امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ]

(08-04-2020، 0:46)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 0:45)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 0:42)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب بود عالی بود خوشم اومد رو بجاش سپاس بده.

چشم اطلاعی نداشتم حالا اخطار مو لغو کنید بخدا بی مورد بودن دیگه تکرار نمیشه
مدت زمان داره خودش تموم میشه.

نمیشه لغو شه
الا همون اقا صدتا تیکه انداخت هیچی بهش نگفتم این یعنی تغییر کردم دیگه پس ببخش دیگه جون محمد ببخش
آگهی
خب بنویسن که چی ؟

سعی نکن وجهه ی ما رو خراب کنی بچه !

شب خوش
(08-04-2020، 0:48)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته ممکنه اسپماتون رو حذف کردن و منو و شما نمیبینمشون

محمد به اون خانومه بگو لغوش کنه تورو خدا من چاکرتم ارزو میکنم یه دختر خوب مثل مهسا خوش اخلاق گیرت بیاد
علی لغو نکنیآ
من از کل فلشخور دفاع کردم بیست درصد خوشگل چسبوندی بهم !
اونوقت یه ماهه واسه دعوای اینا همه دارن عذاب میکشن
(08-04-2020، 0:50)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب بنویسن که چی ؟

سعی نکن وجهه ی ما رو خراب کنی بچه !

شب خوش

شما چرا زود عصبی نشید
میگم چرا مال من اسپمه مال ا نا نیست؟

(08-04-2020، 0:52)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی لغو نکنیآ
من از کل فلشخور دفاع کردم بیست درصد خوشگل چسبوندی بهم !
اونوقت یه ماهه واسه دعوای اینا همه دارن عذاب میکشن

خانوم محترم شما چرا گیر دادید به من ایشون تصمیم می گیرند لغو کنند یه نه اه اخه ادم پقدر کینه ای

اخطار برای اینه کم ادم عوض بشه منم عوض شدم دومن شما فش دادید من یک کلمه فش ندادم به اون اقا
تو زیاد اسپم میدی بچه !
در ضمن مساعل بیخودی عصبانیت نداره..
دیر به دیر عصبانی میشم..
(08-04-2020، 0:54)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو زیاد اسپم میدی بچه !
در ضمن مساعل بیخودی عصبانیت نداره..
دیر به دیر عصبانی میشم..

کجا اسپم دادم ها شما بگو الان نمیخواد زیاد درگیری و تنش ایجاد کنم ولی اگه حرفی می زنید خواهش ثابت کن
برو بخاب زیادم به خودت فشار نیار

پیر میشی یادت میره

شبتون پر از ببعی !
(08-04-2020، 0:59)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو بخاب زیادم به خودت فشار نیار

پیر میشی یادت میره

شبتون پر از ببعی !

چشم

ثابت کردن نرفه ناحق از هر کاری سخت تره
آبجی نفس اونجایی که نوشتم نفس تورو نگفتم
هوارو گفتم هر نفسی تو نیسی
123::
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ] 51

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان