امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ]

(08-04-2020، 20:12)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 20:11)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 20:09)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقااا
منم شنیدم صدا ترقرو(((:
گفتم بپرسم اصفهانی گفتم یهو نباشی یا اگ باشی چکار کنیم خبD:

باید با من و زرا فرار کنی! تو خودت جرأتش و میبینی عایا؟ &_&

اره قط،عا بیاین بریم پشتمونم نگا نکنیم.... 

دارم ب این فک میکنم ک رویای شیرینیه :telegh_01:
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ
آگهی
(08-04-2020، 20:13)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادم فضایییییییییی
هورااااااااااااااا^^

یا خدا/:
(08-04-2020، 20:13)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادم فضایییییییییی
هورااااااااااااااا^^

خواب دیدی یا ارزو کردی؟
(08-04-2020، 20:11)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من این بحثو تموم می کنم فقط چون می دونم اخر نداره و اینجا هم جاش نیست
فقط بگم کتاب ویل دورانتو ما ننوشتیم که ((:!
خودشون نوشتن بهتره یه دور کامل مطالعه ش کنین تا ببینین ناپلئون با وجود سیاستهای زیباش استعمارگر هم بوده

از اولم باید اینکارو میکردی عزیزم -.-
بحث نکن (;
 سپاس شده توسط sober ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
(08-04-2020، 20:15)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادم فضایییییییییی
هورااااااااااااااا^^

خواب دیدی یا ارزو کردی؟

منظور کاربرای قدیمه-_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
چ روز چرتی...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
قدم اول انسانیت ، ادب و احترام .

قدم دوم انسانیت ، بحث با ادب و احترام .

کسی که حق با اونه ، حق رو میگه هیچوقت با فحش و توهین به مقدسات بقیه اونو بیان نمیکنه .
اینجوری حرف و عقاید خودشم زیر سوال میره .
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Itsali ، sober ، ⓩⓐⓗⓡⓐ
(08-04-2020، 20:12)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 20:08)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 20:06)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 20:04)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 20:02)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا دنبالم بریم خوش بگذرونیم..

کجایی ؟ :/

اصفهان -_-

اییی خاک برسرت افتخار همراهی منو از دس دادی... تموم شد دیگه کات بای
من افتخار میدم 10
 سپاس شده توسط †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
(08-04-2020، 20:15)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ روز چرتی...
بازم اگه بپرسم چطوری میگی خوبم؟
Heart  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
I    دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
L   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
O   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
V   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
E    دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Y   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
O   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
U    دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
R    دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
E   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
V   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
E   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
R   Heart
(:

آدم توی این دنیا واسه شکسته شدن 
دلش حق انتخابی نداره !
ولی میتونه انتخاب کنه که کی 
دلش رو بشکنه ...
(08-04-2020، 19:57)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 19:54)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 19:51)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 19:48)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 19:43)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه شما نمیگید ما ائیستا منطقیم و اینحور چیزا.
چیکار به عقتید دیگران داری؟
لاقل مثل ادعاتون رفتار کنید!!

من اتئیست نیستم.
بعدی؟
سلام 
میگن امام۱۲
چرا نباشد؟ 

من نمیدونم این چه عادتیه دارین اعتقادات ادما به خودشون مرتبطه!
امام علیو قبول دارین که؟
روایتی هست که میان به حضرت میگن زن و مردی توی کلبه ای روابط نادرستی دارن بعد حضرت علی میرن اونجا و بدون هیچ خشم و عصبانیتی
در حالی که اکثر مومنان خشمگین بودن و میخواستن کلبه رو آتش بزنن
بعد حضرت میرن اونجا چشماشونو می بندن میگن به خدا قسم که من در این لحظه چیزی ندیدم!

عمام علی همون که ۷۰۰ نفرو تو یه روز گردن زد دیگه؟ درسته؟ فکر کنم کم گفتم البته ! حافظه یاری نمیکنه.

به هرحال امام فقط یه نفره و اونم امام خمینی 
اگر میخواهید حرف بزنید توهین نکنید 
۷۰۰نفر ؟ مگه مدینه اون وقت چند نفر جمعیت داشته که ۷۰۰نفر تو حومه اش زندگی کنن بنی قریظه مگه چند نفر بود ۷۰۰نفر به طور تقریبی نشونه چهار هزار نفر آدمه سیره پیامبر رو نگاه کنید کجا همچین کاری کرده؟ تو این داستان هم اختلافه میگن پخششون کردن بین خونه ها یا میگن دو نفر کشتنشون اینا نشونه دروغ بودن این داستانه اگر علم حدیث ندارید بپرسید اما مهم ترین دلیل می تونه رقابت اوس و خزرج و دروغ گویی های معاویه باشه 
پسر جان میدانی امام علی کیه؟ همونی که به کارگزار مالیات نوشت تو تقسیم کردن مالیات بچه حیوانی و ازش جدا نکن اون وقت تو همچین چیزی رو باور کردی؟
https://harfeto.timefriend.net/16352332903584
 سپاس شده توسط امیر‌حسین

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان