24-09-2019، 14:35
هر چند وقت یه بار
دیس میکنن بد خنده دار
هر چند وقت یه یه بار
همه میرن تو بحر ترفند ما
دیس میکنن بد خنده دار
هر چند وقت یه یه بار
همه میرن تو بحر ترفند ما
|
مخصوص عاشقآی رپ | نسخه 7 |
|||||
24-09-2019، 14:35
هر چند وقت یه بار
دیس میکنن بد خنده دار هر چند وقت یه یه بار همه میرن تو بحر ترفند ما
24-09-2019، 16:02
اگه شصت مرد شرخر، دست به دست شن
پرپر کنن من، در به در شم هشتصد مسلسل، هست تو دستم و از طرفند دشمن، من نترسم از بس که من، بد سرنوشتم هر کس که من، دستش گرفتم با خنجر بزد، محکم به پشتم لعنت به من، دوست بود یا دشمن؟ اما معما اینجاست که هر کس ازم باز کمک خواست من صددرصد هستم مثل سنت نسل اندر نسلم واسه اونایی که خستن بی مسکن واسه فراموشی از باده مستن توی مشکلات اصلا بت وصلم از دردِ تو ازغم شکستم #آهنگ_کمک #یاس_هیچکس
30-09-2019، 9:50
من عرضشو دارم اهمیت نمیدم کسی پشتمه یا نه
قشنگ وایمیسه کت تن ما هم. کافیه فقط بخوام من
30-09-2019، 13:21
نه نه نه نه نه نه نه نه
فردا رو نمیخوامواسه فردا این همه راهپیمایی نمیام چسبیدی؟ این شبای قریب هر چی بشه بازم میگم عشقم سلوی
30-09-2019، 20:37
یعنی رپی
یعنی منی که یا ماها که از عجیب ترین چیزا داریم حرف می زنیم حرف حق رو پرت می کردیم تو صورت کثیف ترین آدما رو زمین حتی لازم می شد جمع می بستیم بهشون حتی سر می زدیم همه مشکلا رو با سر می زدیم ولی تهش می فهمیدم که نتیجه اش بی معنی در می رفت و منفی تر می شد همه چی چون خیلی چیزا رو ما دریغ کردیم حتی از رفیق کندیم بعدش با قهر می رفتیم آخرم جنگ می کردیم و می شدیم دشمن با هم واسه همینم هست بی خودی دشمن دارم نیما نیموش - اعتراف
30-09-2019، 21:13
من تهرانم تو کجایی دادا میگن رفتی موندی تو دوراهی دادا میگن پاسپورت داری اروپایی دادا
........... ......... ......... ......... .......... شایع&خلوت کجایی دادا... دیس نیموش ![]() ![]() ![]()
03-10-2019، 13:42
امثال اینا فقط عشق پولن فراهم میشه بشمر سه زد و بند داستان همشون یه مشت قصه گوئن فقط بلدن بگن چرت و پرت در آخر کار نیما نیموش / پشمک / دیس بک به شایع و خلوت (کجایی دادا) و دیس حصین
03-10-2019، 20:10
راستی وقتی یه روز خوب بیاد
شاید از ما چیزی نمونه جز خوبیا.. پدر خوانده ... یه روز خوب میاد از پیشم شنبه می رفت
بر که می گشت آخر هفته پیشم آرتا خط که می کرد می گفت بسه این ور خودش لثه می زد هیچ جایی بد نمی گذشت با تو نمی دم افتری پس تا صبح واسم فرق نمی کرد مست باشیم
ساعت بشه هفت و نیم هشت یا نه آرتا - آخر هفته
10-10-2019، 9:12
هنوز مونده وقت سرف نکنیم
واسه مسخره کردنه عقاید بقیه دست برداریم از چیزی که باعث تفرست | |||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|