امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 350 ≈

(12-04-2020، 18:16)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 18:15)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 18:14)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@aysan666666
اره Telegh_01
حالا چرا مینکوکو گفتی مگه تو ویکوک نیستی؟

ن مال هر دومونو گفتم من ویکوک شیپرام Heart  Heart  Heart  Heart  Heart  Heart  Heart  Heart  Heart  Heart

مینکوک Heart  Heart  Heart  Heart  Heart  Heart  Heart  Heart  Heart  Heart  Heart  Heart 404031313131

خیلی جالبی ولی Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Tongue من امضامو ویکوک کردم میخوام بازم بزارم
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
آگهی
(12-04-2020، 18:17)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 18:16)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 18:15)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 18:14)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@aysan666666
اره Telegh_01

ن مال هر دومونو گفتم من ویکوک شیپرام Heart  Heart  Heart  Heart  Heart  Heart  Heart  Heart  Heart  Heart

مینکوک Heart  Heart  Heart  Heart  Heart  Heart  Heart  Heart  Heart  Heart  Heart  Heart 404031313131

خیلی جالبی ولی Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Tongue من امضامو ویکوک کردم میخوام بازم بزارم

من؟!
بقیشو میخوای چی بنویسی؟
 سپاس شده توسط کــــــــــⓐرمَن
(12-04-2020، 18:18)salome+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@aysan666666
اره Telegh_01

(12-04-2020، 18:14)salome+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کشتین مارو با شوگا موگا ویکوک کوک.
مگه اینا کی هستن.
باشه اقا برو شوهر کره ای بگیر.
بی تی اس موزدور.

ب قول وی
اگر جایی ک هستی را نمی پسندی برو ی جای دیگ1414
تو برو  من از اینجا تکون نمیخورم.
بی تی اس من  دوستم باهاشون سلفی گرفته.
منم باهاشون سلفی گرفتم.
چیزی کم ندارم.
Angry  Angry  Angry  Angry  Angry  Angry  Angry  Angry
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
@shaghayegh-mirr"
@m.h.sa

حالا که بخشیدید از بلاک لیستم در میارید 10101010
(12-04-2020، 18:19)salome+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 18:17)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 18:15)salome+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 18:14)salome+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه اینا کی هستن.
بی تی اس موزدور.
وکوکو درد بی درمان.
بی تی اس ک............تامام.

تو غلط میکنی به بی تی اس بی احترامی کنی Angry
مرگ بر بی تی اس.
کاری نکن
هم خودت اخطار بگیری
هم من

پس دهنتو ببند تا گل نگرفتم Angry
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
(12-04-2020، 18:18)salome+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@aysan666666
اره Telegh_01

مگه اینا کی هستن.
بی تی اس موزدور.

ب قول وی
اگر جایی ک هستی را نمی پسندی برو ی جای دیگ1414
تو برو  من از اینجا تکون نمیخورم.
بی تی اس من  دوستم باهاشون سلفی گرفته.
منم باهاشون سلفی گرفتم.
چیزی کم ندارم.
فاک یو بی تی  اس.
بی تی اس کثافت.

خخخخخخخخخخخخ فک نکن میتونی منو عصبی کنی داشم من خودم میتونم ی ملتو عصبی کنم بدون اینکه دلم براشون بسوزه1414
با توهین ت ب بی تی اس ارزش اونا کم نمیشه ابگوشتت بوی بد میده فک کنم سوخته2
چش عجب پرونده ای به به

کم حرف بزن دیه دندانت خرابه
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
(12-04-2020، 18:19)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@shaghayegh-mirr"
@"m.h.sa
حالا که بخشیدید از بلاک لیستم در میارید 10101010
@"shaghayegh-mirr"
(12-04-2020، 18:19)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 18:17)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@aysan666666
اره Telegh_01

خیلی جالبی ولی Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Tongue من امضامو ویکوک کردم میخوام بازم بزارم

من؟!
بقیشو میخوای چی بنویسی؟
یکی وات فاخ یکی پسر خوب ب انگلیسی Big Grin
(12-04-2020، 18:19)salome+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 18:17)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 18:15)salome+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه اینا کی هستن.
بی تی اس موزدور.
وکوکو درد بی درمان.
بی تی اس ک............تامام.

تو غلط میکنی به بی تی اس بی احترامی کنی Angry
مرگ بر بی تی اس.

وا بی ادب بی تربیت چه طرز حرف زدنه
من غیرت دارم روشوناااااااااااااا
Karlina

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان