08-01-2020، 12:44
(08-01-2020، 12:33)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-01-2020، 0:02)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من سوالی پرسیدم و در جوابش حقیر شمردن افکارم رو شاهد شدم!
(07-01-2020، 23:31)TRUMP نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
و طبق قوانین فلشخور یکمدیر حق بن یا اخطار دادن به مدیر دیگهای رو نداره :/
من زمان مدیریتم هم به مدیر اخطار دادم و هم بن کردم .
زمان ثابت بودن اینکارو کردم ؛ نه دوران ناظمیت .
_
مدیر بخش مذهبی به راحتی صفات کافر و بی دین و جاهل میبنده به سایرین !! اگر بخوام طبق اعتقادات خودش توجیه کنم باید بگم :
انسان جایزالخطاست و خداوند بزرگوار رحمان است و رحیم !
و یه بنده حق سرزنش بندهی دیگر رو نداره ، در واقع جایگاهی نداره!
طبق پاسخ احتمالی باید بگم روشی که شما در پیش گرفتی امر به معروف و نهی از منکر هم نیست !
وقتی ادعای مسلمانی داری تمام قوانینرو اجرا کن !
تو حق چنین برخوردی نداری.
در آخر هم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همین .
@محمّد
دو راه بیشتر نداشتم یکی اینکه یه بحث جدید درباره خدا شناسی و اسلام راه بندازم یکی هم اینکه یه جملهای بگم شاید تلنگری بشه براش.(مرگ و زندگی در اخرت برای یک مومن حتما زیباتر از زندگی اون تو دنیا خواهد بود)
من گمان الکی نمیزنم ولی طبق رفتار ها و گفتار هاشون به این نتیجه رسیدم(که اگر اشتباه کردم از ایشون طلب حلالیت میکنم)
چراکه :ان بعض الظن اثم
و در کل از زمین و زمان که از برخی رفتار های من ازرده شدن میخوام که این بنده حقیر رو ببخشن
اوکی ، خدا پشت و پناهت .