امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ]

(07-04-2020، 23:18)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 23:17)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 23:14)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 23:13)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 23:12)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"-HIDDEИ-"
سلام
یع سئوال فنی میخوام یع رومان بنویسم
یکم مشکل دارع
اگع بزارم اخطار میگیرم
نه چرا باید اخطار بگیری
× توش عمل خلاف شرع انجام میشه؟ :|

ارع
اما واضح بیان نکردم
اگع هم گفتم سانسورش کردم
رمانت احتمالا باید پرتو پرت باشه 
تو اینجوری که حس میکنم الان تو حسی و شوقشو داری،عوضش کن اون قسمتو

اخع اصل داستانه
خوبه دیروز گفتم گستاخ شدی..
نه پاکش کن
یه فیلم اقتباس کن ازش بساز 
آگهی
(07-04-2020، 23:21)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گزارش الکی اخطار داره ها. قابل توجه بعضی از افراد   Bc1
اوا.Bl1
تو پریزادیو انگاری که رویایو چشمات مینیاتوری ترین تصویر دنیای منه.
تا اخر عمر روت میشینم.
عاشقت هستمو از خودم میگزرم.
ای ماه من کامل شو.
برای بهترین دوست من:کره ی ماه.
(07-04-2020، 23:17)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 23:14)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 23:13)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 23:12)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"-HIDDEИ-"
سلام
یکم مشکل دارع
اگع بزارم اخطار میگیرم
نه چرا باید اخطار بگیری

ارع
اما واضح بیان نکردم
اگع هم گفتم سانسورش کردم
رمانت احتمالا باید پرتو پرت باشه 
تو اینجوری که حس میکنم الان تو حسی و شوقشو داری،عوضش کن اون قسمتو

(07-04-2020، 23:16)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 23:15)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 23:13)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 23:11)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تفو بر تو ای چرخ گردون تفو.

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
ایشالا برسیم به حقیقت زندگی که کارخونه آدم سازیه 
بعدش آسمونی شیم؟

ماریجوانا ام بزنی آسمونی میشی :|
منظورم مرگه..
آسمان داریم تا آسمون
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16352332903584
سلام بر همه دوستانه گلم به تصوص اینا

@"kind-girl-nafas"
@"**ghazal**"
@aysan666666
@thug life
مهران و غزل ستین خانوم توی پ.خ اون کارو کرد ولی قبلش بهم فهموند که فقط شوخی کرده قصده جسارت نداشته

@"s-t-i-n"
درسته دیگه فقط یه شوخی بود؟
 سپاس شده توسط red_Queen ، لــــــــــⓘلی ، thug life ، کــــــــــⓐرمَن
(07-04-2020، 23:19)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 23:15)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 23:10)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامی دوبارع Big Grin

سلام

مرسی برادر
فقط تو جواب دادی

وظیفه بود
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط red_Queen
سلام اقا سیروان.
میدونم میخوای فحشم بدی ولی نده.

هعی زندگی.
تو پریزادیو انگاری که رویایو چشمات مینیاتوری ترین تصویر دنیای منه.
تا اخر عمر روت میشینم.
عاشقت هستمو از خودم میگزرم.
ای ماه من کامل شو.
برای بهترین دوست من:کره ی ماه.

@"-HIDDEИ-"
سلام
یکم مشکل دارع
اگع بزارم اخطار میگیرم
نه چرا باید اخطار بگیری

ارع
اما واضح بیان نکردم
اگع هم گفتم سانسورش کردم

باید به انجمن همسایه مراجعه کنی فک کنم
نظرسنجی های جالبی هم میزارن اونجا
ناشناس
دریا ! منم _ همو که به تعداد موج هات
با هر غروب خورده بر این صخره ها سرش
هم او که دل زده است به اعماق و کوسه ها
خون می خورند از رگ در خون شناورش
(07-04-2020، 23:10)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامی دوبارع Big Grin

سلام حواهری خوبی
میشه به این اقا بگی من دیگه به احترام تو بهش کاری ندارم و خواهش با من حرف نزنه
(07-04-2020، 23:28)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامی دوبارع Big Grin

سلام حواهری خوبی
میشه به این اقا بگی من دیگه به احترام تو بهش کاری ندارم و خواهش با من حرف نزنه

مرسی خوبم

اصلا تو حرف نزن باهاش
.Haters  are my greatest  motivators
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان