امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 350 ≈

(13-04-2020، 22:18)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 22:17)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 22:15)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 22:12)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نام نامی سر، بسمه‌ تعالی سر
بلندمرتبه پیکر، بلندبالا سر

فقط به تربت اعلات، سجده خواهم کرد
که بنده‌ی تو نخواهد گذاشت، هرجا سر

ساقی و مطرب و می جمله مهیاست ولی

عیش بی یار مهیا نشود یار کجاست؟

در اين حضرت چو مشتاقان نياز آرند ناز آرند

که با اين درد اگر دربند درمانند درمانند

سالکی گفتا چه داری آرزو؟ گفتم، سکوت               معنی صد نکته را در یک سخن پیچیده ام

هر نو آموخته در عالم خود مجنون است
-روزگاری ست که دیوانه فراوان شده است-

ای که از کوچه ی معشوقه ی ما می گذری
بر حذر باش که این کوچه خیابان شده است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16352332903584
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(13-04-2020، 22:20)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 22:18)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 22:16)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 22:14)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@thug life
ولش مهران جان کل حوصله ندارم
از زندگی بیزار شدم
باید بدونم
اااا دیگه نشنوم پسر
تو به این قویی نباید اینجوری بگی اینم میگذره زندگی هنوز
ادامه داره چیزایه بهتری منتظرن
زندگی بردو باخت داره ولی فقط باختش قسمته من بود
فقط تو نه منم زیاد سختی داشتم و دارم
ولی روزگارو شکستش میدیم
بعد از هر سختی آسانیه مطمئن باش همه چی حل میشه

مال من سختی نیست مال من درده مال من افسوسه مالم ناراحتی
سلام میکنم فقط تو جواب میدی رفیقی
خداحافظی میکنم فقط پرهام جواب میده
@ابراهیم هادی
تا تو مراد من دهي كشته مرا فراق تو           تا تو به داد من رسي، من به خدا رسيده ام
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
هی زندگی چیکار کردی تو با من
اینو بهم بگو تو نامردی یا من؟
اینم بدون تویی که تهش باختی من ادامه میدم هنوز منو نشناختی

(13-04-2020، 22:22)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 22:20)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 22:18)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 22:16)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 22:14)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@thug life
ولش مهران جان کل حوصله ندارم
از زندگی بیزار شدم
باید بدونم
اااا دیگه نشنوم پسر
تو به این قویی نباید اینجوری بگی اینم میگذره زندگی هنوز
ادامه داره چیزایه بهتری منتظرن
زندگی بردو باخت داره ولی فقط باختش قسمته من بود
فقط تو نه منم زیاد سختی داشتم و دارم
ولی روزگارو شکستش میدیم
بعد از هر سختی آسانیه مطمئن باش همه چی حل میشه

مال من سختی نیست مال من درده مال من افسوسه مالم ناراحتی
سلام میکنم فقط تو جواب میدی رفیقی
خداحافظی میکنم فقط پرهام جواب میده

فکر کردی مال من نی؟ نخیر دادا
من همیشه پشتتم رفیق
میدونمم که میتونی روی زندگیو کم کنی
همین که باشیو بیای ما هستیم این مهمه
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
@"shaghayegh-mirr"
@ابراهیم هادی

باعرض معذرت لطفا برید تاپیک معاشره لطفا

@thug life

دیگه نمیکشم یعنی نمی تونم ادامه بدم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، م‍حمّد
(13-04-2020، 22:23)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باعرض معذرت لطفا برید تاپیک معاشره لطفا

نمیشه...
میخوایم اینجا مشاعره کنیم...
(((:
(13-04-2020، 22:22)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ابراهیم هادی
تا تو مراد من دهي كشته مرا فراق تو                       تا تو به داد من رسي، من به خدا رسيده ام

عاشقِ بی‌خرد ناهنجار
نه،‌ بل‌ آن‌ فاسقِ بی‌عصمت‌ و ننگ

حُرمتِ مادری‌ از یاد ببُرد
خیره‌ از باده‌ و دیوانه‌ ز بنگ

رفت‌ و مادر را افکند به‌ خاک‌
سینه‌ بدرید و دل‌ آورد به‌ چنگ

قصدِ سرمنزلِ‌ معشوق‌ نمود
دلِ مادر به‌ کفش‌ چون‌ نارنگ

از قضا خورد دمِ در به‌ زمین‌
و اندکی‌ سُوده‌ شد او را آرنگ

وان‌ دل‌ گرم‌ که‌ جان‌ داشت‌ هنوز
اوفتاد از کف‌ آن‌ بی‌فرهنگ

از زمین‌ باز چو برخاست‌ نمود
پی‌ برداشتن‌ آن‌ آهنگ

دید کز آن‌ دل‌ آغشته‌ به‌ خون‌
آید آهسته‌ برون‌ این‌ آهنگ:

«آه‌ دست‌ پسرم‌ یافت‌ خراش‌
آه‌ پای‌ پسرم‌ خورد به‌ سنگ»
https://harfeto.timefriend.net/16352332903584
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
با عرض معذرت گ.ا برای گفتگوست و نه مشاعره (:
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط thug life ، [ SouL ]
@"sirvan.."

وقتی اینجوری بگی همه چی 3 برابر سخت تر میشه
خیلیی چیزارو نباید جدی بگیری اصلا
دادا زمین گرده یه روز همه چی به نفع تو میشه
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
(13-04-2020، 22:08)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 22:01)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شل شدی دیگه که شکل میدن بهت

امان از شلیت

نوچ من خورد شدم
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان