امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱

(15-04-2020، 18:20)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ppparhhhammm"
شما نیاز نیست برای دوست پیدا کردن انقدر دعوا کنی عزیز
وقتی اخلاقت خوب باشه و مهربون باشی و فعال باشی همه باهات دوست میشن
مگه نمی خواستی نویسنده شی؟
بخش مورد علاقه تو انتخاب کن و توش فعالیت کن
اگه ببینن فعالی اخطارتم لغو می کنن

@"sirvan.."
شما هم بس کن دیگه
هرچی گفت لازم نیست جواب بدی

برای هر پیزی نمیشه سکوت کرد
من جای سکوت میکنم که طرف مقابلم ادم محترمی باشه و اولین بارش باشه که همچین کاری رو میکنه
ولی ایشون مثل فیلم مختارنامه که شبکه ایران همیشه پخش میکنن و بیشتر مردم حفظ هستن
ماهام کارای ایشونو حفظ هستیم
آگهی
(15-04-2020، 18:22)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بس کنیم دیگه بهتره
بگید ببینم چه میکنید دلم برای همتون یه ذره شده

تقریبا بساط هر روز همینه Bg6
سر یچیزی بحثه.../:
بیا با خودم حرف بزن اینا درگیرن Blush
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، setayesh-
خدایی دم این علی(هییدن) گرمم
اصلا بهم تا حالا اخطار نداده
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، setayesh- ، ʜɪᴅᴅᴇɴ
نفس کجاست ؟؟
نفس کجایی؟؟
مغـرور نیستـَـم!
وَلـے لُــزومـے نَداره با هـَمـه مِهـربون باشـَـم خـُبـ ?!
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، شـــقآیــق
خاب خاب
حالا عشقم اومدع بیایم فلشو چراغونی کنیم Telegh_10
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، setayesh-
هیدن اقاست. همه که نمیتونن مثل اون باشن!
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط setayesh- ، ρσєѕɪ ، شـــقآیــق ، ʜɪᴅᴅᴇɴ
(15-04-2020، 18:25)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 18:22)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بس کنیم دیگه بهتره
بگید ببینم چه میکنید دلم برای همتون یه ذره شده

تقریبا بساط هر روز همینه Bg6
سر یچیزی بحثه.../:
بیا با خودم حرف بزن اینا درگیرن Blush

اا پس من نبودم هر روزتون به دعوا ختم شده
به به چشمم روشن
مغـرور نیستـَـم!
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، شـــقآیــق
(15-04-2020، 18:23)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 18:21)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 18:11)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 18:03)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='ppparhhhammm' pid='3529082' dateline='1586961677']

@‌"محمّد"

http://8upload.ir/uploads/f406020378.mp3

محمد این فش رو به کی دادی؟
این یک فش کردی ها
خداوکیلی؟
دست شما درد نکنه تو کردی فحشه !! ادم باید احتیاط کنه -_-
خیلی هم خطرناکه
میگه شلوارتو در میارو....
(15-04-2020، 18:27)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاب خاب
حالا عشقم اومدع بیایم فلشو  چراغونی کنیم Telegh_10

کیی؟؟؟ Huh
مغـرور نیستـَـم!
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(15-04-2020، 18:27)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیدن اقاست. همه که نمیتونن مثل اون باشن!

اقا نع گل اقا
4xv
تکه یدونه ست
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان