امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 350 ≈

اقا این بچه بازیا چیه اخه! هربار یکی میخواد دعوت درست کنه!

صرفا جهت اطلاعتون میگم ایجاد جر و بحث ۳۰ درصد اخطار داره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

آگهی
(14-04-2020، 19:40)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2020، 19:38)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ღℯʟїкα"
ملیکا جان عزیزم بیخیال شوHeart
ارزش نداره اعصابتو خوردکنیHeart

اخه شقایق
من حوصله ادمای .. ندارم

(14-04-2020، 19:39)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم محترمانه میگم..
اکه خدا چ بگم

پدر کلیسا
یه کاری کن

مسخره میکنی؟؟!Telegh_01
منننن نهههههه
خواستم محترمانه بگم دیدم هیچی نمیاد بگم نصفه ماند

(14-04-2020، 19:41)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا این بچه بازیا چیه اخه! هربار یکی میخواد دعوت درست کنه!

صرفا جهت اطلاعتون میگم ایجاد جر و بحث ۳۰ درصد اخطار داره

راست میگه بچه ها من بدبخت بیچاره فلک زده
بخاطر دعوا 30 درصددددددددد اخطار گرفتم
عین اینه دق جلوم بود ولی جان خودم یه روز مانده بود تا اخطارم بره فهمیدم اخطار گرفتم Exclamation
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
جالبه نه تا دقیقه 90 نفهمیده بودم
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(14-04-2020، 19:42)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='ღℯʟїкα' pid='3527928' dateline='1586882430']
[quote='SHAGHAYEGH-MIRR' pid='3527923' dateline='1586882329']

[quote='thug life' pid='3527927' dateline='1586882374']
منم محترمانه میگم..
اکه خدا چ بگم

مسخره میکنی؟؟!Telegh_01
منننن نهههههه

باشه مستر مهران باشه
بلاخره من از شما یه سوتی میبینم
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
@"ღℯʟїкα"
باهات موافقم.ولی این بحث ارزششو نداره دربارش حرف زده بشه...(:
اروم باش عشقم...(:
سعی کن بعضی وقتا نبینی خیلی چیزارو...(:
(((:
میگن تو دنیا هیچیو جدی نگیر
دانای کل: ولی مرگ خودت پیشرو جدی بگیر کولاک میکنه اثر منفی 2 میده بیرون
خر بیارو باقالی بار کن
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
(14-04-2020، 19:44)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ღℯʟїкα"
اروم باش عشقم...(:

فقط به خاطر شما ها این کارو میکنم
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(14-04-2020، 19:44)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2020، 19:42)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2020، 19:40)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2020، 19:38)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2020، 19:39)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم محترمانه میگم..
اکه خدا چ بگم

مسخره میکنی؟؟!Telegh_01
منننن نهههههه

باشه مستر مهران باشه
بلاخره من از شما یه سوتی میبینم
اوه اوه اقاااااا نهههههه
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
(14-04-2020، 19:46)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2020، 19:44)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ღℯʟїкα"
اروم باش عشقم...(:

فقط به خاطر شما ها این کارو میکنم

میدونن باور کن اینو جدیم
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
@thug life
نا مرد
نآشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان