29-01-2012، 22:32
(29-01-2012، 22:28)008 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فارسی ، گیلکی ، تا حدودی انگلیسی
چه زبان هايي رو مسلطي؟

|
سوالی داری بپرس (صندلی داغ) با حضور shadi shekari |
||||||||||||||||||||
29-01-2012، 22:32
(29-01-2012، 22:28)008 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فارسی ، گیلکی ، تا حدودی انگلیسی ![]()
بزرگترين آرزوت؟
كسي زير سر داري كلك؟ ![]()
29-01-2012، 22:48
بزرگترين آرزوت؟ بزرگترین آرزوم سلامتی و یک زندگی خوب هستش ...
كسي زير سر داري كلك؟ فعلا واسه من زوده این کارا ![]()
30-01-2012، 13:09
1. يك جمله به كاربرا :
2.وقتي مدير شدي چه حسي داشتي : 3. در خريد مشكل پسند هستي : 4. بچگي چه بازيهايي ميكردي : 5. راست ميگن عدد 13 نحسه : 6. اهل كل كل هستي : 7. زماني كه برق ميره چه حسي داري : 8. آدم غيرتي اي هستي : 9. دوست داشتي الان چندسالت بود : 10. به نظرت كدوم بخش سايت از همه باحال تره : 11. با يكي از شكلك ها خودتو به نمايش بذار : 12. فال حافظ ميگيري : 13. از چه ماهي از سال خوشت مياد : 14. دوست داري بري فضا : 15. چقدر رشته درسي تو دوست داري :
30-01-2012، 13:19
1.يك جمله به كاربرا : همتون رو دوس دارم و واسم عزیزین
2.وقتي مدير شدي چه حسي داشتي : حس بسیار خوبی داشتم ... 3. در خريد مشكل پسند هستي : اوف بدجور ![]() 4. بچگي چه بازيهايي ميكردي : یه سگا داشتم و بیشتر با اون Sonic بازی میکردم ... 5. راست ميگن عدد 13 نحسه : واسه من که تا حالا نبوده ! 6. اهل كل كل هستي : آره هستم ![]() 7. زماني كه برق ميره چه حسي داري : اگه پشت کامپیوتر باشم که ![]() ![]() 8. آدم غيرتي اي هستي : مرد باید غیرت داشته باشه دیگه ... 9. دوست داشتي الان چندسالت بود : همین سن الانم رو دوس دارم ... 10. به نظرت كدوم بخش سايت از همه باحال تره : گفتگوی آزاد 11. با يكي از شكلك ها خودتو به نمايش بذار : ![]() 12. فال حافظ ميگيري : آره بعضی وقتا 13. از چه ماهي از سال خوشت مياد : تیر ، مرداد ، شهریور 14. دوست داري بري فضا : نه همینجا راحتم ![]() 15. چقدر رشته درسي تو دوست داري : از صد در صد 80%
باحال ترين كاربر سايت
تو چه بازيه كامپيوتري تا بحال مقام آوردي؟ اهل سبزي پاك كني هستي(منظورمو كه ميفهمي) دوس داشتي با كي ازدواج كني؟ صندليه نميسوزونه؟
30-01-2012، 14:37
باحال ترين كاربر سايت ؟ همه خوبن ...
تو چه بازيه كامپيوتري تا بحال مقام آوردي ؟تو بازی های زیادی مقام دارم اما زیادن اینجا نمیشه گفت اما یه نمونه PES و Shift بودن ... اهل سبزي پاك كني هستي(منظورمو كه ميفهمي)؟ خیر دوس داشتي با كي ازدواج كني؟ قصد ازدواج ندارم ![]() صندليه نميسوزونه؟ نه راحتم ![]()
30-01-2012، 16:00
ااااااااااا صندلي كه يخ زده بزار چندتا سئوال بپرسم صندلي دوباره داغ شه
![]() 1.اگه ميتونستي تو دنيا يه چيزي رو تغيير بدي چيرو تغير ميدادي ؟؟؟ 2. يك ميليارد پول داري........اول چيزي كه ميخري ؟ 3. تو آسمون ستاره داري ؟؟؟؟؟ 4. دنياي مجازي بهتره يا دنياي واقعي ؟ 5. زيباترين حرف لاتيني كه دوست داري ؟؟؟
30-01-2012، 16:06
1.اگه ميتونستي تو دنيا يه چيزي رو تغيير بدي چيرو تغير ميدادي ؟؟؟ خودمو ...
2. يك ميليارد پول داري........اول چيزي كه ميخري ؟ خونه 3. تو آسمون ستاره داري ؟؟؟؟؟ آره 4. دنياي مجازي بهتره يا دنياي واقعي ؟ هر دو به نوعی خوبن ... 5. زيباترين حرف لاتيني كه دوست داري ؟؟؟ I Love You
30-01-2012، 16:14
خوبی داداش؟
| ||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|