13-03-2020، 20:33
سلام.....
دوست داری تو مجموعه فرار از کرونا نقش داشته باشی؟
منو دوست داری؟
چند درصد ازم خوشت میاد؟
دوست داری تو مجموعه فرار از کرونا نقش داشته باشی؟
منو دوست داری؟
چند درصد ازم خوشت میاد؟
|
• صـنـدلـی داغ نسخه 1 |
|||||||||||||||||||||||||||||
13-03-2020، 20:33
سلام.....
دوست داری تو مجموعه فرار از کرونا نقش داشته باشی؟ منو دوست داری؟ چند درصد ازم خوشت میاد؟
13-03-2020، 20:44
(آخرین ویرایش در این ارسال: 13-03-2020، 20:54، توسط Guildfordia214.)
(13-03-2020، 15:05)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. 21- مربی آمادگی دفاعی!!! 22- نداشتم!!! 23- رانندگی، زنده ماندن در شرایط سخت، یادگیری زبان های خارجه!!! 24- خلبانی ترابری نیروی هوایی!!! ولی خب نشد!!! 25- به یه دختر خانمی کمک کردم تا اعتیاد رو ترک کنه!!! 26- فعلا یادگیری زبان و نقاشی!!! طولانی مدت: پول جمع کنم، برم!!! 27- باهوش، آروم، مودب!!! 28- شعار نمیدم، عمل می کنم!!! 29- همینکه خودمم!!! 30- دایورت کردن فضولی های دیگران!!! کلی فک و دندون و کتف و ... شکوندم! (13-03-2020، 15:05)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. 31- اونی که دوستش داشتم، جواب مثبت داد!!! 32- لحظه طلوع خورشید!!! خیلی شاعرانه هست!!! 33- نمی دونم!!! 34- اولی و دومی و سومی!!! 35- جوابی ندارم بدم!!! 36- شمشیر بازی!!! 37- جودو، ووشو، شنا، تیراندازی با کمان!!! 38- زیاد اهل فیلم نیستم!!! 39- فردوسی!!! 40- نمی دونم!!!
15-03-2020، 10:15
(آخرین ویرایش در این ارسال: 15-03-2020، 10:20، توسط Guildfordia214.)
(13-03-2020، 19:06)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. محمد --- تهران کدوم هارو کلا نظری ندارم!!! اره!!! (13-03-2020، 20:02)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درود به روت!!! هم اسمیم!!! بیست و همین طرفا!!! قاطی پلو با محسن!!! دیپلم مترجمی زبان، فوق دیپلم گردشگری، لیسانس صنایع دستی!!! برای فوق، هنوز تصمیم نگرفتم!!! احتمالا یه چند درصدی!!! حس نوستالوژی خوبی بهم میده!!! دوستش دارم! ازینکه متاسفانه خیلی خلوت شده!!! وزیر دفاع رو نمی دونم، ولی وزیر جنگ حتما خودم بودم!!!
15-03-2020، 11:47
(13-03-2020، 15:05)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. 41 و 42 رو جوابی ندارم!!! 43- قطعا سلمان فارسی رو می کشتم!!! 44- هر کس که سفر کردن رو بلده!!! 45- ترجیه میدم نداشته باشم!!! 46- قوانین انجمن اجازه پرسش و مطرح کردنشو نمیدن! 47- بیشتر کسایی که من دیدم، نظامی بودن! 48- نرفتم و نمیرم! 49- فردوسی، تیمسار سپهبد علی رزم آرا، رضاشاه بزرگ، نفر چهارم هنوز تایید صلاحیت نشده!!! 50- ...
فرد روی صندلی:
@"Kind-girl-nafas" @"kind-girl-nafas" سلام وقتی جواب میدی به نقل قولا میتونی جلوشون بنویسی. این سوالا چون برای من جالبته تصمیم دارم از همه بپرسم! اسمتو خیلیا نمیدونن. اسمت چیه؟ چند سالته رشتت چیه؟(چی میخوای برداری) منو چقدر دوست داری :-| ؟ اگه اره چرا؟ اگه نه چرا؟ از چه چیز فلشخور خوشت میاد؟ از چیش خوشت نمیاد؟ و این سوالای پر تکرار! اگه فلشخور کشور بود... رییس جمهورش کی بود؟ (از بین اعضا بگو همرو) وزیر ارتباطات؟ وزیر امور خارجه؟ وزیر ارشاد؟ وزیر کشور؟ وزیر دفاع؟ وزیر اموزش و پرورش؟ رییس قوه قضاییه؟ اختلاسگر :-| ؟ نظرت راجع به: من: مدیر ناظم غزل مهسا ایسان صابر ستین احمدی نژاد مورتی روحانی ملیکا مهران صدرا اعزازی فکر میکنی چیکار میتونه باعث پیشرفت فلشخور بشه اگه مدیر میشدی کی رو محروم میکردی؟ درنهایت هم: وقتی اینارو جواب دادی احساس سوختن کردی؟
بخش یکم:
1. یه بیوگرافی از خودت میگی؟ 2. چقدر میتونی به شرق بری، بدون اینکه به غرب برسی؟ 3. اگه مجبور باشی یه کرم رو بخوری، چجوری میپزیش؟ 4. اگه یه ماهی بودی، دوست داشتی چه نوع ماهی باشی؟ 5. اگه میتونستی بدن یک انسان و سر یک حیوان رو داشته باشی، چه حیوانی رو انتخاب میکردی؟ 6. اگه یه سبزی بودی، دوست داشتی چه نوع سبزی باشی؟ 7. دوست داری زندگی چه حیوانی رو تجربه بکنی؟ 8. به کجاها سفر کردی؟ 9. دوست داری به کجا سفر کنی؟ 10. عجیب ترین چیزی که تا حالا خوردی چیه؟ بخش دوم: 11. بهترین جایی که سفر کردی کجا بود؟ 12. غذای مورد علاقه ات چیه؟ 13. از چه غذاهایی بدت میاد؟ 14. بچگی دوست داشتی چیکاره بشی؟ 15. از بچگیت بیشتر دلتنگ چی میشی؟ 16. بدترین جایی که سفر کردی؟ 17. اگه فقط یه مقصد بتونی برای مسافرت انتخاب بکنی، کجا رو انتخاب میکنی؟ چرا؟ 18. جالبترین جایی که تاحالا رفتی کجا بود؟ 19. به چه کشورهایی سفر کردی؟ 20. چرا اینجایی؟ بخش سوم: 21. بهترین شغلی که تا حالا داشتی؟ 22. بدترین شغلی که تاحالا داشتی؟ 23. در چه چیزهایی مهارت داری؟ 24. شغل رویاییت چیه؟ 25. سخت ترین کاری که تا حالا کردی چی بوده؟ 26. اهدافت در زندگی چی هست؟ 27. در سه کلمه خودت رو توصیف میکنی؟ 28. شعارت در زندگی چیه؟ 29. از چیه خودت خوشت میاد؟ 30. مهم ترین کاری که واسه بهبود اوضاع زندگیت انجام دادی چی بود؟ بخش چهارم: 31. بهترین اتفاق هفته گذشته چی بود؟ 32. از چه قسمتی از روز خوشت میاد؟ چرا؟ 33. اگه میتونستی تا آخر عمر یک سن ثابت داشته باشی، چند سالگی رو انتخاب میکردی؟ 34. سه تا آرزو بکن که میخوای برآورده بشن؟ 35. اگه میتونستی از خدا بخوای یک چیز رو تو دنیا تغییر بده، چی ازش میخواستی؟ 36. از چه ورزشی خوشت میاد؟ 37. تاحالا ورزشی رو به صورت حرفه ای دنبال کردی؟ 38. از چه فیلمی خوشت میاد؟ 39. دوست داشتی جای کی می بودی؟( هرکسی) 40. اگه میتونستی در مورد خودت هرچیزی رو عوض کنی، چی رو تغییر میدادی؟ بخش پنجم: 41. یه دوست تخیلی انتخاب کن. کی رو انتخاب میکنی و چرا؟ 42. دوست داری چجوری بمیری؟ 43. اگه میتونستی در تاریخ سفر کنی و یک چیزی رو تغییر بدی، چی رو تغییر میدادی؟ 44. دوست داری با کی بری سفر؟ چرا؟ 45. دوست داری چه حیوون خانگی داشته باشی؟ 46. اگه هر سوالی بپرسی جوابش رو میگیری، چه سوالی رو میپرسیدی؟ 47. چه شخصیت های معروفی رو از نزدیک دیدی؟ 48. به کنسرت چه کسایی رفتی؟ 49. اگه با 4 آدم معروف تو یه رستوران میتونستی شام بخوری، کیارو انتخاب میکردی؟ 50. دوست داری چه مهارتی رو یاد بگیری؟ (13-03-2020، 20:33)s҉a҉d҉r҉a҉ w҉i҉n҉n҉e҉r҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درود به روت!!! البته!!! ترجیحا قسمتای جنایی یا ...
15-03-2020، 13:21
خیلیاش مونده بود.
وقتتون که تموم شد دیگه نباید جواب بدید. اگر مایل باشید برید انتهای صف.
15-03-2020، 13:27
(15-03-2020، 13:03)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
15-03-2020، 13:28
سلام
رنگ مو؟ رنگ چشم؟ قد؟ وزن؟ چه جور آهنگایی گوش میدی؟ ۳ تا از خواننده های مورد علاقت؟ ۳ تا از آهنگ های موردعلاقت؟ ۳ تا از بهترین فیلمایی که دیدی؟ ۳ تا از بهترین سریالایی که دیدی؟ دوس داری چیکاره شی؟ هدفت تو زندگی؟ علم یا ثروت؟ چرا؟ بدترین دعوات تو فلشخور با کی بوده و چرا ؟ بهترین خاطره تو فلشخور؟ بدترین جایی که ضایع شدی ؟ بدترین کاربر فلشخور ؟ بهترین کاربر فلشخور؟ نظرت راجب من ؟
بدترین خصوصیتی داری و ازش رنج میبری چیه؟
از چی اصن خسته نمیشی؟ دوس داری ی روز از خواب پاشی جا کی باشی؟ چرا؟ کی ت انجمن رو اعصابه؟ :| با کی خیلی حال میکنی تو انجمن؟ چی رو ت زندگیت از همه چی بیشتر دوس داری؟ چی تو زندگیت لذت بخشه؟ نظرت راجب من؟ @"Kind-girl-nafas"
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|