امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ]

آرامش خودتونو حفظ بکنین با سه تا نپصِ عمیق :|
 سپاس شده توسط red_Queen ، ρσєѕɪ
آگهی
(08-04-2020، 21:23)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 21:20)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا اصلا من می گفتم کسی گوش می کرد؟
کی به حرف یه بچه ۸ ساله اهمیت میده؟
نظریه مو ندزد._.
ولی واقعا صندرلا هنوزم خوبه

من شاید در حد پیش دبستانی بودم فرضیه دادم که ما اینجا رو داریم خواب میبینیم و اگر از خواب پاشیم وارد یجا دیگه ایم
نولان عزیز 2010 ساختش (:

راجب صندرلا ...
الانش؟
...
خوبه اره :v

حیف شدیم._.*
 سپاس شده توسط Itsali ، red_Queen ، ρσєѕɪ
(08-04-2020، 21:23)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 21:20)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 21:12)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 21:06)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 20:59)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورمو می دونی
میگن امواج درد،افسردگی،بیماری های روانی خیلی زیاده به طرزی که من خودم بشخصه موقع عصبانیت هاله ی تاریک دور خودمو حس می کنم اگه بشه از این استفاده کرد خیلی جذاب نیست؟*-*
فکر کن تو با امواج مغز یه افسرده به یه دنیای دیگه سفر کنی*-*

انرژی درمانی .

ی روانشناس داشتیم ، با نبض دستت حس خوبی بت میداد یا با این کارس میفهمید دقیقا چ زمانایی چ دردایی داریی .
خیلیی عجیب بوذ .

میگفت حالت بده اون قسمت حاله انرژیت دچار اسیب شده سرش کار میکرد ، شبیه جادو بود

من هنوز روانشناس نشدم اما اکثرا میگن دستام انرژی خوبی دارن
انرژی ادما قابل لمسه
حتی از پشت چت از طریق جمله هاشون
احتمالا اون هم سینستزیا داشته
سینستزیا خیلی جزییات پررنگه مثلا با یه هینت کوچک تو جمله ادم می فهمه برای من این طوره
یا رنگ ها و نقاشی ها و نت های موسیقی
من با موسیقی بی کلام هم حس اهنگساز رو می فهمم
خشونت زیاد مثل راک و هوی متال باعث میشه که انرژی سنگینی منتقل شه و انگار روح ادم مچاله میشه
یه چیزی شبیه خوردن تبر توی مغز سر ادمه
برای من این طوره
انرژی ادمها واقعا عجیبیه
از وسایل و لباساشون گرفته تا حتی رنگ مو و...

اره اون لمس میکرد با فاصله ۳ سانتی از دستت خیلیم خسته میشد بابتش .
اره .

حتی میشه از طریق چت انرژی مثبت منتقل کرد .
امام علی از چشم بد میترسید ، شاید منظور همین انرژی منفیا بود ک بقیه منتقل میکنن ما دروازه رو براشون باز میکنیم

معمولا کسانی که به چیزای منفی فکر می کنن بیشتر درگیرش میشن
مثل مرگ
اونایی که خودکشی می کنن حس می کنن مرگ نزدیکشونه و همه چیز بهشون انرژی منفی میده بخاطر همین معمولا بی حوصله ن!

یا مثلا شده سوار تاکسی بشی ناخواگاخ از زاننده تاکسی متنفر میشی . نمیدونی چرا .
یا از یکی بی دلیل بدت میاد . میشه به انرژی مرتبطش کرد .
 سپاس شده توسط sober
(08-04-2020، 21:23)s҉a҉d҉r҉a҉ w҉i҉n҉n҉e҉r҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته بود و نبود من فرقی برای هیچکس نداره

سلام اقا صدرا
خوش برگشتی
.Haters  are my greatest  motivators
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(08-04-2020، 21:23)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 21:13)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 21:11)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 21:08)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 21:06)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضیا انقدر درگیر جذابیتای مسیر میشن که به نتیجه نمیرسن ..
بعضیا هم انقدر به فکر نتیجه ن که نمیتونن از مسیری که طی میکنن لذت ببرن ،خسته میشن و از ادامه دادن منصرف میشن..

اومم
خو من مسیرم Telegh_00Telegh_01واسه همین مامانم خیلی حرص میخوره -_-

خیلی جالبه

اینکه مسیرم جالبه؟ :|

نه کلا گفتم
ینی کلا من جالبم؟ :|
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(08-04-2020، 21:27)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 21:23)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 21:13)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 21:11)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 21:08)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اومم
خو من مسیرم Telegh_00Telegh_01واسه همین مامانم خیلی حرص میخوره -_-

خیلی جالبه

نه کلا گفتم

تو نه
موضوع جالبه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(08-04-2020، 21:24)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم...
ولی به سفر در زمان با انرری امواج مغز فکرکنین خیلی جذابه
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، امیر‌حسین ، Itsali
(08-04-2020، 21:29)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 21:24)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم...
ولی به سفر در زمان با انرری امواج مغز فکرکنین خیلی جذابه

چطوری؟
مثلا فکر کنی ، یهو اونجا باشی؟
 سپاس شده توسط sober
شلوغ شد به به
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(08-04-2020، 21:28)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 21:27)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی جالبه

نه کلا گفتم

تو نه
موضوع جالبه

ن اصلا جالب نیس :|
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان