امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد نسخه ۳۳۱

(07-01-2020، 22:32)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-01-2020، 22:23)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی چند بار تذکر دادی بحث رو ادامه ندن باید اخطار بدی !
انگار روز اولته تو فلش خوبه خودت ی مدت مدیر بودیا :دی

---

چرا به بت های مرده سنگ بزنیم وقتی بت های زنده فراوانند ..
من ۴ سال پیش مدیر بودم
خب چطور امیررضا اخطار گرفت ؟
یه کاربر عادی به راحتی اخطار میگیره ..
چون مدیره نباید اخطار بگیره؟
 سپاس شده توسط RedSparrow ، ρυяρℓє_ѕку ، -Demoniac-
آگهی
اسم انجمن بحث و گفتگویه تاپیک هم گفتگو ازاد. اگه موضوع هم مثل اسم باشه که دلیلی نداره که اخطار بگیرم وگرنه به من اخطار بدین.(و به هر شروع‌کننده بحثی)
درضمن تمامی سایت ها و انجمن ها باید در راستای قوانین اساسی کشور فعالیت داشته باشن. اقا امیررضا هم چون از این قانون تبعیت نکردن محروم شدن وگرنه بحثی غیر مجاز نیست.
(07-01-2020، 22:41)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ۴ سال پیش مدیر بودم
چون مدیره نباید اخطار بگیره؟ چون به قوانین پایبنده
 به هرحال من دیگه بحثی رو که به کام _حتی یک نفر _شیرین نیاد رو ادامه نمیدم Smile
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط امیر‌حسین ، ρυяρℓє_ѕку
(07-01-2020، 22:41)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-01-2020، 22:32)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-01-2020، 22:23)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی چند بار تذکر دادی بحث رو ادامه ندن باید اخطار بدی !
انگار روز اولته تو فلش خوبه خودت ی مدت مدیر بودیا :دی

---

چرا به بت های مرده سنگ بزنیم وقتی بت های زنده فراوانند ..
من ۴ سال پیش مدیر بودم
چون مدیره نباید اخطار بگیره؟
امیررضا 8 ساله تو انجمنه عادت داره به این چیزا زیاد بحث کرده و بن شده مثلا من خودم بار 3ومه که همچین بحثیو با مدیریت جدید گ.آ میبینم .
میدونی حرف حق درد داره , وقتیم طرف خوشش نیاد و اونیکیم ادامه بده به زدن حرفای خوب خوب همین میشه دگ صابرم دنبال منفعت انجمن خودشه معلومه پشت مدیراشو میگیره حق داره و حقم بهش میدیم
همیشه هم همین بوده ینی از همون روز اولی که من اومدم اینجا بحث میشد بین مدیر و کاربر , مدیر هرچی دلش میخواس میگف توی کلمات خوشگل کاربرهم جواب میداد آخرشم کاربر بن میشد :v 
تهشم زندان که ننداختنش ی بن ساده کردن که واسش فک نکنم زیاد مهم باشه , بیخیال کلا حرکت چیب و رایجی تو فلش :v 
 سپاس شده توسط Faust ، ρυяρℓє_ѕку
(07-01-2020، 23:31)TRUMP نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و طبق قوانین فلشخور یک‌مدیر حق بن یا اخطار دادن به مدیر دیگه‌ای رو نداره :/

من زمان مدیریتم هم به مدیر اخطار دادم و هم بن کردم .
زمان ثابت بودن اینکارو کردم ؛ نه دوران ناظمیت .

_
مدیر بخش مذهبی به راحتی صفات کافر و بی دین و جاهل میبنده به سایرین !! اگر بخوام طبق اعتقادات خودش توجیه کنم باید بگم :
انسان جایز‌الخطاست و خداوند بزرگوار رحمان است و رحیم !
و یه بنده حق سرزنش بنده‌ی دیگر رو نداره ، در واقع جایگاهی نداره!
طبق پاسخ احتمالی باید بگم روشی که شما در پیش گرفتی امر به معروف و نهی از منکر هم نیست !
وقتی ادعای مسلمانی داری تمام قوانینرو اجرا کن !
تو حق چنین برخوردی نداری. 
در آخر هم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همین .
@محمّد
 سپاس شده توسط KᏙ¥றᏙƝ ، RedSparrow ، ρυяρℓє_ѕку
(08-01-2020، 0:02)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-01-2020، 23:31)TRUMP نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و طبق قوانین فلشخور یک‌مدیر حق بن یا اخطار دادن به مدیر دیگه‌ای رو نداره :/

من زمان مدیریتم هم به مدیر اخطار دادم و هم بن کردم .
زمان ثابت بودن اینکارو کردم ؛ نه دوران ناظمیت .

_
مدیر بخش مذهبی به راحتی صفات کافر و بی دین و جاهل میبنده به سایرین !! اگر بخوام طبق اعتقادات خودش توجیه کنم باید بگم :
انسان جایز‌الخطاست و خداوند بزرگوار رحمان است و رحیم !
و یه بنده حق سرزنش بنده‌ی دیگر رو نداره ، در واقع جایگاهی نداره!
طبق پاسخ احتمالی باید بگم روشی که شما در پیش گرفتی امر به معروف و نهی از منکر هم نیست !
وقتی ادعای مسلمانی داری تمام قوانینرو اجرا کن !
تو حق چنین برخوردی نداری. 
در آخر هم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همین .
@محمّد
افرین
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
 سپاس شده توسط Faust ، RedSparrow ، ρυяρℓє_ѕку
همینم حذف میکنم .
وظیفه ندارم واسه کاربرا توضیح بدم .
کلی کاربر اینجاست ، به تک تک که نباید توضیح داد .
 سپاس شده توسط Faust ، ρυяρℓє_ѕку ، ⓩⓐⓗⓡⓐ
(ش خ) cold
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку ، Faust
(08-01-2020، 1:52)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(ش خ) cold

درگیرمان کردی :|
ش خ ؟ ._.
 سپاس شده توسط RedSparrow ، Faust
اینم از موشک های ایران وقته شهید شدنه انگار :v 

(08-01-2020، 2:31)Dıятч Søυł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2020، 1:52)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(ش خ) cold

درگیرمان کردی :|
ش خ ؟ ._.

شکلک خالی
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку ، Faust
دلم واسه عراقیا میسوزه :|
همش جنگ تا بوده جنگ :/
الان واسطه بین ایرانو آمریکاس
 سپاس شده توسط RedSparrow ، Faust

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان