امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱

(15-04-2020، 18:11)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میمیروم از فردا دیگه نمیام.
ولی سیروان اینو برای کلام اخر اویزون گوشت کن.
تو یه ادم رو به کشتن دادی ولی یه انجمن رو نجات ندادی.
از فردا روحی به نام پرهام وجود نداره.
شاید از تو خونتون بیام.
خونه ی تک تکتون.
نفرین ارتور و خدا بر شما.
خداحافظ.

خدافظ
خوشگلیبسیز
بای بای
بیا در خونه ی ما همیشه به روی روح تو باز است
خدا به همرات

Big Grin Big Grin
مغـرور نیستـَـم!
وَلـے لُــزومـے نَداره با هـَمـه مِهـربون باشـَـم خـُبـ ?!
آگهی
#شما_هم_بخشی_از_این_صفحه_هستید
 سپاس شده توسط Medusa ، sober
(15-04-2020، 18:16)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 18:15)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 18:11)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میمیروم از فردا دیگه نمیام.
ولی سیروان اینو برای کلام اخر اویزون گوشت کن.
تو یه ادم رو به کشتن دادی ولی یه انجمن رو نجات ندادی.
از فردا روحی به نام پرهام وجود نداره.
شاید از تو خونتون بیام.
خونه ی تک تکتون.
نفرین ارتور و خدا بر شما.
خداحافظ.

خیالت راحت من خودم با وژدانم کنار میام ولی اونقدر دعای خیر پشتم از طرف انجمن که خودش با مرگت پاک میشه خدا هم خودش قبول میکنه
دعای خیر کل دخترای انجمن 

اقا علی گیر دادی به ربطی منو دخترا الان یلدا بیاد کلمو میکنه
کلا من خیلی با دختر خوبم 10
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، شـــقآیــق
(15-04-2020، 18:16)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتی شرق و مرکز هم نیست !

غربه بعد منطقه 2
فک کنم شهرک غرب از سعادت بهتره
 سپاس شده توسط Itsali
(15-04-2020، 18:16)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 18:14)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 18:13)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 18:11)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ 60

سلام سلام  Big Grin
همگی سلام.

ای زندگی سلام
(آ.ه)
گستاخ 
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(15-04-2020، 18:16)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 18:14)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سعادت ن بالاس ن پایینه

حتی شرق و مرکز هم نیست !

شمال غربیه فکر کنم .
 سپاس شده توسط Itsali ، ρσєѕɪ ، sober
بابا حالا ولکنین دعوارو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ 60
(15-04-2020، 18:11)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 18:11)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 18:03)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 17:41)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.با من حرف نمیزنین.
اها اون  دختره دیشبی به شما گفته؟
به جهنم.
من تنها میام.
فک میکنی از اینکه حرف نمیزنین بدم میاد؟
بهترم شد.

@محمّد

http://8upload.ir/uploads/f406020378.mp3

این کی بود؟؟
اقا احمد
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، BIG-DARK
(15-04-2020، 18:17)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایی بچع ها من اهل دعواممم؟؟؟! Big Grin

اگه بخوای دعوا کنی بله
مثل خودمه مامی
 سپاس شده توسط setayesh- ، شـــقآیــق
خوب بگید ببینم چه خبرا؟
چه میکنید
اعضای جدید خیلی دوستون دارم
قدیمیا هم عشقن Heart
مغـرور نیستـَـم!
وَلـے لُــزومـے نَداره با هـَمـه مِهـربون باشـَـم خـُبـ ?!
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ρσєѕɪ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان