سن دلیلی بر بزرگی نیست Telegh_51
اره داداش درسته , ولی من حرفم اینه من ندیدم.. چرا دوستامم هیچکدوم ندیدن؟  چرا داداشم که 26/7 سالشه حرف تو رو میزنه , ولی من طرفشو دیدم و میدونم ک اگ داداش من فلان شرکت و فلان ماشین رو نداشته باشه این خواهر ما موهاشم دستش نمیده..  
تا این سنی ک رسیدم پول پرست بودن همه جنسا مخالف داداش , اگرم پول پرست نبودن اهن پرست بودن :>
و البته این جداس ک من منکر حرف تو نیسم اره وجود داره اصا همچین کسی تو کل کشور
ولی من تو مشهد ندیدم هنوز (:

و اینکه سن عقلی , اخبی من چندین ساله کار میکنم.. تعریف نباشه از سن خودم خیلی حلوترم عقلی و اقتصادی..  ماشین خدا رو شکر ی لگنی هست یه موتور لخه هم دارم..  :] شهوت هم من به شخصه ندارم اون روشی ک خودت میدونی هست :^  ولی چرا با این وجود هنوز ندیدم ب چشمم؟  
شاید باید مث شما اخبی چند تا پیراهن بیشتر پاره کنم یا از مشهد بزنم بیرون تا از این موردا ک میگی پیدا کنم!  ..

قسمت دومم ک دگ رواله داداش بحثی نیس (:

شکست نفسی هم نکن اخبی تو بزرگتر مایی به هرحال
بحثی هم خود بنده یا کسی باهات میکنه به دل نگیر برار , فقط همون جنبه "بحث" رو داره ن چیز دگ ای..
من انقدی تو زندگیم بحث کردم که از فحش دادن کسی هم ناراحت نمیشم.. بحثا برای بیان عقایده نه تحمیلش..راحت باش من ناراحت نمیشم ازت عزیز..
ببین حاج کوروش جسارت نباشه منظورم از شهوت پول شما نبودی یا حتی سن عقلز..منظورم طرف مقابلت بود..وقتی تو به یه درکی رسیدی طرف مقابل باید سن عقلیش بالا باشه که ماشین رو به شادی ترجیح نده.. شما سن عقلیت انقدی هس که این بحثو جلو اوردی..من منظورم طرف مقابلته..
من خودمم خوشبین نیستم که پره و همه چی عالی..حتی میگم نیازی به گشتنم نیست..من منظورم اینه اگه تو زندگیت اومد دو دستی بچسب بهش..اگرم نیومد دو دستی بچسب به عشق و حال زندگیت.. اصلنم ناراحتی نداره همه نیازاتم میتونی به یه نحوی برطرف کنی حالا سطحی یا عمیق.. میدونم نیازه ولی وقتی نیست چرا عذاب ادمای کم شعورو تحمل کنی..زندگی کن..
A psychopath bibliophile
 سپاس شده توسط Faust ، ÆMÆշЇÑζ ، sober ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
(03-05-2019، 0:59)Mr.Ramin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من انقدی تو زندگیم بحث کردم که از فحش دادن کسی هم ناراحت نمیشم.. بحثا برای بیان عقایده نه تحمیلش..راحت باش من ناراحت نمیشم ازت عزیز..
ببین حاج کوروش جسارت نباشه منظورم از شهوت پول شما نبودی یا حتی سن عقلز..منظورم طرف مقابلت بود..وقتی تو به یه درکی رسیدی طرف مقابل باید سن عقلیش بالا باشه که ماشین رو به شادی ترجیح نده.. شما سن عقلیت انقدی هس که این بحثو جلو اوردی..من منظورم طرف مقابلته..
من خودمم خوشبین نیستم که پره و همه چی عالی..حتی میگم نیازی به گشتنم نیست..من منظورم اینه اگه تو زندگیت اومد دو دستی بچسب بهش..اگرم نیومد دو دستی بچسب به عشق و حال زندگیت.. اصلنم ناراحتی نداره همه نیازاتم میتونی به یه نحوی برطرف کنی حالا سطحی یا عمیق.. میدونم نیازه ولی وقتی نیست چرا عذاب ادمای کم شعورو تحمل کنی..زندگی کن..
درسته همه چی داداش..
تو برو روانشناس شو حاج رامین! ادم لذت میبره از بحث کردن باهات! با چاشنی منطق هم درستی حرفات رو ثابت میکنی همم منطقی بودن حرفا طرفت رو قبول میکنی! عالیه داداش ادامه بده..

در اخر هم میخوام برات یه داستان بگم , حوصله کن..
داستان راجب کریتوسه.. همین کرکتری ک اواتارمه.. درباره اون بحثمون ک اخلاقیات هر فرد مخصوص خودشه..
خلاصه هم بگم ک بریم بخوابیم کم کم فردا روز جمعه ای هم باید بریم سرکار :[

کریتوس از اول خدا نبود ( نمیدونست رگ خدا بودن داره) ی انسان عادی بود ک قابلیت جنگاوری بالایی داشت.. عاشق زن و بچه اش بود..
داستانش طولانیه خلاصه میگم خواستی برو تاپیک طرفداران گاد کاملش رو بخون
یه روز اتفاقی زن و دخترشو میکشه و این کابوس هرشبش میشه..
تا اینک یه روز "'"آتینا"" نازل میشه بهش و میگه در ازا فلان کار کابوس هات و گناهات بخشیده میشن
اتینا خواهر ناتنی کریتوس بود.. با اومدن اتینا کریتوس همچنان کابوس رو میدید ولی اروم تر بود.. چون خواهرش واسش صحبت میکرد و دلداریش میداد و مرحم بود براش..
کریتوس 10 سال خدمت کرد ب اتینا... سپاه پارس ها رو شکست داد و کلی کار واسه اتینا ابحیش و المپیوس انجام داد و اخر از اتینا خواست ک به قولش عمل کنه!
میدونی اتینا در جوابش چی گف؟ گف مرسی ولی گناهانت بیش از اندازه بزرگن و خدایان نمیتونن ببخشن و فقط میتونیم نادیده بگیریم!
کریتوس بغض کرد.. میدونی, از خواهرش انتظار نداشت دروغ بگه! و کریتوس خواست برای رهایی از کابوس خود کشی کنه ک اتینا نذاشت
بعد اون میدونی چیشد؟ کریتوس به خاطر دروغ خواهرش بهش به یه هیولا تبدیل شد.. خشم وحودش رو گرفت و همه خدایان رو نابود کرد..
دلیل علاقه من ب کریتوس این بود ک منم دقیقا همچین کاری رو کردم قبل از اینکه بدونم کریتوس هم انجام داده! منم با دروغ و این مساعل عصبی و خشمگین شدم و شاید به یه ادم دگ تبدیل شدم.. و اینم بر میگرده به همون جامعه ای ک گفتم از بیخ حرومه..

اخر شبی گفتم ی داستانی بنویسم برات مزه کنه : )
شرمنده اگ بد بود..
شبخوش اخبی
 سپاس شده توسط Mr.Ramin ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
(03-05-2019، 1:22)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2019، 0:59)Mr.Ramin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درسته همه چی داداش..
تو برو روانشناس شو حاج رامین!  ادم لذت میبره از بحث کردن باهات! با چاشنی منطق هم درستی حرفات رو ثابت میکنی همم منطقی بودن حرفا طرفت رو قبول میکنی!  عالیه داداش ادامه بده..

در اخر هم میخوام برات یه داستان بگم , حوصله کن..
داستان راجب کریتوسه.. همین کرکتری ک اواتارمه..  درباره اون بحثمون ک اخلاقیات هر فرد مخصوص خودشه..
خلاصه هم بگم ک بریم بخوابیم کم کم فردا روز جمعه ای هم باید بریم سرکار :[

کریتوس از اول خدا نبود ( نمیدونست رگ خدا بودن داره)  ی انسان عادی بود ک قابلیت جنگاوری بالایی داشت..  عاشق زن و بچه اش بود..
داستانش طولانیه خلاصه میگم خواستی برو تاپیک طرفداران گاد کاملش رو بخون
یه روز اتفاقی زن و دخترشو میکشه و این کابوس هرشبش میشه..
تا اینک یه روز "'"آتینا"" نازل میشه بهش و میگه در ازا فلان کار کابوس هات و گناهات بخشیده میشن
اتینا خواهر ناتنی کریتوس بود.. با اومدن اتینا کریتوس همچنان کابوس رو میدید ولی اروم تر بود.. چون خواهرش واسش صحبت میکرد و دلداریش میداد و مرحم بود براش..
کریتوس 10 سال خدمت کرد ب اتینا... سپاه پارس ها رو شکست داد و کلی کار واسه اتینا ابحیش و المپیوس انجام داد و اخر از اتینا خواست ک به قولش عمل کنه!
میدونی اتینا در جوابش چی گف؟  گف مرسی ولی گناهانت بیش از اندازه بزرگن و خدایان نمیتونن ببخشن و فقط میتونیم نادیده بگیریم!
کریتوس بغض کرد.. میدونی, از خواهرش انتظار نداشت دروغ بگه!  و کریتوس خواست برای رهایی از کابوس خود کشی کنه ک اتینا نذاشت
بعد اون میدونی چیشد؟  کریتوس به خاطر دروغ خواهرش بهش به یه هیولا تبدیل شد..  خشم وحودش رو گرفت و همه خدایان رو نابود کرد..
دلیل علاقه من ب کریتوس این بود ک منم دقیقا همچین کاری رو کردم قبل از اینکه بدونم کریتوس هم انجام داده!  منم با دروغ و این مساعل عصبی و خشمگین شدم و شاید به یه ادم دگ تبدیل شدم.. و اینم بر میگرده به همون جامعه ای ک گفتم از بیخ حرومه..

اخر شبی گفتم ی داستانی بنویسم برات مزه کنه : )
شرمنده اگ بد بود..
شبخوش اخبی
نظر لطفته عزیز.. جز علایقمه روانشناسی و فلسفه..
خداقوت.. امیدوارم حال کنی با زندگی..
چه جالب نمیدونستم یه بازی انقد داستان اسطوره ای پشتشه..عالی بود..
حاجی هرچی هستی خودت باش.. کینه و نفرت مثه زهری که ادم سرمیکشه بعد انتظار داره طرف مقابلش بمیره.. انسان موجود سالمی نیس از هیچ کس انتظار راستی نداشته باش و زندگی رو به یه جات بگیر...
دشمنت شرمنده..عالی و شب خوش
A psychopath bibliophile
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
یه شب زود خوابیدما:/
هرجا میرم تا ۳صبح بیدار بودن:|
شماهم اخه-___-
 سپاس شده توسط Mr.Ramin ، ÆMÆշЇÑζ
(02-05-2019، 21:24)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2019، 20:49)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:
هیچ کدوم!
فاطیما
من نمی شناسمتون 
نمیدونم قبلا حرف زدیم یا نه!
راجب تکستت یه چیزی به ذهنم رسید , فک کنم کم باشه درصد پیدا کردن اون کسی که گفتی , منظورم خوشگل بودن و پولدار بودن همزمانه ؛ به نظرم باید قید یکی رو بزنی واسه دومیش , البته این نظر شخصی منه فقط ..

من کوروشم
:>  (From a land called mashhad (kratos

نه فک نکنم

اون موقع حالم اصلا خوب نبود فقط دوست داشتم یه چیزی بنویسم اما در حقیقت اینه ادم اگه کسیو دوست داشت باشه هرچی باشه بهترینه
معیار نبود فقط یه چیزی گفتم شبیه تخیل یا یوتوپیا!

خوشبختم (:

مطمئن نباش .. 
البته همه چیز طبق تصورات و تخیلات ما پیش نمیره .. 
" یک روز فردی قدم به زندگیتان خواهد گذاشت و شما را متوجه خواهد کرد که چرا هرگز با هیچکس دیگری دوام نیاوردید "

ولی وقتی بیاد میفهمی که چطور ایده آل‌هات رو تغییر داده ! بخاطر این میگم همیشه چیزی که ما میخوایم نمیشه ..

این جوابم برای قسمت عشق و دوست داشتنه ، با پول و ‌‌.. کار ندارم .
[/quote]

اوهوم باهات موافقم
در حقیقت گفتم ایده ال نیستن فقط در اون لحظه همه چی رو قاطی کردم باهم چون که فشار زیادی روم بود
رها شاید باورت نشه چون خودمم نمیشه اما دلم برات تنگ شده بود..
 سپاس شده توسط Faust ، ÆMÆշЇÑζ ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
نقل قول: اوهوم باهات موافقم
در حقیقت گفتم ایده ال نیستن فقط در اون لحظه همه چی رو قاطی کردم باهم چون که فشار زیادی روم بود
رها شاید باورت نشه چون خودمم نمیشه اما دلم برات تنگ شده بود..

ای جان ، مرسی دوشیزه ♡ منم خوشحال شدم که اومدی (((:
 سپاس شده توسط ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ ، sober
(03-05-2019، 7:12)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون موقع حالم اصلا خوب نبود فقط دوست داشتم یه چیزی بنویسم اما در حقیقت اینه ادم اگه کسیو دوست داشت باشه هرچی باشه بهترینه
معیار نبود فقط یه چیزی گفتم شبیه تخیل یا یوتوپیا!

خوشبختم (:

اره بغض یا ناراحتی از تو تکست معلوم بود ..
عجله نکن ؛ همه چی به موقعش (؛ !! به وقتش بهترینا واست پیدا میشه .. شاهزاده سوار بر بنز سفید ..

همچنین
 سپاس شده توسط ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ ، sober
چه جوه سنگینی حاکمه   ._.
- گفتگو آزاد نُسخه ۳۲۹ ! 120
 سپاس شده توسط Faust ، ÆMÆշЇÑζ
(03-05-2019، 11:16)✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه جوه سنگینی حاکمه   ._.

حسن آقا !! 14k
 سپاس شده توسط ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان