امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 350 ≈

(12-04-2020، 22:24)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"m.h.sa "
کوجاییییی؟

سلام خانوم ((:
آگهی
@محمّد
(12-04-2020، 22:23)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 22:19)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@m.h.sa

نگفتی اسمشو چی بزارم؟؟

تو زمینه اسم اصلا تجربه ای ندارم -_-

یه اسمی پیشنهاد کن دیگه داستان در مورد دوتا رفیق دختره که مثل خواهرن
(12-04-2020، 22:25)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 22:22)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با صفر بذار لطفاً  3cy

اخه دنبال اصلش میگردی منم بدم نمیاد لاکی استرایک یا امریکن اسپیریت پیدا کنم
خود امریکا ک بماند
مساله اینجاس اینا خاورمیانه تولید میشه و جنسای مزخرف ترش قاچاق میشه اینجا
بکش بره سردردم گرفتی با تلقین فکر کن اصله D:

صحیح.
خودت چی میکشی؟
 سپاس شده توسط Itsali ، sober
(12-04-2020، 22:25)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 22:24)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"m.h.sa "
کوجاییییی؟

سلام خانوم ((:

سلام عزیزم.این پرهامه دوباره اومده؟
(12-04-2020، 22:24)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 22:22)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 22:21)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 22:19)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 22:17)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلیریوم که اشفتگی ذهنیه.
میگن نویسنده ها به دلیل اینکه زیاد فکر می کنن دچارش میشن میخواستم بدونم شما چطور باهاش کنار میاین؟._.
من به مخ خودم فشار وارد نمیکنم.
از برگرفته ها الگو میگیرم.

پس شما از اقتباس استفاده می کنین؟
بهتون برچسب کپی بودن نمی زنن؟
مسخره میکنید؟
من همه کاره بودم عضو شرکت جاسوسی بودم.
نویسنده و عضو ناسا و یک یاز تحقیق کنندگان در ایستگاه فضایی بودم که یک سال موندم.
من وقت جواب این سوالات رو ندارم..

مسخره چیه
من میگم معمولا کسایی که اقتباس می کنن بهشون میگن کپی می کنن
شما چطور از این جلوگیری می کنین؟
 سپاس شده توسط Itsali ، Faust
(12-04-2020، 22:26)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت چی میکشی؟

ببین باز داری بارکد میچسبونی:|
 سپاس شده توسط Faust ، sober
(12-04-2020، 22:26)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 22:23)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 22:19)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@m.h.sa

نگفتی اسمشو چی بزارم؟؟

تو زمینه اسم اصلا تجربه ای ندارم -_-

یه  اسمی پیشنهاد کن دیگه داستان در مورد دوتا رفیق  دختره که مثل خواهرن

روژان و رکسانا
یاااااا
صغری و کبری
یاااااا
ماهور و هیوا
 سپاس شده توسط Eskafill
(12-04-2020، 22:26)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 22:25)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"m.h.sa "
کوجاییییی؟

سلام خانوم ((:

سلام عزیزم.این پرهامه دوباره اومده؟

اره گلم
بیخیالش ._.
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(12-04-2020، 22:27)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 22:26)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت چی میکشی؟

ببین باز داری بارکد میچسبونی:|

آخه دست به تعارفت زیاده .

با من رو راست باش پسر ((:
 سپاس شده توسط Itsali ، sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان