24-02-2020، 19:37
(24-02-2020، 19:32)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-02-2020، 19:15)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جوری میگی دوست دارم بهتو اخطار بدم، اگه کسی ندونه فکر میکنه ۳-۴ بار اینکارو کردم!!! درحالی که اصلا.
(24-02-2020، 19:14)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من مگه چه گناهی کردم
(24-02-2020، 19:12)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اتفاقا اسپم یعنی همین دیگه. ارسال های کم ارزش رو میگن.
(24-02-2020، 19:10)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه. از یه جا دیگه نقل قول گرفتم
فقط سه کلمه بود
شبیه
منه
کع![]()
![]()
خیلییییییییییییی بدی محمئ
میخواستم اخطار بدم گفتم قبلش یک تذکری بدم بلکه هدایت شه
شوخی میکنم من دستِ به اخطارم خوب نیستچرا انقدر دوس داری بهم اخطار بدی اخه![]()
کلا یبار بخواطر اسپم، اخطار دادم بقیش توهین بود
(24-02-2020، 19:20)Mehran_RAP_021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@محمّد
نه شما داش مایی
خدا شاهده حرف نری تو مدریت
داش جدم آمد جلو چشمم
چرا ستارم نمیرههههههه بالااااا
من از اول میدونستم ادم باهوشی هستی
+
۲۵۰ کنی ارسال هاتو چهار ستاره میگیری
و
۷۵۰ تا پنج ستاره
از اون به بعد هم چون مدیر شدم و ستاره مدیرا ۵ تاست رو نمیدونم :)
چاکرم مرسی از تعریف

مرسیــــــــــــــــــــــــــــ
خخخخخخخ ایول چراااا نه به من میدی