امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ]

(08-04-2020، 14:46)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 14:33)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@thug life
مهران خشنه کی بودی497
ازراست بزنن از چپ میزنی1919

(08-04-2020، 14:32)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 14:29)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 14:28)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونت برم
هی هنگ میکنهههه این Sad  crying  crying  crying  crying

این چیه؟؟؟
صد دفه گفتم واضح بگو.من آیکیوم مثه تو نیس666

کامپیوتر
یکی از برنامه هاش هی بسته میشه
نتمو خورددددددددددد
هاسکی شدم ناجورررررررر

ای تففففف
درکت میکنم Sad
اوه اوه بخور بخوریههه اینترنته ماهم یجوری شده چن روزهTelegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01

خخخخ تفففففففففففف Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin
میخام با مخ برم تو دیواررررررررر28

نمیزارم بری تو دیوار kaffe2
آگهی
ای زارتتتتتتتتتـــــــــــــــــــــــ

@"sirvan.."

کجایی رفیق
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
(08-04-2020، 14:48)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 14:47)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب  kaffe2

رجب497

خیلی خنده دار بود kaffe2
(08-04-2020، 14:48)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 14:45)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخ اخ یکی تو اینه خودشو دیده
دیگری رو فرض کرده

مهرا با عرض معذرت خ
دوست ندارم اخطار بگیری بزار فقط فک بزنه

چشم هرچی تو بگی
اخودش دانسته
پس وللش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
(08-04-2020، 14:50)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 14:48)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 14:47)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب  kaffe2

رجب497

خیلی خنده دار بود kaffe2

نگفتم بخندی:ngh:
(((:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(08-04-2020، 14:50)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 14:50)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب  kaffe2

رجب497

خیلی خنده دار بود kaffe2

ولی من خندیدم kaffe2
نویسنده ی اتریشیه دیروز بهم زنگ زد.
با گرجستانیه مصاحبه کردم.
یهنویسنده بهم 40 گیگ اینترنت داد.
@"kind-girl-nafas"

salam
(08-04-2020، 14:52)پرهام 1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نویسنده ی اتریشیه دیروز بهم زنگ زد.
با گرجستانیه مصاحبه کردم.
یهنویسنده بهم 40 گیگ اینترنت داد.

عه!
چی شد بت عیدی داد؟
(08-04-2020، 14:51)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 14:50)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب  kaffe2

رجب497

خیلی خنده دار بود kaffe2

ولی من خندیدم kaffe2

خیلی پیچیده ای
حروقت باهات حرف میزنم هنگ میکنم.نمیدونم چی بگم Sad
(((:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان