امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱

@m.h.sa
خیلی شب بدی بود ... خیلیاااا Sad
دلم براات تنگه ... کجایی؟؟ Heart
قرار بود امروز ی چیزایی برام تعریف کنیااا
مرحله ب مرحله Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط red_Queen
آگهی
ساعت دو است و هشت دقیقه 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16352332903584
(15-04-2020، 0:19)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.

دردرن

میشه بگین چجوری تو ارسالام اهنگ بزارم؟

اخ ارتور ای کاش من میموردم و تو نمیموردی.
ای کاش پرهام میمورد.

ای کاش
نآشناس
(15-04-2020، 1:05)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 1:03)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 0:19)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.

دردرن

ای کاش پرهام میمورد.

ای کاش
کی با تو بود؟
تو ارتوری؟
(کله پوک)

خدا رو شکر که فعلا کله پوک تویی
مطمئن باش اگه آرتور تو رو میدید دق میکرد
نآشناس
(15-04-2020، 1:09)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 1:07)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 1:05)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 1:03)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.

دردرن

ای کاش پرهام میمورد.

ای کاش
کی با تو بود؟
تو ارتوری؟
(کله پوک)

خدا رو شکر  که فعلا کله پوک تویی
باشه. حالا که خیابون هیشکی نیس میخوای دعوا کنی؟
با ارتور درست حرف بزن. تو میدونی کیه؟
اروم  باش روح اون رو عذاب نده.با یه کابوی درست حرف بزن.

ای ارتور تو میدونی که این نادان است.

آرتور میدونه من عاقل ام
اما به دانایی تو شک داره!
نآشناس
هزیون میگی ها

(15-04-2020، 1:19)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 1:14)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 1:09)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 1:07)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی با تو بود؟
تو ارتوری؟
(کله پوک)

خدا رو شکر  که فعلا کله پوک تویی
باشه. حالا که خیابون هیشکی نیس میخوای دعوا کنی؟
با ارتور درست حرف بزن. تو میدونی کیه؟
اروم  باش روح اون رو عذاب نده.با یه کابوی درست حرف بزن.

ای ارتور تو میدونی که این نادان است.

آرتور میدونه من عاقل ام
اما به دانایی تو شک داره!
اره میدنه.
نه خیر اینطوری نیس.
ارتور میدونست من دانام که اومد تو روح من.
من ترکیبی از ایرانی و کابوی هستم که هر کسی که میگرو نادان میکنم.
ارتور اونقد پیر و خرف نیس.
ارتور مورگان بعد مرگ توسط مایکا اومد تو روح من در 100 سال بعدش.
اون کسیو میخواست که دوسش داشته باشه.
اگه میخوای اون بیاد تو روح تو باید نصفه شب با یک شمع روشن و دعای امریکایی  اون با کلای کابوی و سایه ماد توت.

برو و تو اینترنت بنویس ارتور مورگان.
ببین چه دلاوریه.
ببین چه ادم شجاعیه.
مثل من.
هیچکس تو دنیا نبوده مثل اون ب جز من.

آرتور خان آدم فحاشی بود؟
نآشناس
(15-04-2020، 0:16)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 0:12)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایااا چرا هیشکی نیس امشب :/

ادم به این درازی رو نمیبینی ها؟!-___-

اون آدم دراز باید حرف بزنه تا من ببینمش عزززیزم -___-
آی خدا سرم...آی چشم..کور شدممم
کمتر از سه ساعت دیگه هفت درس امتحان دارم..
لنتی بزار جوهر خودکارم خشک بشه..تازه دفترو پاک نویس کردم امتحان میگیره .____.
من یه ساعت دیگه چجوری از خواب پاشممممم
(15-04-2020، 4:22)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آی خدا سرم...آی چشم..کور شدممم
کمتر از سه ساعت دیگه هفت درس امتحان دارم..
لنتی بزار جوهر خودکارم خشک بشه..تازه دفترو پاک نویس کردم امتحان میگیره  .____.
من یه ساعت دیگه چجوری از خواب پاشممممم

تک ماده
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=281370
 سپاس شده توسط م‍حمّد

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان