|
امتیاز موضوع:
گفتگو آزاد نسخه 333 |
||
26-02-2020، 1:17
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-02-2020، 1:20، توسط ☪爪尺.山丨几几乇尺☪.)
مدیران این پیاما رو هم پاک نکنین شاید برا مون خاطره شد
لطفا به ما اخطار هم ندید با سپاس منظورت اینکه الان بهمون اخطار بدن من همه چیرو میندازم گردنت کلا تقصیر منه که نمیدونستم جنبه شوخی نداری و این دعوا رو شروع میکنی اصلا دلم نمیخواد جایی کسی ازم متنفر باشه ولی فک کنم هیچوقت اینطور نمیشه @m.h.sa
26-02-2020، 1:21
(26-02-2020، 1:17)s҉a҉d҉r҉a҉ w҉i҉n҉n҉e҉r҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دعا کن اخطار نگیریم ولی بعید میدونم بگیرم اخطار در صورت فش و حرفای خیلی دور از ادبه
26-02-2020، 1:22
وای نه اگه اخطار بگیرم چی
![]()
26-02-2020، 1:23
هر کاری میکنم اخطار نگیریم
ولی من نفس اگه بگیریم حتما از نویسندگی بر کنار میشیم
26-02-2020، 1:25
(26-02-2020، 1:23)s҉a҉d҉r҉a҉ w҉i҉n҉n҉e҉r҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نگران نباش من میرم پیش آقا صابر همه چی رو گردن میگیرم تا یوقت نویسندگی شما به خطر نیفته ![]()
باشه صدرا تو خوبی...
دیگه نمیخوام ببینم... من نامرد نبودم وقتی ب عشقم توهین کردن هیچی نگم و جواب ندم... ولی تو نامرد بودی ک دیدی دارن ب عشقت توهین میکنن خودتم بهش گفتی... بچه ها...بریم ب عمو صابر بگیم غلط کردیمممم
26-02-2020، 1:26
وای نه آقا صابر نزارین مارو ببرن سیاه چال
![]() ![]() (26-02-2020، 1:23)s҉a҉d҉r҉a҉ w҉i҉n҉n҉e҉r҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بریم زود تر خودمون به مدیر توضیح بدیم ![]() من کار خلافی نکردم تو هینم نکردم به کسی ولی اگه بگیریم دیگه چیکار کنم ![]() (26-02-2020، 1:25)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ولش خواهری بریم ![]() بریم بگیم از گناه ما بگذر عمو صابر
26-02-2020، 1:28
برین بگین بحای اخطار حاظرین کف انجمنو یه هفتع جارو بزنین شاید ببخشنتون
| ||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان