امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱

(15-04-2020، 13:10)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 13:07)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تولد کی اذره؟
اذریا ی ماهین ک دومی نداره Blush

(15-04-2020، 13:07)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 13:05)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 13:00)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوال باهوشاست این؟
چون اسمشون بنگتن سونیوندانه :|
همین که تونستی اسمشو بنویسی گویای زکاوتته.
من کامپیوتر رو توی ۱۰ ثانیه مینویسم(که اغلبا هم یکی از حروف میوفته) واسه همین از واژه گهربار رایانه استفاده میکنم (:
همین الانم استفاده رو استعاده نوشته بودم :-| لعنت به کیبورد گوشی ٪_٪

방탄소년단
Bts
Beyond the sence
بنگتن سونیوندان
ذکاوت
‌تایپم سریعه چون زیاد تایپ می کنم ولی کی بورد گوشی تو خاموش کن اون قسمت بالاش خیلی بده

ببخشید شما ارمی هستین؟؟؟؟

اوهوم
آرمی،بلینک،اکسوال،وانس،کارات،وی آی پی،اینرسیرکل،بویس،الف و...

بهـ بهــ
بایستون کیه تو بی تی اس؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط sober
آگهی
@"kind-girl-nafas"

@"s-t-i-n"

@"shaghayegh-mirr"

سلام کردم ها
 سپاس شده توسط red_Queen ، شـــقآیــق
(15-04-2020، 13:12)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"kind-girl-nafas"

@"s-t-i-n"

@"shaghayegh-mirr"

سلام کردم ها

ندیدم سلام
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(15-04-2020، 13:12)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 13:10)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 13:07)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تولد کی اذره؟

(15-04-2020، 13:07)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 13:05)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین که تونستی اسمشو بنویسی گویای زکاوتته.
من کامپیوتر رو توی ۱۰ ثانیه مینویسم(که اغلبا هم یکی از حروف میوفته) واسه همین از واژه گهربار رایانه استفاده میکنم (:
همین الانم استفاده رو استعاده نوشته بودم :-| لعنت به کیبورد گوشی ٪_٪

방탄소년단
Bts
Beyond the sence
بنگتن سونیوندان
ذکاوت
‌تایپم سریعه چون زیاد تایپ می کنم ولی کی بورد گوشی تو خاموش کن اون قسمت بالاش خیلی بده

اوهوم

بهـ بهــ

یونگی
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، لــــــــــⓘلی
(15-04-2020، 13:15)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 13:12)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تولد کی اذره؟

방탄소년단
Bts
Beyond the sence
بنگتن سونیوندان
ذکاوت

اوهوم

بهـ بهــ

یونگی

واقعا؟!!!!!
 سپاس شده توسط sober
(15-04-2020، 13:14)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 13:12)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کردم ها

ندیدم سلام
اشکالی نداره خوبی؟
(15-04-2020، 13:16)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 13:15)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تولد کی اذره؟

اوهوم

بهـ بهــ

یونگی

واقعا؟!!!!!

اوهوم
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(15-04-2020، 13:17)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 13:16)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم

بهـ بهــ

یونگی

واقعا؟!!!!!

اوهوم

یونگی بایس منم هس Blush
 سپاس شده توسط red_Queen ، sober ، شـــقآیــق
(15-04-2020، 12:51)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 12:50)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل خانم چطوری عزیزم
@"**GHAZAL**"

سلامم خوشگل خانومم Heart
خوبی؟؟؟

سلام ستین خانم گل
خوبی عزیزم
Heart Heart Heart

@"kind-girl-nafas

@"s-t-i-n

@"shaghayegh-mirr

سلام کردم ها

ندیدم
ببخشبد
سلام
.Haters  are my greatest  motivators
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، شـــقآیــق
استرس گرفتم

۵ دقیقه دیگه امتحان دارم crying
.Haters  are my greatest  motivators
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان