امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱

(15-04-2020، 18:00)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخطار گرفتم.
راحت شدین؟
میخواستین من نویسنده نشم.
من اونقدر درس خوندم که به این مقام رسیدم.
شما خیلی بی جنبه این.
جنبه پشتیبان بودن دوستتون رو ندارین.
سیروان ادرس رو بده تا بیام دهنتو سرویس کنم.
شمارتو بده.
نمیدی به درک.

اگه اومدی نقده بگو پارک معلم بهت نشون میدن از اونجام بگو 16 دستگاه منزل سیروان
بهت میگن
 سپاس شده توسط setayesh-
آگهی
@محمّد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
(15-04-2020، 18:00)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 17:51)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 17:50)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 17:47)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 17:45)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فدات بشم29

نشی عشقم من بی تو نمیتونم  crying  crying  crying

بزار بشممم crying  crying  crying

من بدون تو نمیتونم crying

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/images_1fb07.jpg

25r3025r3025r30روحانی با برجامش فدای اون اندامش
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ 56
اه اه.. cof
(15-04-2020، 17:41)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.با من حرف نمیزنین.
اها اون دختره دیشبی به شما گفته؟
به جهنم.
من تنها میام.
فک میکنی از اینکه حرف نمیزنین بدم میاد؟
بهترم شد.

@محمّد
نآشناس
 سپاس شده توسط setayesh-
(15-04-2020، 17:59)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 17:56)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 17:49)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 17:46)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 17:36)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بچه ها
حالتون خوبه ؟
دلم براتون یه ذره شده  Heart

سلااااااممممممممم Heart
خوبی؟؟؟؟
گذاشتی رفتی ما رو؟ Dodgy  Tongue  Big Grin

خوبم
مهسا تو خوبی؟
نه راستش بیمارستان بودم

شکر Rolleyes
اره عزیزم Big Grin
بگردم...چراااا crying  crying  crying  crying

راستش قلبم درد میکرد اما الان حالم خوبه Big Grin

خداروشکر عزیزم Heart
مراقب خودت باش Undecided
 سپاس شده توسط setayesh-
(15-04-2020، 18:02)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 18:00)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخطار گرفتم.
راحت شدین؟
میخواستین من نویسنده نشم.
من اونقدر درس خوندم که به این مقام رسیدم.
شما خیلی بی جنبه این.
جنبه پشتیبان بودن دوستتون  رو ندارین.
سیروان ادرس رو بده تا بیام دهنتو سرویس کنم.
شمارتو بده.
نمیدی به درک.

نه اینکه خیلی نویسنده میشدی صد تا بهتر از تو اینجاست
هه اره معلومه چقدر درس خوندی
اخه بی جنبه گیمون به تو رفته
تو ........ میکنی بری دهنه سیروانو سرویس کنی
نه خیر نمیده
نگران نباش من خودم اهل سرویس کاری هستم
 سپاس شده توسط setayesh-
(15-04-2020، 18:00)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 17:51)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 17:50)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 17:47)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 17:45)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فدات بشم29

نشی عشقم من بی تو نمیتونم  crying  crying  crying

بزار بشممم crying  crying  crying

من بدون تو نمیتونم crying

http://dl.akskhor.ir/uploads1/images_1fb07.jpg

جآن جآن D:
 سپاس شده توسط setayesh- ، Ɗєя_Mσηɗ
(15-04-2020، 18:04)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 17:59)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 17:56)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 17:49)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 17:46)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلااااااممممممممم Heart
خوبی؟؟؟؟
گذاشتی رفتی ما رو؟ Dodgy  Tongue  Big Grin

خوبم
مهسا تو خوبی؟
نه راستش بیمارستان بودم

شکر Rolleyes
اره عزیزم Big Grin
بگردم...چراااا crying  crying  crying  crying

راستش قلبم درد میکرد اما الان حالم خوبه Big Grin

خداروشکر عزیزم Heart
مراقب خودت باش Undecided

باشه Heart
دیگه چه خبر؟
مغـرور نیستـَـم!
وَلـے لُــزومـے نَداره با هـَمـه مِهـربون باشـَـم خـُبـ ?!
(15-04-2020، 18:03)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما زبون ادم رو نمیفهمین.
من میرم بیرون کرونا بگیرم بمیرم که شما راحت شین.
مینویسم به دلیل انجمن فلشخور.
یه پارچه سیاه بندازین.

بزرگترین لطف رو در حق ما و کره زمین میکنی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان