امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ]

(08-04-2020، 19:48)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 19:46)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 19:43)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 19:37)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 19:14)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساعت نه باید یا مهدی بگیم؟

مهدی کیه؟
متوهم ها زیاد شدن...
با کسی ک وجود نداره ارتباط برقرار میکنن.
مگه شما نمیگید ما ائیستا منطقیم و اینحور چیزا.
چیکار به عقتید دیگران داری؟
لاقل مثل ادعاتون رفتار کنید!!
محمد امروز عصر مهسا وخطار گرفته یا نه همینو بگو لطفا
ده درصد فقط Undecided

حتما امیرحسین بهش داده؟
آگهی
غزل آرام تر.... 
 سپاس شده توسط Medusa ، امیررضا*
دسترسی ندارم .
پلاگین صلوات شمار هست نصب میکردم کاربرا صلوات بدن
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ ، م‍حمّد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://meysammotiee.ir/files/other/doa/DoaFaraj1398.mp3

((:
 سپاس شده توسط م‍حمّد
(08-04-2020، 19:48)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 19:48)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 19:46)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 19:45)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 19:43)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکلت چیه هم میگی میری هم میگی میمونم

نمیتونم انقد پرم ازت میتونم بریزم زندگیتو بهم

فقط میخوام نبینمت تا روزی که مردی دیگه زنگ نزن به من
ببخشید الان این اهنگ بود یا تیکه بود که به یه نفر انداختی؟

اهنگه-__-
اها فکر کردم به اقا امیر تیکه انداختی
با نمک
خواهیش میکنم بچه خودتم 14

(08-04-2020، 19:52)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دسترسی ندارم .
پلاگین صلوات شمار هست نصب میکردم کاربرا صلوات بدن

ببخشید اقا امیرحسین تو به مهسا اخطار دادی؟
(08-04-2020، 19:51)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 19:48)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 19:43)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 19:37)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 19:14)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساعت نه باید یا مهدی بگیم؟

مهدی کیه؟
متوهم ها زیاد شدن...
با کسی ک وجود نداره ارتباط برقرار میکنن.
مگه شما نمیگید ما ائیستا منطقیم و اینحور چیزا.
چیکار به عقتید دیگران داری؟
لاقل مثل ادعاتون رفتار کنید!!

من اتئیست نیستم.
بعدی؟
سلام 
میگن امام۱۲
چرا نباشد؟ 

من نمیدونم این چه عادتیه دارین اعتقادات ادما به خودشون مرتبطه!
امام علیو قبول دارین که؟
روایتی هست که میان به حضرت میگن زن و مردی توی کلبه ای روابط نادرستی دارن بعد حضرت علی میرن اونجا و بدون هیچ خشم و عصبانیتی
در حالی که اکثر مومنان خشمگین بودن و میخواستن کلبه رو آتش بزنن
بعد حضرت میرن اونجا چشماشونو می بندن میگن به خدا قسم که من در این لحظه چیزی ندیدم!
 سپاس شده توسط Medusa ، ⓩⓐⓗⓡⓐ ، Itsali ، امیر‌حسین
(08-04-2020، 19:51)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Ƒalleη
@Faust
@Itsali
در پروفایلتان چه می گذرد؟._.

من که همینجا بودم D:
 سپاس شده توسط sober ، Itsali ، Faust
(08-04-2020، 19:55)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 19:51)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Ƒalleη
@Faust
@Itsali
در پروفایلتان چه می گذرد؟._.

من که همینجا بودم D:

نه کلا برام سواله در پروفایلتان چه چیزی است که این چنین آن را چک می کنین؟((:
 سپاس شده توسط Itsali ، Medusa ، Faust
صدا ترررقه میاد
دلم میخاد برم بیرون -_-
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ
(08-04-2020، 17:00)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 16:59)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 16:54)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ѕмσкє"

از خواننده های مجاز فقط میتونیم عکس بزاریم؟

خواننده های مجاز که فقط ۳ تان Telegh_26

کیا ؟Telegh_01

همونایی که تو مجاز خوندن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان