امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ]

(07-04-2020، 21:24)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 21:23)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 21:20)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 21:19)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 21:18)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا؟
چطور؟
kaffe2

هیچی قهوتو بخور497
ایسان کووو

پیش منه fishing

کوووو

نمیدمش بت Dodgy

Dodgy بچسب در نره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
آگهی
(07-04-2020، 21:24)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 21:20)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 21:19)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 21:15)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 21:14)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه عکسی؟منظورت چیه؟33
ولش کن ضایع شدم :-|
بگو :-\ گ.ا های قبلی رو خوندی؟

عمم گوشاش مخملیه! Dodgy  Dodgy  Big Grin
ضایع نشدی از گفتن منصرف شدی! Tongue  Big Grin
کنجکاویا( اینو خودت هی میگی بهم Tongue )
نه فرض کن پیدا نکردم (:
آرّه. حالا بگو

فرض میکنم Dodgy  ولی بعد به حسابت میرسم! Big Grin
خیلی خب حالا بگو #_#
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(07-04-2020، 21:24)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دلم میخواد پنجره رو وا کنم، فریاد بزنم یارمو رُسوا کنم 

فعلا به جای داد و فریاد بیا از استاد استفاده کن
همیشه این فرصت پیش نمیاد ._.
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Itsali ، Medusa ، ʜɪᴅᴅᴇɴ
(07-04-2020، 21:25)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 21:24)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سلاااااااااااااااااااااااااااامممممممممممممممم Big Grin 497 Heart 4xv

سلام عزیزم خوبی ؟

فکر نمیکردم ببینیTelegh_01
خوبم
توخوبی
(((:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، red_Queen
(07-04-2020، 21:25)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 21:24)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 21:23)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 21:20)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 21:19)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی قهوتو بخور497
ایسان کووو

پیش منه fishing

کوووو

نمیدمش بت Dodgy

Dodgy بچسب در نره

لازم نی بچسبم 497
(07-04-2020، 21:23)p.a.r.h.a.m پرهام نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مارو دست کم گرفتی.
مصاحبه داشتم پیارسال با یه نویسنده ی کره ای.

یادمه نزدیک یه میلیاردی ویو خورده بود یوتیوب
فقط حیف صوتی بود
من از پیارسال فنت بودم (:
 سپاس شده توسط sober ، Medusa ، ρσєѕɪ
(07-04-2020، 21:24)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سلاااااااااااااااااااااااااااامممممممممممممممم Big Grin 497 Heart 4xv
اب نباط تو اب نمیشه؟
تو پریزادیو انگاری که رویایو چشمات مینیاتوری ترین تصویر دنیای منه.
تا اخر عمر روت میشینم.
عاشقت هستمو از خودم میگزرم.
ای ماه من کامل شو.
برای بهترین دوست من:کره ی ماه.
عه!
اومد 49
(07-04-2020، 21:25)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 21:25)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیش منه fishing

کوووو

نمیدمش بت Dodgy

Dodgy بچسب در نره

لازم نی بچسبم 497

Sad ماله منه
(((:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
اَذیت نکنید دکترو (:
اگه میخواید عکس بگیرید، بگیرید ولی خستش نکنید
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، sober ، Medusa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان