امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱

(25-03-2020، 22:51)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 22:48)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 22:46)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@setayesh-
بی ادب3جواب سلام واجبه...

سلام شقی
سقی تو دعوا شرکت نکردی ها

من در معرض اخطارم Exclamation
ب خاطر ی پشمک بی ادب نمیخوام اخطار بخورمfishing

اها راست میگی دخترا که غیرت ندارن
من خودم اخطار 30% دارم هنوزم موند 8000 دقیقه
 سپاس شده توسط setayesh-
آگهی
(25-03-2020، 22:53)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 22:50)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 22:48)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 22:46)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیکا جونم سیروانو ببخش Heart

نع Confused

چرا مامانی جون ستایش نه نگو

حواست باشه هااا
یع بار دیگع جون ستایشو قسم بخوری من میدونمو تو Angry

وای خدااااا الان غش میکنم

26252939
مغـرور نیستـَـم!
وَلـے لُــزومـے نَداره با هـَمـه مِهـربون باشـَـم خـُبـ ?!
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(25-03-2020، 22:55)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ღℯʟїкα"
عکسمونشون کسی ندی
چش میخورمggreggre

باشع Tongue
البته منو همه دیدن

@"-HIDDEИ-"
#مدیر-کرونایی
#مدیر-دل شکن
#مدیر-باج نگیر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط setayesh-
(25-03-2020، 22:53)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 22:50)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 22:48)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 22:46)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع Confused

حواست باشه هااا

پسه اگه دوستش داری حرفشو زمین نزن و ببخش
 سپاس شده توسط setayesh-
شبتون پر از ستاره
خوابای خوب خوب بینین
بای بای تا بعد
4xv4xv4xv4xv4xv
 سپاس شده توسط setayesh- ، *Aɴѕel*
وای خدا بیشتر بچه ها انلاینن Big Grin
مغـرور نیستـَـم!
(25-03-2020، 22:57)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع Confused

حواست باشه هااا

پسه اگه دوستش داری حرفشو زمین نزن و ببخش
نعععععععع Angry
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط setayesh-
(25-03-2020، 22:58)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شبتون پر از ستاره
خوابای خوب خوب بینین
بای بای تا بعد
4xv4xv4xv4xv4xv

بای بای
ستاره بچینی بوس بوس Heart
مغـرور نیستـَـم!
ستایش بهشبگوووووو

حیف وقته دعوا مهسا نبود من دیدم وقتی مهسا قاطی میکنه چطوری حالی میداد
بچه ها منم میرم بخوابم
شبتون خوش
سیروان توام دیگه ول کن
مغـرور نیستـَـم!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان