امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد نسخه 333

خب صابر بابابزرگم...
محمد و ایسان و امیرحسین و صدرا بچه هاشن که محمد بابامه و بقیه میشن عمه و عموهای من
مامان بزرگ ندارم
نفس و غزل دخترای ایسان هستن میشن دخترعمه ی من
مورتی شوهر ایسانه یعنی شوهر عمه ام
صدرا زنش ستایش بود ک در شرف طلاقن...دوتا بچه دارن ستین و ملیکا...که میشن دخترعموی من... ستایش هم زن عموی منه
ملیکا هم زن امیره...پس امیر شوهر دخترعموی منه...و داماد صدرا
خب خودمم که زن مهرانم..پس مهران میشه داماد محمد...
خب اوکی؟؟؟؟؟
آگهی
(26-02-2020، 21:56)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2020، 21:55)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2020، 21:54)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2020، 21:53)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2020، 21:49)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر برا من
امیر برا من Big Grin  Big Grin

باشه مادر حالا که خودت می خوای باشه Big Grin

مامان پول میدی$ Big Grin  Big Grin

چقدر میخوای مادر ؟

یه یک Big Grin

یه تومن برای چی میخوای؟ -_______-
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(26-02-2020، 21:55)s҉a҉d҉r҉a҉ w҉i҉n҉n҉e҉r҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببینم این امیر آقا چیکارس؟

teacher زبان Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
(26-02-2020، 21:57)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2020، 21:55)s҉a҉d҉r҉a҉ w҉i҉n҉n҉e҉r҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

teacher زبان Big Grin

بچه خوبه؟ معتاد و سیگاری که نیست؟ حقوقش ماهی چنده؟ :-|
نوچ نوچ بچه ها قدر منو بدونین... Cool Big Grin
ببینین گ.ا رو هم شلوغ کردم..همتونم فامیل کردم باهمدیگه...
بازی هم داریم میکنیم...
(26-02-2020، 21:56)s҉a҉d҉r҉a҉ w҉i҉n҉n҉e҉r҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیاین بریم دریا کنار

عزیزم با کی میخوای بری کنار دریا crying crying
مغـرور نیستـَـم!
وَلـے لُــزومـے نَداره با هـَمـه مِهـربون باشـَـم خـُبـ ?!
(26-02-2020، 21:56)Dıятч Søυł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: **GHAZAL**، aysan666666، Dıятч Søυł*، S-T-I-N، The.One.True_Morty، محمّد

چ خوبع ک باز گ.آ شلوغ شده (:

به این نقش بدید

(26-02-2020، 21:59)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2020، 21:56)s҉a҉d҉r҉a҉ w҉i҉n҉n҉e҉r҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیاین بریم دریا کنار

عزیزم با کی میخوای بری کنار دریا crying  crying

با تو با بچه ها
(26-02-2020، 21:59)s҉a҉d҉r҉a҉ w҉i҉n҉n҉e҉r҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2020، 21:56)Dıятч Søυł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: **GHAZAL**، aysan666666، Dıятч Søυł*، S-T-I-N، The.One.True_Morty، محمّد

چ خوبع ک باز گ.آ شلوغ شده (:

به این نقش بدید

نمیشناسممممممممم
خب نمیاین؟

آقا نفس میشه بشه دختر سوم من؟
(26-02-2020، 21:58)s҉a҉d҉r҉a҉ w҉i҉n҉n҉e҉r҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2020، 21:57)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

teacher زبان Big Grin

بچه خوبه؟ معتاد و سیگاری که نیست؟ حقوقش ماهی چنده؟ :-|

نه اقا معتاد و سیگاری نیست حقوقشم خوبه Heart
پسر خوبیه Big Grin
مغـرور نیستـَـم!
وَلـے لُــزومـے نَداره با هـَمـه مِهـربون باشـَـم خـُبـ ?!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان