امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد نسخـ ـه 345 ]

(03-04-2020، 15:57)@پوریا@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:53)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:50)@پوریا@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:49)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:46)@پوریا@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت میدونی کارت درست نبوده دیگه Blush 
به من نیازی نیست

حالا بعد صحبت میکنیم عه!
اره شقی قراره پوستمو بکنه Confused  Big Grin  Big Grin
آره شقایق خیلی ناراحت بود  Undecided

باید از دلش دربیارمcry2
شقایقمو اذیت نکنی دیگه Blush

نمنه؟؟؟؟؟؟
بزا تگش کنم ببینه میم مالکیتو Dodgy Big Grin Tongue Tongue Tongue Tongue
آگهی
(03-04-2020، 15:57)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینقدر تباه ؟ (:

همینقدر نابود (:
(حیف بود همینقدرا قطع بشه)
 سپاس شده توسط Medusa ، sober
(03-04-2020، 15:58)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:57)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:55)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:54)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:53)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهههه سلامممم بر خواهر
چه حلال زاده ای Big Grin

خوبی داداش
چراااا

مرسی
تو خوبی؟؟
داشتم میپرسیدم که ازت خبری دارن

بد نیستم
هعی...
چراا
چیشده
؟؟؟

شوعرم نمیدونم کجاسp336p336p336p336p336
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
(03-04-2020، 15:57)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:56)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:53)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:51)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:49)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خیلی وقته بزرگ شدم ((:
حرفای قشنگ تر هم بلدم ولی اینجا جاش نیست D:

تو کی ای؟؟؟؟ ((((:
با دکتر ما چیکار کردیییی؟ ((((:

That's my ego Big Grin
همیشه که نمیشه دکتر باشم ((:

ااااوووووووووو
پس کی بریم زِیت بزنیم با هم؟ ((((((:

دیگه ایگوم همیشه نیست اومد خبرت می کنم

آمادش کن که بریم زیت بزنیم (((:
لعنت به قرنطینه که فشار میاره انقد ((((:
[ گفتگو آزاد نسخـ ـه 345 ] 61
 سپاس شده توسط sober ، Medusa
(03-04-2020، 15:58)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:56)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:49)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام علیک

عه سلام
Telegh_53

خوبی کم پیدا؟
نیستی چرا؟
 سپاس شده توسط IM JUST TIRED
(03-04-2020، 15:58)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:56)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:55)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:53)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام Blush

سلام شقی جون خوبی شقی یه سوتی دادی ها تو دختر محمود نقاشی که هما ازت بدت میاد و ارسطو عاشقت شده
حالا هم به رمن گفتی ارسطو 101010

نخیر من همام Dodgy

تو دختر محمو نقاشییییییییییییییییییی
اگه همایه پس سارا نیکا کووووو

شقیییییییییی دلم برات تنگ شده بود میخواستم فقط داد بزنم بگم
نقیییییییییییییییییییییییییی

نقیییییییییییییییییییییییییییی منننننننننننننننننننننننننcry2cry2cry2cry2cry2cry2cry2cry2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
(03-04-2020، 15:57)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:56)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:52)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بالغ بر 10 صفحس دارم چتاتونو میخونم
همینقدر پوچ
همینقدر تخیلی :|

همین قدر بیکار :|

همتون دارید اورانیوم غنی میکنید لعنتیا :|

مملکت قدر ما نوابغش رو نمی دونه چیکار کنیم دیگه
 سپاس شده توسط Itsali ، Medusa
یادش بخیر قبلا خیلی تو انجمن با معرفت بودن البته هنوزم قدیمیا هستن 

کسی میدونه اون خانم 30 ساله هه ک مدیر بود دست راست عمو صابر اسمش چی بود؟

(03-04-2020، 15:58)L¥ÅИИÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:57)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:55)L¥ÅИИÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='IM JUST TIRED' pid='3513913' dateline='1585918401']
[quote

روژین بوخوت چونی چه دکی په خبر
راستی اوه روژه بو اوت قسه دگل کردم سوالگم کرد کوتت به تو چی!!!!
باشم تو چونی
ولا حیچ تو چدکی
لبیرم نایه چاک چت کوتبو

والله امیش هیچ هر لرمه
کوتم داده رشته کت چیه کووت اخه به توچی ها به توچی امیش هیچم نکوت
(03-04-2020، 15:58)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:57)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:55)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:54)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:53)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام Blush

سلام عشقم
بگم *** خوردم منو میبخشی؟ Big Grin cry2

تا دو روز قهر...

پس من برم از انجمن دو روز دیگ بیام؟

برو دلیله غیبتو بردار
حالتتو عوض کنTelegh_59
بعد از ظهری میخواستم کاری ک گفتمو بکنم.همه میرا بودن.ترسیدمTelegh_49

چشممممممممم
ب خدا دیشب ب ستین و نفس میگفتم من برم انجمن شقی منو میکشه..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان